BELLY PAIN GET A BOX OH

Hello met

This fresh off the press…. So kermit the frog Bellypain keep dance Saturday night… First to start the dance flop… But hear the met now…
Bellypain have all a him gal dem deh… Tash Go wet up Bellypain… Jody the clown run out wid 2 bottle fi wet him up… but she neva get fi wet him up… Then after Jody stand with Bellypain .. Tash go wet up Bellypain again….. No Tash a u tek d man dance.. Then Toya ice and d crew start hype up.. But mi affi seh Tash stand up pon dem…. Look like she nuh fraid a dem… Toya ice fi stay outta dis cus she av her own man problem..

The biggest met a d nite a how Bellypain stand up a talk to Tuff face Krissy and Jody go ova deh an gi Bellypain a b**dclaat box inna him face… Bellypain and jody put down a showdown inna d dance… Jody yu neva do a betta thing . Bellypain too brite an nuh av no respect fi him babymother..
Keisha gifted stand up ole nite a watch bellypain… gal yu good after yu n
mek dem beat bellypain yu still wan back d man tru yu man deh a prison… A wah? Yu wan bellypain money
Bellypain other babymoTher look upset inna dance no man she and bellypain still a f**k

BP-Optimized
Tash look like she nuh give a f**k bout nobody she a drink and a party… Tash mi hate yu… yu too hype.. But affi gi yu ratings a yu tek bellypain dance lastnite….
Krissy yu stay bad… d frock nuh fit yu … yu look like d lady pon d quaker oats box😂😂… krissy a how yu get so nuff inna dance… Krissy yu tink ppl nuh know seh Jay Icon a f**k yu…. A yu fren av it a talk…. every weh yu wan deh wid bellypain.. Yu crawny and magga like dog… stop wear naked clothes d ppl dem nuh wan see no dog bone inna dance… But look pon bellypain to!!! look who him a diss him babymother fa… Underage Krissy.. Bellypain yu lou.. yu shaky bad. now mi wan know if tash and bellypain still deh… no sah bellypain yu saga too much….

But a how Tash nuh go defend bellypain.. like how she defend Lucky a him dance… .Cus the way how she safeguard Lucky.. mi tink she woulda safeguard bellyoain from the box.. . all when all a Lucky fren dem run lef Lucky a Tash alone stand up wid him… now Lucky a seh Tash him sister… him rate her…

Woiiieeee jody next time video d box…. Stay bad bellypain…. yu ugly to bl**claat bout yu wan diss up yu nice clean babymother… but a d babymother fi stand up pon him an lef d him…. Saturday was a movie…. Bellypain flop himself inna him own party…Big up Jody

0 thoughts on “BELLY PAIN GET A BOX OH

1. It’s quite a story lmao…this bellypain fellow keep dance and had current babymadda plus him ooman dem pon di side and another baby mother in said dance. The sidechicks also have dem own man and man problem pon top of everything. Anyway bellypain go talk to one of the sidechicks, after being showered with champagne by other sidechicks, and di babymadda come up an shot him a box is what i gather.

1. Dem shuda gang tash she too nuh she left all the way from south to prove a point an she seh she and the ugly frog man left jody mi like dat weh me a hear a full time yuh mek froggie understand him self tash suppose to defend lucky caw lucky use to f**k r krissy for a young girl yuh tomach trong an yuh stay bad yuh nuffi wear naked clothes belly other brown baby mother mi sorry fi r mi hearsey she drink one ole bottle a raw liquor to block out tash dem say the way did a gwan toyaice and the rest a friend dem did affi step in tash tooo brite she ugly and stay bad inna the dance dem sey she come wid stinking mouth sophia weh just stand back an a laugh afta tash a clown out r self keisha yuh nuh fraid the african stay a jail an sort yuh out for betrayal after yuh mek belly pain get dat deh rass beating boy kiesha dem say yuh hungry an broke so yuh wa gwan f**k belly pain yuh cash machine yuh wicked

2. Beat Tash?? Who so bad.. that a one gal mi kno nuh fraid a nuh body… unno trouble pon social media….but nuh ramp wid fire…

3. Suss yah nice bad in a di morning yere, suh Belly pain just tan up, mek them dash liquor pan him suh, den the tarra one, cut him all big box, well to how mi see it every body did run in an a show dem motin, tra la la la , all the mauga one Krissy nuh shudda just duck him wid some shit tuh, Lol,Met dah dance yah is to be labeled as the dance with the most entertaining drama……. :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :beer:

4. I personally thought krissy looked really nice in her dress so what if she showed a bit of skin and the dress suited her figure at least she nah skin out her pussy inna dance like nasty tash. Unu move unu bludclaat and low the f**kin girl bout she marga fat never mek fi everybody and mi sure she like her body that way and clearly belly pain does too. krissy inna di dance and nah pay nobody no mind and a enjoy herself and jody did not box belly pain infront of krissy coz i was watching maybe when them go behind the bar something happened but sender sound jealous like krissy a hurt up yuh head

5. @anonymous sebder 2:40pm…Krissy caan go nobody headache… krissy sick stomach… all unno a chat a tash a gi unno d headache thats y unno live pon her name…. bellypain an krissy match dem stay bad an ugly alike…. tash can skinout cus unda her clean.. if krissy skin out a pure bone go poke out…. a sorry jody neva beat dirty f**k out krissy.. wah jay icon a f**k out…. krissy yu an yu fren f**k out lucky an jay icon f**k unno out an piss pon unno…. krissy stay bad inna dance..

