LATOYA STASHMENT BIRTHDAY PARTY

Hi Met and Metters. Well Met…me and mi fren dem go a Latoya party and mi seh it comeen like one big costume party. We didn’t know if we were at a classy and fabulous bashment or cast call for the Hunger Games wid dem bagga fandangles and shenanigans DWMFL!! I swear not one piece a crenoline or bedazzle left in a the people dem fabric store…all the shoes dem bedazzle up *tears*. No sah!!!!! Hollywood here they come LOL!!!
image_1
image_2
image_3
image_4
image_5
image_6
image_7
image_8
image_9
image_10
image_11
image_13
image_14
image_15
image_16
image_17
image_18
image_19
image_20
image_21
image_22
image_23
image_24
image_25
image_26

0 thoughts on “LATOYA STASHMENT BIRTHDAY PARTY

1. LWAD tek the case and give me the pilla, what is not this? No sah, these old people no look good, This is NOT for real. Me badddieeeeeeee. All a unuh need sleep unuh look tired bad bad.

1. y everybadi look like witches and wizard, what a set a people look ridiculous. nooo sah me is not a commenta but me did hafi comment, get me outa here

1. You need to stop it, LOL. Is Atlanta, a dem hair spoil dah a happen, if you no have the tree hairstyle you naaaah UP UP.

2. It is obvious that this was a big people event, why can’t they dress appropriate.
    p.s. i’m not bashing big people because I am a grown ass woman as well and I still love a good party from time to time. The difference is I wear clothes that compliment my body.

3. Blue dress wid di jewels on the front…ah waan beat u an di res a people in di party wid ur bag.

1. Mi did ah wonda if shi did a beg di pitcho man fi help spin it round fi har, but him tink a pose shi did ah pose an tek har pitcho. What ah piece ah BACKWARDNESS :malu2

4. all I want to know is what is the gender of the shim in the yellow two piece..one woman can tough so, she must get a sex change cause all her face favor tough man…..SHE say TOUGHHHHHHHHHHHHHH not toned

1. Sorry, and who is ‘Negus British’!
        You just fling out the name like he is world famous star that you’d expect was to know.

5. No one look good from head to toe…I would trade the girl in black and white stripe dress at the end with the girl updo hair next to the one inna di red dress, jus tek weh the necklace from har.Keisha wid ham hock arms like yours u need to not wear a dress like dat

1. Keisha need to do her hair. That big ass head with one pack of Brazilian hair nuh mek it. Bout u grab mic a Toya party anna brag how your money long and your there for Toya and all deez tings. You look cheap nuh bloodclaat just like ur hair do. Miss piggy looking ass …but that’s none of my business tho! Pink Wall Nioce!

6. Lord God, these atlanta people don’t look good.Toya stash cum like a f**king fool.People think she easy,a chat people like dog and then turn around and smile in their face…Carl after Toya done give you enough bun and cheese you still around.You nah see this batty bowy Karl got color eyes.Mad dem” Carla,” under cover gay.

1. mi know toya stash mek mi tell u how she is. she love attention bad and will do everything to always relevant and be the center of attention and if don’t throw rose pedals at her pigeon toe feet and kiss her a$$ she and her friend dem don’t like u and talk nuff tingz bout u and spread rumors. she stay hatin on pretty girls. she claim seh she real. yea. she is as real as a $3.00 bill. she is fake as fuxckk but birds of a feather flock together so..lol.

2. that is exactly what she do. chat the very same people she par wid and den turn roun and smile up in a people face. when she come fe hail mi mi jus hail har back and laugh. that is one smile weh nuh genuine at all. carl a cool yute still. big up u self carl.as for toya she can fool some people but she can’t fool everybody. just smile and wave lol!

