DEM SEH IS NOT YOUR MONEY SIR

You do video a England say you have whole heap a money. You have kile a money and you house Fulla a whole heap of long time ugly furniture. Go buy a good bed. You have a dolly bed. A dolly house you a play? You need to send some a the money go Jamaica go give you family dem. Money don’t fit you cause you nuh look good a England. You need new everything. All Candy want a mek ova. You live a England from Whappie Kill Phillip and you nuh mek no sense. Unno hate when gal a progress. Unno badmind when Unno see other gal a prosper and name a call up. Ratty u need fi go back a Jamaica cause you look like you still a do hair outta town. The dread shoulda box dung u bl**h. The girl say fi bring back ar money you borrow fi mek video. U nuh look good a England.

6 thoughts on “DEM SEH IS NOT YOUR MONEY SIR

1. A battyman dis a panty boy shorts him inna :ngakak ketch di dem gal stan up…shir nuh badda wid mi yah man.

2. If you don’t know that ratty is gay then where you have been girl he been gay everybody know that long time all who live a england