FAYAN YOUR PRETTY LITTLE GIRL BED HAFFI HAVE A BLOCK UNDER IT! SHAME

MET MORE PON D GYAL NAME FAYAN A TALK BOUT DAT PRETTY LITTLE GURL AFTA SHE ALL DELETE HAR CHILE FRAM HAR FB PAGE CHECK AR FREN LIST MET D GYAL DELETE AR OWN CHILE. MET SINCE SHE SEY SHE A DO N DI CHILE A LIVE GUD HERE R D LIVE GUD PICS. DI MADA BACKDOOR, DI BED DEM SLEEP PON AN ALL DI POST DEM TO BELLA BELLA. BELLA BELLA CUM YA NOW CAZ DA GYAL YA NEED FI B BLASTED. START TEK CARE A YU OWN GAL FORE YU CHAT BOUT PPL A DAT YU FI DO TEK CARE A YU OWN.MADA N CHILE DEY A YAAD HUNGRY N U DEY A ENGLAND A POST UP FOOD YU NU C SEY YU A WICKED GYAL. HOW YU SLEEP, YU DEY A ENGLAND A KOTCH A PPL YAAD BITCH PLZ GO LUK A WUK CAZ D BATTY BREAST N FACE NA HELP YU. YU NA LIVE BETTA DAN NUBADI ELSE. ALL D HYPE YU DEY PON A HYPE PON NUTTEN. DIAMOND WA LEF YU HAFFI A HELP YU MADA N DAWTA GYAL NU START WI TODAY.DON’T MEK LONDON BRIDGE CUM TUMBLING DUN PON YU. MET D DAWTA PROFILE PUBLIC N DI SAME TIME SHE WRITE D POST PON AR WUKLESS MUMA PAGE SHE CHANGE HAR PICS DEM N ADD SUM NEW ONES. SO A HOW D HACKING GO D HUNGER INNA AR HACK DI PAGE?????? DI PRISON WA DEM A BUILD A YAAD A PPL LIKE YU IT A BUILD FAH

D BACKDOOR

D DAWTA STANDING BY D BED

d post dem

HYPE PON PPL

0 thoughts on “FAYAN YOUR PRETTY LITTLE GIRL BED HAFFI HAVE A BLOCK UNDER IT! SHAME

1. I dont know how someone a boil soup and dont know if dem child eat. Block under di child bed, water a ketch ina bottle and mother in England a live life like its golden

1. upon further inspection…i went on her page, its not a block to hold the bed up. it looks like a box being stored under the bed. the bed has ‘legs’ so there would be no need for blocks

1. It was never said that a block is holding up the bed block is under the bed..that is not a box..whatever need it is for the block is there fi play some part ina di room

2. No sa dis pass bad a how da gal ya so wicked no man d door all need fi change no man a wey dat a caan fayan mada a live so. A who fa bed dat fayan how u a post bout bella n yu yaad tear down a wa dis yu nu see sey yu dawta in desperate need. No luk wa the child write dis sad u so hype and luv suss bout people n ur family a suffer. He who feels it knows it dats y the child post that

3. A dis name scandal gal a live good life and have har child a struggle. And dey pon fb a write bout blessed womb. Blessed womb n na feed dem and bout good mother u good n yu child na see d goodness. We pity the fools who believe u.

4. All ur fans get an e for effort yu life sad bitch inna d 1st place yu did name dime piece den kellylifeline now fabolous wen r u gonna find a name fi yuself n stop name yuself offa man. Yu life depressing all yu a write a jus fi save face as d world know u low, ur child and motha living low n yu just a hype pon a bed wa yu nu own. Kfc yu daughta wish she cuda have so u cant b a big deal caz yu child isnt a big deal. Fi a girl child at 11 or 12 who dey pon fb a post half naked pics ina bruk down house while d mumma hype it sad bitch. My own dem inna dem room not ppl room inna my room inna my house inna real life. I hope wen yu pray is fi God help dat child n ur motha

5. Was this girl called fayan tooTight at one point? If it’s the same person did she get her breast reduce cause I remember her having some big implants

6. The daughter is a bad gal like her mom she is under no control I saw some videos she post a wine up har self smh she pass har exam and shame look at her FB page and u will see she under no care har mother fi do better look good nah go no where go sort out u child she deh a london from jeeezas was a boy and all now she cnt sort out har self (wukliss) gal get up and brush off u self clean up u life yes u look good but wat else guh help u child she headed down the wrong path

7. Spare the likkle girl. Don’t say she is bad regardless of what she post obviously her circumstances is what is driving her.
    Hope the cycle breaks bcus this not right.
    I hope that comment wasn’t really the likkle girl bcus it takes a lot to hate yuh own madda but it sound real. No page was hacked is ur chile addressing u as she truly sees you.

8. When u don’t know ppl situation u can say n e thing I can tell u she used to send her money come here if har madda did want room add on room woulda add on nuff a we a talk bout family don’t look on one member of her family and assume they all live like that when did money did a run y do madda Neva sort out di place nuff a we a talk up tings n we life stay bad like fayan own if night shoulda Eva turn to day nuff a we shame! And as for the little girl weh uno say nuh under control and all since she sooooo hungry an sooooo desperate n har madda soooooooo wutliss uno nuh can help har den man? A dat a our problem quick fi judge, a fi har pussy if she waan 1 bby fads or 10 a fi har life. I know the family personally so I can tell u if uno waan class fayan den class she but don’t get bright bout family a suffer. Fi har fault still u live u life inna public n these shits happen to u