ALL NOW WE CYAH KNOW WHO SHAZZ DEE IS

BLANK

Shazz dee yuh wanted dead or alive yuh kill bigga fi him money and house dem gal yuh nuh see how the man did a f**k the good up gal them, shazz because the man come catch yuh wid the young boy wood in a yuh big mouth yuh kill him nasty gal bigga f**k mi sweet him tell mi seh went him a f**k yuh him cah even look pon yuh because yuh look like monkey gal bigga love deh p**y yah him seh it sweet him never have a p**sy like this, Shazz the man mother hate yuh stop from call yuh self shazz dee big p**y, suck wood gal Sharon yuh name murderer bigga blood deh pon yuh shoulder mi want ever man fi know bout yuh because yuh a killa. Gal yuh reputation sick mi stomach di way how yuh ugly and stay bad not even surgery can help yuh.sharon the whole world know seh yuh (Edited) Mrs shedeani mi wanted the whole ah London ,Jamaica ,merica, Europe fi know deh killa suck p**y, suck wood gal yuh. Sharon yuh do three some with the boy from America stop act like yuh a somebody the blood ah Jesús against yuh gal yuh nuh seh ah mi pu**y bigga use if keep him when him ah f**k yuh him just picture deh p**y yah and him come gal bigga f**k deh clean sweet ah pretty p**y yah good Sharon yuh wah come start with mi gal mi have yuh file suh come f**k with me.

21 thoughts on “ALL NOW WE CYAH KNOW WHO SHAZZ DEE IS

1. LMFAO to read this was a daunting task…senda ya annoy me…that whole illiterate ass diatribe was annoying as f*** OMG….senda if your p***y so good why Bigga nuh stay wid yuh and stop sex Shazz dee( who the hell is Shazz dee/Sharon???!!) If your golden tuntun did so great why him dont stop f*** Shazz honey? idiot senda…omg mi despise dem idiot gal man…annoying!

2. Met big ooman thing u need fi have a resident patwah n mek sense translator pon di wall enuh. How all a we speak n write patois bu yet still a so many variations fi di same set of wuds?Call in Dr.Carolyn Cooper or Blackwood Meeks oo!!How di frig me a guh comment pon something me can’t mek sense of??kmt all I got was smaddie kill smaddie or tek dem man I presume!

3. I dont know who Shazz Dee is either. But one ting mi know is dat mi can hardly undastan wah da person yah a say…. One million words n only one full-stop (period)….

All unu no fi gossip to raas….

Nuh Ramp Wid Mi

4. I understood everything this women is saying that this Shazz Dee AKA real name Sharon perhaps killed the man that she was having sex with and that when the man had sex with this Sharon he always think of the senda good up and she told her don’t come for her because she has her file and that’s it in a nutshell and I’m not even Jamaican and I know… lol

5. Sender u dunce bad. Let the woman mourn in peace. Some of unnu gwaan like unnu can suck and f**k wey people man too much and when it don’t happen unnu get bitter. From what I know the woman fly down to bury her mother and as the mother bury her husband (Bigga) dead from heart complications I heard from very good source. I don’t know Shazz, I only know the man side a family.

6. Sender don’t send een any more ah dem writings yah tuh di Wall :marah Mi waan fight every garbage weh yuh write :batabig Di time yuh tek ah whine under and pon top ah di late Bigga (RIP), yuh woulda tek een some lessons. Yuh dunce and fool inna one. Gyal gweh wid yuh undercover side piece profession :bola

7. The killa gal name sharon Barnet aka shazz dee from england who said she is first lady. Sharon ah long time you want bigga dead because you put ina bottle and obeah him all bout the little boy ah fi him when the way how you use to f**k ah jamaica pon the man all fi dem duppy bat friend dem dat yuh have weh yuh pay fi follow yuh around if I was like uno mi would ah run like ah thief because ah ladge uno joint with Sharon mi wouldn’t even eat from r because she use calaloo and poison the man. People sharon is the devil its self she ah wicked gal. People check the logist of the story bigga came down with sharon to buried her mother. She cook calaloo that the man don’t even use to eat but the way how she obeah him calaloo becomes is favourite, after finish eating it about a day after the complaining about his chest hurting, people this woman said she love bigga , why didnt she followed him to the doctor when he ask her, instead she tell him to leave her alone because she know that its poison she poison. After that the man went in his car and take a drive and just have ah heart attack just like that.People come on she know that she couldn’t do it in London because people wouldn’t kill her, so she have to do it down here, before you people start the comments about what the first sender said propke try and understand ehat really happen to this man who loves his kids and who was just doing him. Sharon you need to ask God for forgiveness because if you can kill your baby father what would you do to others .

8. Sender you need to go back to school. Starting level pre-k. You are barely able to construct a sentence and sad sad case because is a dead make you send this garbage in. Poison don’t make your chest burn. Sender you claim your thing so good how can you don’t have a man for yourself with that goodness you posses. Go look a job. Go school and stop take peopl. News years resolution for you.

9. Sharon I look on you different I thought you were
    somebody good to bigga after him come and catch your son in bed with a man in your house he still didn’t say anything to anyone because he didn’t want people to shame you about him.it is so hard to know that you kill bigga I want them lock you up and throw away the key because you don’t deserve freedom. The whole of england is afraid of you now. Sharon remember you give the man chlamydia and after then the man beat you because of the way how you did have the boy wood in your mouth, you then call police on him and you know that he ment to go court in feburary so you make sure kill him before because you know that he was going to tell the judge the truth of what happen, but because of you Sharon didn’t want people to know thst you suck the wood you kill him

10. You’ll listen to me now when it comes to sharon I really dont where to begin, let me start by saying everyone has two sides to them maby to one person sharon is the best and to another she’s the devil but to me sharon is just one big selfish, ungrateful, sympathetic hypocrite back stabbing evil ugly bitch. She will laugh in your face and kill you with a grin on her face. She don’t like to see no one else happy and striving for greatness, a she alone fi happy she wouldn’t mind every one would bow at her feet and say all hail sharon shazz dee. Life doesn’t always work in our favor but just take what you have and make the best of it sharon because it’s time for a change yuh deal wid everyone like shit even your kids and your mother I don’t think you even speak to your father, brothers or sisters because you treat them like shit and chat dem down to the lowest. And people I must say sharon family them come off good table because her mother other daughters are doing well for themselves the gal dem shape good and stay darn good to, only sharon alone look a mess in such a way she run go do Har body but no Matter how much surgery you do it won’t remove the dirt from off your heart yuh heart need a push broom and a rake.

11. loool this sended is the dumbest bitch ever! if you so great why bigga couldn’t leave sharon ??? unu jus mad cuz she clean to her step!! heart attack kill the man & along time she and him deh, 15 f**king year and him did have money why she wudda kill him now??? dumb bitch come afa the woman unu && him stinking muma and him sister dem!sharon yuh stay good gyal nuh matta dem!! lowe the woman let she and her kids mourn in peace dumb bitch unu sick me dutty jancruh!!!! the time unu spend on her name she a plan bigger n better things fi mash unu up! unu obeah cyah work pon her!!!

12. Smh it’s so sad that in such a sad situation, people still find it within themselves to tear the woman down. Sharon I don’t know you but God a God and he won’t make you suffer

13. Sender, low di bloodclaat gal! Your pussy so good that bigga still never did a go lef har, 50 Hood weh she waan suck, him still did want har. Bad mind a kill yuh because di man dead now and yuh bruk nuh bloodclaat! F**ka yuh.