7. TOYA YOU KNOW YOU SENT THIS STORY IN BECAUSE YOUR SEARCHING FOR ATTENTION…DON’T FRONT AND WHAT AWAY YUH BOLD YUH SIDE MAN IN A YUH PAWTY AND POOR KARL SMH…YUH GOOD NUH RASS….YUH CHAT TAMARA CHUCKY SEH SHE AFFI PROMOTE FI YUH CAH A YUH A FEED AND TEK SHE PON VACATION,GIRL YOUR A HYPOCRITE PEOPLE DEM JUST NUH FIND YUH OUT YET.YUH A COME IN A RR LIKE A YUH START IT FIRST CAROL RIP AND STACY DVIA AN JUDITH WHEN CAROL DID A MINE SHE DONE COME IN A RR ALREADY SO PLEASE SIT SOMEWHERE..YOUR A FAKE ONLY FREN PEOPLE FI HYPE..STOP FALLA NY GIRLS DEM YUH OUTFIT DEM SPOIL…DAT FEATHER DRESS LOOK LIKE BIG BIRD IN BLACK.

1. carl deh pon the hunt to. she think carl nuh know but what she don’t know is he do know so he is doing him too. carl jus keeping it cool and playing the fool that’s all DWL!

8. Dear Sender,
    Why you chose to send those. There were plenty others that were dressed very nice without the “bagga fandanggles” Met take a look at the album and see for urself there were three diff albums and there are many that certainly stand out. And sender you said u were there, Where is your pic so that we can also judge?
    dareggaescene.com (Met I am unsure if I am able to post website)

1. STFU, We not going anywhere to go look pon NO more picture, I think you mad cause the sender never sen eeen yours to. We have seen enough, YOU ATL dancehall Stregga Don’ttttttt look good, unuh look like dem long time LADA mash up cyar that use to run taxi a Jamaica, Bout Met go look, Met not looking no where, We no waaan see no more, Bout dear sender, a maybe you same one sen it een. GWEY.

1. LMFAO, Me gone, Me give enuff trouble pon you blog for the day. :ngacir2 ” Bout you fi go look pon website fi more picture” KMT. LATA.

1. U must really don’t like the girl…cassen seh I looked at site (and no I wasn’t there) And I see MANY not 1,2,3,4,5,MANY ppl weh sart out and no I do not know the girl.

1. Willie mi deh right ah ringside, suh tag mi when yuh done wid him. Cah mi woulda luv fi plant ah flying kick straight inna him inflated bosom. :batabig

1. Yawdy, why unu wa gang and beat the man fa? :tkp :tkp _____________________________________________________________

9. Toya your three outfits don’t look good yuh stay bad nuh bloodcloth,pic 14 Tamara you caan pass,pic26 Dawnie this is the best you’ve looked in a long time,pic13 Stush yuh want a beaten yuh dyam idiot how you fi mek toya mek you carry har cake pon you head go in a di dance she couldn’t put it in a one box what a libaty,but Stush yuh always stay bad but dis take the cake, not di one pon yuh head,pic fifteen Tonya you’re not in style people stop make clothes out a curtain material from in the 80’s,pic 17 Maxine no words for you I’m going to respect my elders but please to put your arms down underneath your arm pit look bad it look like you have cellulite under your arms, damn I did say I was gonna respect my elders my bad.

10. Willieeeeee _____________________________________________________________
    Di man inna di two piece yellow get uppppppp! :hammer
    Bubblelikesoup

11. Dem say if yu nuh have nutten good fe say dont say nutten….so may the zombies party in piece. NEXT!!!!!

12. JUDITH you look more uglier especially when you smile,and you look a hot mess too go give back Mr.Chin that ugly ass lace front wig.