6. A tash send this in and anonymous 3.23 is also tash. First of all jody can’t beat nobody secondly krissy nuh need fi skin out and mek everyman see her underneath coz that nuh look good.tash fi shame fi a do that coz she have kids and that is not a good look and lastly tash u nuh fi call no body ugly coz all the fix u a fix u face still ugly if I was a man n a fuk u i would have to bag your face and just because the girl tek a pic with icon nuh mean them a f**k. When unu a send in tings to met send in some facts

7. What a way unu well hot fi krissy low life a jealous unu jealous a d girl why unu jus deh pon bellypain dick suh a wah tru unu nah get no lookinz a bored unu suh bored get up every day pon the ppl them name go look a work n stop watch ppl business the people them happy inna them life tash comfortable inna ar side position jodi good n krissy good. Unu seh bellypain ugly but unu si dung pon em name day n night a wah suh unu mus want a slice 2 move unu nasty blutclaart sick mi stomach llow the ppl dem tash n krissy slim the same how unu kno how the gurl underneath stay jodi neva box nuh body unu jus love mek up story get a f**kin life ya”ll bitches sum wack ass hoes stop watch d ppl dem pussy n the man dick. Sum pestilence…how unu kno lucky n icon fuk the ppl them unu was there? A mus jealousy cah i duno y unu tek set pon the ppl them suh

8. How unu manage fi put krissy and icon together? Because of a picture dwl everybody tek pic with icon so if a suh it go a nuh she alone him fuk then. Send sound vex yuh fuk. A wah krissy do unu? Da one ya serious

9. The man was only here for one week and unu a put him name inna unu nasty mix up smfh what if his wife sees this why unu luv mash up ppl life. How unu know him a f**k? Unu did deh there smfh. Unu England dance hall people worst than the American lot. Unu disgusting

10. Which sick bored low life no job individual sat down and wrote this? What away belly pain ugly and stay bad but unu still a talk bout him low di man now man. Unu nuh tired fi sit down and write essay bout people. Jody it’s about time u leff that man it’s been too long but I guess your just used to the disrespect from him. Krissy your young, and pretty go find a nice young man to be with you don’t need this kind of drama. Tash is irrelevant. The whole icon and lucky story is bullshit. The sender is really sad coz I don’t know how you find time to write a whole book of bullshit about other people. Your life sadder than funeral

11. Why you old tired people so hateful and you know deep down you yourself stay bad. Learn to spell before you come on social media throwing around invalid insults. Krissy does not look bad at all her body is nice and petite and her clothes fit her just right. Diss her all you guys want but you can NOT wear the same outfit and look as good I bet you and win you. You lot are mad because Krissy could probably take your man, or you guys want peice of Belly too? Which one?

12. Tash ugly but everyday unno deh pon d gal name y???? She ugly but bellypain still want her…. Bad to bad tash a nicer gal fi krissy .. krissy face hard…. Jody u nuh tired a kermit d frod a diss u up… gal yu good… unno sound hurt bout tash an d gyal nuh worry bout unno.. so wat if d gyal wan skinout… jody nuh better…..we all kno jay icon f**k krissy…. krissy fren dem wah a defend krissy unno so bad y unno nuh step to bellypain nice clean babymother… krissy go look yu size…. Tash we kno yu lef bellypain but dem still affi talk bout yu cus yu ugly but u a mad dem…NEXT!!!!!!!!!!!!!!

13. You are not Peckham gyal I am. Please don’t use my name to write f**kery. Yes I rate tasha and even tho u never diss her using my name. Your still using my name too comment. F**k you you imposter

Signed
    the real Peckham gyal

14. @peckham gyal 2.32
    Every thing you wrote is bullshit. Krissy and icon don’t even know each other so how f*kin reach inna it? Them tek a pic together and a dat unu run wid bout them a f**k and if them did f**k krissy would admit it coz she nuh hide and tek man and krissy don’t walk and look trouble so why would she wanna fight jody? That girl would never fight over belly pain after she nuh name tash but if them step to her she can defend herself and she wont back down. I want toya ice them beat tash coz she too fukin nuff and a try so hard fi play wife role she need fi stop try so hard coz him nah lef jody.Belly pain won’t even admit to anyone that he’s f**kin with her but at least him did admit krissy.

15. Krissy fren wah a comment stop talk now… cus if u kno d story yu would kno tash lef kermit the frog bellypain…. plus bellypain did want her up… weh yu did deh when bellypain a walk an a watch tash inna dance an grab her up inna dance fi chat to man…. no sah yah nicee… unn love chat bout beat unno tink a everybody a fool

16. Anonymous 10.03 and your point is? Him used to do the same thing to krissy and still does like a him own her so where u going with this? Belly pain treat the whole a dem the same non a dem nuh more than each other