MY BODY LMAOOOOOOOOO UNO BAD MY GOD

So a this yah sumn yah slaughta gone to now??? But lord well a guess them match two a them stay very bad alike lmaoooooooop no sah mi cyah badda then this serious all a slaughta gal them stay good expect this one 😕 well my dear welcome to the sister wives 🤣🤣🤣 cause a nuffffffff a unno……

6 thoughts on “MY BODY LMAOOOOOOOOO UNO BAD MY GOD

1. Him have money??? Him tan bad! mans titties bigga dan fi har. Him wicked eeh, a him alone a eat an naaa gi har none. She wicked tuh harself tuh gal yuh pumpum get wet fi dat??? Mi naaa lie you, yuh brave dan most. Him a breathe?? She a tek selfie she need fi a check if him have a pulse. Him praly talk like him need a travel oxygen. Dem can match doe :kr Fatty n skinny went to bed fatty buss a fart n skinny drap dead. Gal issa dead move dis yuh mek doe. Booooooooooooooooooo.

2. Either him spend good or him eat good but mi nuh know y woman bother. Maybe she have the good hole but shi no uglie. From him n the big batty girl from mobah leff is a downgred for me caz at least she did classy but this man obviusly want no woman so mi nuh know y them waste dear time.