13. yuh knw a suh old house luk wen it tumble dung not even de ppl dem a ja pon de wuss day luk suh,not even salvation army sell dese getup..dat man have all rite fi walk wid de bible cuz a must judgement tek dem nd skip him sass man

14. lady inna fuss pic fava wen dawg a skin it teeth..mrs glamma tuh be or not tuh be yuh suck out de belly yuh cuden suck out de arms dem tuh,a betta unno did link kizzy bad tuh bad unu wuda luk a tups betta

15. glama mi na lie u fava dem ole pot belly pig wid a bulldog face. u a big woman in a u late 50’s. u nuh feel seh a time u retire from dancehall. u is a ned one weh eva a try throw shade and chat bout people wid u very fugly self. u done pass ugly long time. my girl u nuh tan right at all. u face very hard fe look pon. jennifer u and u trini crew must stop behave like circus act and dress like clown lol. dawnie no words for u overgrown big bird. toya u jancro bird feather dress was kinda cute but the blue one was a waste of fabric. look like one wind chime weh spin when breeze blow *yass twirl bitchhh twirl* and the black beaded sinting and wig look like tina turner when ike went upside her damn head.

16. Atl people them stay real bad. And when them ready them sa them look better the NYC people them never dat.

17. to how fi him ooman love carry on pon the mic bout har puhhssy tight and man haffe pay dung pon har puhhssy and she na fuhxkk fe free I’m shocked that he had the audacity to bring bible come a club. god forgive them cause they know not what they do.

18. The circus act is a disgrace. Dem jiggle and wiggle and sweat and perculate and all kind of mixing up hip hop reggae/ soca wuk up!!!!!!!!! it’s too much. I like the feather dress, it just look too heavy for ha little body. dwl

1. especially the one weh call herself jennifer friday she a the ring leader. big and sour like. and cannot dress to save her life. this girl will come a road with every last piece a jewelry weh she own and had clothes 10 sizes too small and the poor shoe heel a try hold strong the way she a pressure it with had 300 lb. stay bad body. jennifer one word fe u…WEDGES. they keep me laughing all the time dwbrcl!!

19. Dese ppl can’t dress a lick. Not 1 fashionista dede so. Less is more y dis whole heap a cheap costume fandangles fah? Pix 8 wasn’t so bad if she tek off dem hugglie jewelry deh and just wear a simple rhinestone tennis bracelet and matching earrings since r bustier already bejeweled. The woman in the animal print maxi dress nuh so bad either however I personally believe the extra frou frou from di knees down never needed at least not in that print. As for the rest particularly di woman in a di sheer pink sari cauzen seh mi nuh know which look she wen a go fah are ALL lost causes.

20. What the F
    Look lady in red the hairline perfect my girl. You should of left that wig in Mr. Wang store it a beat mi badddd
    Layer cake lady why the braid added to the 3 layer cake what the braid for???
    Fat backs ham hocks and under arms that want bleach yuk
    Its so much stinkness going on I cant

21. @simplicity there were couple ladies with Kizzy clean outfits but sender did not send them in,jimmy special outfit was done by Kizzy.

22. Hi Toya!! :kiss…I had a grand time at your dance…danced all nite long; I had a fantastic time girl!!! :thumbup

23. Sender and all a unu weh a comment & a seh unu did deh deh show up fi unu flawless well dress self up nuh if all these people stay bad & unu look good show up fi unu perfection mek we call u di real fashionista pls send it on or shut unu Fukkin mouth when unu a tawk bout good good designer seem stress TAWK BOUT NINI FASHION A BROOKLYN A SHE A DI BADEST TRI STATE DRESS MAKER SUH UNU FI SHUT UNU FUKIN MOUTH & NOT ONLY INTERNET SHOP & FOLLOW PEOPLE GO GET UPDATED & GET REAL TO THE LEVELS OF THIS SHIT IN FASHION

1. naw bitchhh u shut tha fuhcck up! unu is a set a frighten fools. if u really think these people look good then ur just as tacky as they are. none of that shittt will eva make it in the REAL fashion industry. unu a fashionista fe who? a unu mek decent jamaican women look bad. biitchh please!!!!

24. Tawkup is that you Dawnie? Mi know yuh love Brooklyn clothes.
    Bwoy Dawnie Metro yuh drop off a shape bad bad. :cool :travel
    Good evening Met and all others.

