BELLY PAIN 3.45

MET KERRYBADWAY LUV THE MIXUP EEE…..LOOK HOW SHE GO REPOST THE VIDEO WEH HER PUPPY TASHAEVABLESS UPLOAD WID BELLY PAIN A TRY TALK TO HER. WHAT A WAY BELLY PAIN STILL WANT UP TASH U SEE HOW HIM MOVE BACK WHEN HIM SEE SEH SHE A VIDEO DWL AND DI BIG DUTTY GRIN PON HIM FACE POOR HIM. BELLY PAIN IS AN EMBARRASSMENT TO HIM BABYMADA JODY. TASH KNOW WHY SHE PUT UP DI VIDEO SHE LUV GIVE PEOPLE TINGZ FI TALK AND LUV THE EXCITEMENT AND THE MIX UP. SHE A MEK THE HYPE GET TO HER HEAD. THE NEXT VIDEO A HIM AND JODY A DANCE PON HER SISTER BUS RIDE A FEW WEEKS AGO MI NUH KNO WHY SHE NUH LEF DI BIG UGLY MAN LOOK LIKE HIM TIE SHE

KB

13 thoughts on “BELLY PAIN 3.45

1. Everybody kno bellypain still want Tash… nutten nuh wrong… A jody to be blame fi kerp tekking back d man

2. Kerry luv mix up fi tru and she cannot fight I repeat she cannot fight. Mi nuh know y them dutty mop yah weh luv sweap up the floor inna dance luv provoke ppl. Kerry and har poodle tash sad like funeral. Every time mi look pon kerry she just look stink she nuh tired a di tights dem all underneath she must smell bad

3. Tash is a big dancehall clown but she calm down little bit look like kerry tell her fi calm down coz anything kerry says goes dwl Last year she used to run inna everybody fi get likkle knowings hope she nuh go over do the batty like shit up pampers batty kerry

4. Unno hate Tash an d gal still alive… unno sound hurt… So unno a run wid story an nuh kno how it go.. unno neva see bellypain a run down tash after lisa dance tuesday nite an she a run weh from him an bellypain hold d gal hand an a ring it up .. smh…. a time unno realised all unno a talk bout tash she a do her ting… a unno a hurt up unno self bout d gal… unno muss shame by now… unno so hurt y unno nuh go confront her.. unno need a life and a job sender a wah bellypain f**k yu an yu nah run yu down.. ????

5. Tash f**k off, everybody know a yuh that@anonymous 1:41.yuh gwaan like yuh nice and yuh lie nuh rasssss, go sit your cheap looking ass down ,the people dem ago come a yuh yard fi the gold chain top yuh mek the English girl thief out a the store fi yuh wear go a yuh dance,a hope yuh have a receipt cus we see yuh and tell the store people dem and them get the police involve, a just yuh address we a sort out now fi send on….thief like puss……

6. You people are so nuff what ****g business is it of yours to worry about a top stolen from a store ???? When your spending your f****g drug money from your men don’t you want to call the police ?? Nasty dirty minded people kmft .. And no im not tash or Kerry before you start chatting shit i just think your f*****d up Kerry bad mind bitch!!!

7. Everybody knows annoymous 1.41 was trash and so is the one above this. Never see a big woman luv mix up suh yet she and smell bad Kerry. Two a dem nasty like. To how Kerry look stink mi nuh know how trash stomach her and them have the nerve fi a talk bout mitchi boo

8. @ anonymous 9:43
    You paranoid f**k im not Tash and im not Kerry as a matter of fact ive never met any of the 2!! How about im a reader who read the post and thinks your bad mind as f**k ……
    Not everybody who doesn’t agree with your opinion is the actual person your cussing you illiterate thick f**k !!!!!!