BRIGHTEYE AH ENGLAND AGEN

BR

Brighteye look like yuh tired fi f**k n suck p***y tho the people dem see you at nandos streatham a rub down the batty boy.You 5 pickney that you nah take care of n one more on the way so don’t start fiddling with shit now.is better you continue walk n suck down the place.

Brighteye you a shot more than £1500 a week why the the f**k you have yuh mada a call yuh baby mada n a cry fi money. It look bad the last dance yuh buy one box a Moët fi wet up yuh woman Sophia n walk n give everybody 10 n 20 pound fi buy dem friendship n ur mada Deh a Jamaica hungry n sick like she out fi dead n u up ere a dash weh money.

But (Edited) money soon stop run so all a the gal dem weh u usually spend money pon n buy p***y from u better make sure dem Deh Deh to give u a change because the way you a shot hard fi maintain your name police soon catch yuh n dem a watch u already so u better prepare for rass prison life.

10 thoughts on “BRIGHTEYE AH ENGLAND AGEN

1. Mi not even read di tory yet…all mi ah teck een ah di big stamp whey seh every gal dream…

:nerd :nerd :siul

1. dwfl…mi nearly choke pon mi tea on da caption deh…lmfao…noooo sah! who coulda so wicked bout dem ah stamp every gyal dream? MET ah you stamp it? I cant smh… :cool Him look very gay & ashy…

2. Gm met & family ….after him & recycle machine stinking mouth Sophie is nobody this boy love look anything man or woman. NEXT cut my eyes

3. Him right fi say gal. Could never be a woman’s dream. Who would take up this cheap looking, never see come see, frighten fi cheap clothes and boot looking bwoy? Hombre man nuh fi worship vanity. U nuh see say u nuh fit eennn. U r a laughing stock. Damn clown. If what they are saying about u not taking care of your mother is true mi sorry fi u when karma reach u.