25. Metti, imagine me one mid week day off whey me say me ago relax me kin. When me look me see woman wid Eifel tower Pon her head, you know me nearly piss me skin wid laugh. These people no own mirror.? What a travesty.

26. Hold up, the way me laugh so hard me never notice seh the woman blue frock, tun back way. And unless that man wid the bible is there to rebuke the devil. That bible shoulda stay home.

27. this a high fashion disaster, any day mi come out of my house and claim me dress and look so despicable, mi stop wear clothes and just wear pure flour bag, no sah! dem mek clothes look scary bbaaddddddd.

28. Bwoy wen me see 77 comment, it no mek no sense me even badda me kno unnu said it all…but 4th, from bottom need to breathe b4, she pass out, the weh how she a hold een dat deh botched belly deh….White dress blonde hair relax, when taking pic, u look too tiff…but dress is nice, fatty in the blue dress, u look nice too, u just needed a tighter gurgle….The rest of unnu, welcom to the clownista affair, unnu really didn’t disappoint…

29. everybody a promota and all dem do is promote bare foolishness. nobody na mek no money cause half a dem beg or fuhckk fe free ticket so the promoters don’t make no profit from them dances. dem bad mine dem one another and chat bare shitt behind each other back. the yute weh bring the bible come a club neva do a better thing. met u know seh toya linky dem a dougie platinum jay icon and dem man dey so fe har ting nuh too legit neither lol.

30. woooiiee mi read till mi cyan read nuh more…..unu bad enuh
    btw mi run go look pan di res a pics and it neva get beta atall

31. Don’t nobody want tired body Toya Stash but Karl! And if anybody getting bun is Toya!!! Wid har 2 knock knees n har spongebob shape bad self!!! Yes TOYA see di limelight deh!!! Yuh 2 wicked! You nuffi chat no body cause you nuh stay right! Look like yuh get your face professionally done cause you don’t look like your usual horse face! My girl get yuh face and body fi match di breast dem whey yuh do. You is no friend and dats why yuh friend dem neva warn yuh say yuh neva look good jan crow! Yuh chat Kerry, yuh chat Destani, yuh chat Tamara..Gwan tru same way cause you ugly inside and out!!!

1. karl a mek moves and a do him ting and she cyaah stop it!!!!!! bun fe bun gal…toya what goes around comes back around u 2 face fake a$$ bittch HA HA DWMFL!!

