DI SENDER SEH DEM RICH AND FAMOUS

9 thoughts on “DI SENDER SEH DEM RICH AND FAMOUS

1. All Di designer in Di world cyaa change Di fact unda sophia arm look like Di arm of a 60year old Oman… Channy look a Bush mi not even agu style u 2 hard cause ur tight clothes wearing man nu spend pon u 2 tuff.. Him head to toe ina designer an yu a rock high street…unu an unu man dem rich an infamous!

2. Sophia don’t look or is no where near 60
    Unu mad she nah beg unu nothing and if she was 69 she would a look dam good fe her age so go way
    Look how far you reach under her arm Next a under wha you want see stop bad mind and grudge dem till you under dem arm and god know where else lol
    Unu sad like wha go figure out how to get rich and famous too

1. Lol non of these people are rich and famous, dont believe the Instagram hype in December because that’s the only time the acting starts.
      Where would they be without Instagram? As Bob Marley said what is rich? Definitely not famous you tube and social media platforms is where it buck.

3. And your point???
    Cocky watchers at its best
    Try find some $$$ like Sophia instead of stressing over Sophia
    She is good NY, Canada got her back when she fail at one she is welcome at the othersssssssssssss

1. Sophia have MONEY WHERE listen just stop it yuh hear hand to mouth is not RICH SOPHIA deven have a pot fi piss inna a Jamaica gwaan yaw….chris rich & famous nuh rich nor famous hate unuh how unuh just fool and mek social media and clothes trick unuh chris wear more fake dan whey deh a China FACTS cos mi know him supplier

4. Sophia man rups just had a baby boy with a next gal she’s not old like sophia and Chris nuh mind him kids just ah hype

5. If i laugh today, rich and famous where. Sophie life sad and miserable like wah, rups walk and style her every day. Him no have no where fi go thats why him hitch up with her. Designer ah pure china clothes them where, Chris suck pussy like dog, him gwan like him ah god.Sophie cant do no better Dow ah her last stop all kim and her sister no deal with her. She put man before her friend dem, all him and Jim no chat.True Sophie go fuck man, and seh she did deh with kim sister.When a lie ah dat cause the argument, them ah live one sad live under the quite.