DI SENDER GI WI A TASK!

0 thoughts on “DI SENDER GI WI A TASK!

1. Da picture ya frighten mi yu see! Because of de bovine look on de face, mi did think say it was a contended looking cow waiting to be milked. A look mi look again and realize say is a human being!

2. Senda, Me Granny always say if you dont have nothing nice fi say you fi KIBBA you mouth, so hear what? Me ago Kibba me fingers. *Any gal that mek this nasty looking man Fcuk har need Pinesol in a har hole*

1. That girl that need the Pinesol would be Camille aka Bibi. This is her good up baby father. Unu brite. Unu no see how him sexy. Gwaan tru Slaughter. Sexy nuh blowse an skurt.

1. Original. …..yuh know mi lose offa yuh. Dwlll. Yuh ova here long enough fi smell sarcasm. Cho raas. Lol. I was being sarcastic although him really have up the “good up” stand up. Dwllll

3. Look pon me deejay Kentucky ina di background, chaaa…Met say fi say someting nice,a it dat…DI MAN IS A SITE FI SORE EYES…

4. Dwl @ di comments…*Get behind thee Satan*…dis pic mek mi buss out ah big dutty stinkin laugh, nayly choke pa mi good good orange juice :hammer :hammer :hammer

5. Slaughter yuh stay bad,why yuh doan leave di slim body man dem clothes alone and go shop in a big and tall,yuh face fava like when yah baby yuh creep pan yuh face not yuh hand and knees,and to di one turtle mumzel go clean out your pocket dem bout unno waan in a things.

6. Me bumbo no slaughter stop it. Him ugly nuh f**k. Say it ain’t so kimone a ur man this. Unno gyal good no lie. Annabelle n him use to talk idk if dem did f**k but he was her boo me nuh stop post him pics on fb. How mumzel fi deh with turtle turtle nuh deh with the freaky gyal Mel dem boy yah can’t tame r wha

7. MOST A DEM MAN IN DANCEHALL A POTENTIAL BATTY MAN! CAUSE EVERY LITTLE FASHION DEM SEE DI YANKEE BOY HAVE ON DEM TRY!!!! LADIES STOP ENCOURAGE THESE POTENTIAL BATTY MAN! MAN FI DRESS LIKE MAN HAVE SOME CORE TO THE STANDARD OF BEING A GROWN MAN

8. Slaughter make them talk talk all them do is talk cum pon groupie and talk . Is must a bitch do its leave the man alone

1. Mi personally save one picture wid him a show him red bottoms a doe even post it yet him a galang bad a jamaica fi smaddy whey neva propa yet

1. And there are nice clothes fe big big n’ tall men , but dis yute fe some reason, insist on squeezing into the regular size dem..everytime I see Slaughta mi jus laugh lol :ngakak

9. A NASTY HIM NASTY OR A NAH SEE HIM NAH SEE SAY DI LIKKLE PIECE A SIZE 2-4 CLOTHES DEM DUTTY N TRECTHHHHH OUT TO DEM MAXIMUM CAPACITY??????????????

10. Ok where to begin? I can lay out Slaughta file right Ya so… Him hood likkle but him suck pussy good.. Him always get nuff gal cause him spend Pon them but can never keep them… He’s a whore… He had that Dj gal name dye dye a mad over him, kimone did a mad too… If Unnu wNt more knock Ya so