32. Big bird big foot monster body Kemisha worries them grant you never ready yet u a Freddy mi wah u put up a picture of yourself & Mek met & metters see you…. You a walk wid 2 big lamp shade fi you calf & you loaf a bread foot… U only can wear ugly surgical Eva flat shoes because nice elegant shoes & u a nuh friend them don’t cata fi loaf a bread size 13ww so yes u are highly mad that you born wrong & Neva stay right yet… NOT EVEN A GOOD HAIRSTYLE… Di gal weh you a share room wid chat u wid pple a seh u have a lot of sleepless nights ova the little bouy cause him nuh wah u & u would do anything fi ave him up & him nuh stop dis u who him nuh look in a dance hall a jus a who nuh go… Him tell me seh him tired a u u is a stalker & when u force him fi cum sleep wid u fi gi u drunken fuk after him leave party u Eva a search him phone & a call people as if u crazy or own him & him tired a u mi fi deh wid him so me & him can mad u… U always a use u & him mother friendship weh u have frm Jamaica fi hold him now u a seh u a breed fi him & all now u belly nay show cause u Eva have a bang belly.. You use to hold the little bouy hand & cross him fi go school so him seh him nuh wah u all u a force up in a him is young look good girl like me him wah weh him can model with in a dance hall because a u 2 tall & a him 2 short… Go get u green card & do something in a life don’t u see the youngster gone back a school… Idiot gal u run back a do buoy wah day go a ny a Falmouth link up & u ova ya suh & him ova deh suh as always how him do u a atl him nuh love u him love weh u do fi him & 8 u cause u a try control him & u can’t stop the dis dem all when u nay sleep suh go kill u self nuh man nuh want u, don’t u see your kids dem father 8 u as a mother spend time wid your kids & put all that time & energy you have a put out in a man weh nuh want u & a use trouble people on your kids you nobody Neva see u yet wid none a u Pinckney cause you nuh clothes dem right & all ur rainbow & Payless shoes dem u also need to take a back seat & stay home don’t come a party come trouble people because ur life miserable, mi hear u soon have baby u can’t afford a shower mi know home boy nay pay fi shit ooh yes mi hear seh u seh u did a go dash weh di belly but because dem seh a girl u keep it well well u only a fool yourself if u are really pregnant up to 12wks u can do abortion & a unborn sex can be determine after 12wks SO U NEVA HAVE NO INTENTION FI DASH WEH NO BELLY A ENTRAPMENT U A TRY DO TO THE LITTLE BOUY BUT U FI KNOW PICKNEY NAY HOLD MAN CAUSE THAT MAN DONT LOVE YOU GENUINLY…. ABAAAY….U HAVE 3 boys already mi know a my taxes afi go help wid no 4 & mi already a help wid 3…. So miss Kemisha worries dem grant change u name a u a worry cause u life don’t look good it miserable & tipsy turby like di giddy house a portmore GO DRINK BLEACH & DEAD CAUSE YOU BORN WRONG STAY WRONG SO NUH MAN NAY WIFE U UP…. U AGO BE MISERABLE TILL DEATH SO DO YOURSELF A FAVER DRINK DI BLEACH & END YOUR PAIN & DISEASE RIGHT NOW

33. HEH, HEEYYYYY, WHAT IS NOT DISS, SUH TALK UP, U DID REALLY WANT THE WOMAN KILL HAR ONLY DAUGHTER FI SUITE YOURS NEEDS, THEN IF YOU YOUNG AND U SURE SEH THE MAN NUH WANT HER, WEH U A SEND HER GUH DRINK BLEACH FA, LOL, YUH SAID THE MAN WANT YOU AN HIM FI MAGGLE PAN HER, SUH IF SHE DEAD NUH POSING CAN’T GWAN, MISSES YUH SOUND DAZES AND CONFUSED, HEH HAAYYY! YUH NUH KNOW WETHER YUH GOING OR U COMING. :mewek :matabelo :mewek :matabelo

34. Says … Seriously It look like u have a personal thing wid toya she is not a familiar friend to me I just come tru ga & party but if u do y u don’t go tell her to her face it also sounds like you bad mind & hurt over people that fame & floss? Y unu a put dougie n jay icon name & dem never deh deh so unu just jealous over people when unu see them life happy nuh matter what a person do in a life fi get where they are at don’t 8 work & try to get somewhere fi unu self too but we crab in a barrel Jamaican love bring down people just because unu don’t like see when people can help dem self more better than unu can a my country & mi love deh but is all Americans mi roll wid & call friend cause di way my country people dem tan dem just 8 u if dem see u wear name brand & dem nay wear it & that shit is bs car & clothes is vanity everybody can buy drive & wear what they want once dem can afford it & nay beg nobody fi help…. SENDER LEAVE PEOPLE ALONE weh nuh trouble you… It look like Carl a fuk 1 a unu weh a chat pon ya… A few a dem people ya weh dem put up nuh look bad… Unu type in what’s hot & what’s not in a google before unu chat & fling up people pon pink wall

35. If man nuh wah mi & mi unhappy y not… Is not mi 1st pickney it should a dash weh from mi see di sign seh yes I’m pregnant mi wouldn’t a wait fi know gender cause me & di man don’t have a stable life it’s a roller coaster & I all mi try mi can’t have him as a real couple so no way I would continue this belly it wouldn’t even come in di 1st place cause di man would afi use condom because him kakki loose