KERRY STOP BLEACHING RIGHT AWAY

16 thoughts on “KERRY STOP BLEACHING RIGHT AWAY

1. Listen here nuh mayne, HeavyD seh it yessideh and tideh meez supporting di call fi remove di blockage from our celebrities featured in this University!!!! Freedom of Press!!!

2. GM Met, Metters and Loyal Peepers. Kerry body wrong up from long time, so no condemnation needed. :siul

But Met from the odda day I have been noticing the xrated pics dem… u ah start block out now?

Cyaa see at all. The “blocking” too broad. It tek up de whole body and mi imagination say “eheh not today”. :maho

So…mi nuh know :bingung

3. Believe it or not but these are three of her better ones….this lady wreck her body…she look like when dem pad up skinny ppl body fI play a fat person Inna wah movie.

4. Kerry badway get lock up ina jail come out and go hard pon di dancehall scene every party she dont miss. The plastic sugery have you looking away she love wear stocking with every outfit all when it dont match must be the bleaching that bust up her body .. she gwarn like she ah big deal *like richie feelings say** every week she have on new hair style and get outfit sewn from abroad KERRY BADWAY WHICH DANCEHALL MAN YOU F**G RIGHT NOW SOMEONE ANSWER

5. Sender go suck yuh Mada Kerry a beat you bad the gyal look good an you can see you’re hating caz yuh born has Zulu zoo an ago die like it caz nothing nuh fit you hey met Kerry a good gyal by far real fren to an a longtime me know she Muma the gyal a born browning so sender go kill yuh sad self an go join yuh man Satan

1. cheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeese how u lil miss? Kerry may be good but dat deh body deh fit fi di circus oo..she did look good before she juk in di ball ball dem ina har

6. Met that a longtime pic Dem Sen inn check out har page shi look good to meeee I will always respect her she a good good gyal Dem Fi Lowe the gyal now man an Kerry not even memba Dem

7. Kerry is a good fren too nuff gal she kind ,and she don’t chatty chatty nor mixup a good girl fi ave as a fren yes she ova do the body but dutty puss I can bet a you send in this story what you sister Kerry eat fi you which one a u man she tek gi did girl a break a u blood sister it don’t look good man stop do you sister so ,if she wah ova do her body low her now man cause badmine is d rude of it and Kerry born brown she was never black like puss a reds them call r wen she little

8. These are recent pics. If kerry tan bad one more time. It’s disgusting. Batty look like one big shit up pampers. Why would you want to look like that? And her little puppy dog tashevabless isn’t too far behind. By the way tash nuh have a mind if her own? Stop follow follow kerry man

9. No man it’s clear badmind get the best a Dem yow whunu clean up whunu heart an come man big up Kerry-good-all-the-wayyyy