DI FREN-MATE DAT TOOK OVER DI MAN WON VALENTINES DAY

Donna lee how you come suh … YUH MEAN FI TELL ME SAY YOU DONT HAVE NO AMBITION.. I wonder if this man kno HES SLEEPING WITH DUTTY-LANTA BIGGEST P**Y SELLER .. Undercover (Edited) .. TANYA NEED FI HOLD YOU AND BROKE UR LIKKLE BODY .. To hype now man ..The man a use U to move around some money and U got all eyes on him now .. **CH YOU SOON GET LEFF!!! Let me guess U sold Ur p**y this time and fell in love .. SO WAH HAPPEN TO THE LIQOUR MAN .. Atlanta talk to me please .. !!
image_1
image_2

0 thoughts on “DI FREN-MATE DAT TOOK OVER DI MAN WON VALENTINES DAY

1. First order of the day…did I miss something here???….when since did Macy’s and Belk merge????..I must’ve missed ah helluva sale!!!!..confirmation please!!!!

2. Well one thing I will say is the man certainly kept it within budget :siul..**and not tuh say that there is anything wrong with that cause that is actually ah very good thing/smart money move, but fe ah big drugs man/as dem put it*, he did not come outta pocket much on this one here**…but hey, tuh each his own…*so mad I missed that merger sale*

3. At least she get tanya nuh get none and she want fight the girl. And the man. Nah look pan tanya. Tanya the man dont want you leave him alone. All when a cheap gift donna lee get a she him spend valentine day with.

4. Step daughter oh please. Bogle would get for him daughter alone And the man have other kids. Tanya get a life move on you too. Fool fool. Bogle stay with you for the mining tha boy ya nuh licky licky Bogle use to class you too. Stay deh him say how you wicked before him dead Tanya the time you a waste a watch donna lee pussy you go find something to do the man clearly dont want to and care if you hear to a model and pose so. So get over it. And. Mek him watch donna lee pussy now. She a do exactly whay you did a do to if a true. Stop try tek set pan. The girl. And go clean out you hole and the man wouldnt stray. You a worry and stress while your man happy. With donna. You are a sad case tanya.

1. A, let me tell you this…dont you EVA box food outta pickney mout..EVA!!…dat man made life with Tania when she was single mommy with her girl child, so that man alson had love for that girl child before deciding tuh make another child with Tania..ah man must love the cow and her calf and that is what he chose tuh do, hence the reason why I asked that question suh doe try style the step child…

2. Den nuh mus!!..mi hear seh di man haffe watch Donna Lee punani cause deh suh ah wey him tings stash weh fe muling purposes *A, ah dat di people dem ah suss bout in the A suh nuh badda come nyaam off mi aching head todeh..please tuh tek time wid mi*..

5. A. Weh di f**k u a call tanya name fa…. Tanya nay worry ova f**k out doglee ole, I’m fren could a stay if har baby fada was a factor fi har & him sure wasn’t a factor fi har son neither cause $250 a month when him feel like is not taking care of a f**kin child n him small change weh him like hand out, she held it together because a har son & di closeness a di kids dem on both side, is not every man can date a more progressive woman Dan dem, most man feel inferior suh tanya Neva afi duh weh doglee a duh, she smart with har own trucking biz & apartments fi sale n rent a Ja. Suh she Nuh tek press, tanya kids dem Nuh ineed a shit… Tanya neither a worrie bout di nasty man or doglee, unu can’t tawk bout Bogle unu afi ask him fren dem a roses bout dat… & as Met seh low di bogle mek him Rip cause him a better man fi da nasty man deh when it comes to father role…at di end a di day unu fi know tanya a do she har kids n whoever she feel da 1 Ya nay come in a unu eyes…. As fi doglee mi fren walk away like a star keep di nobody but you still a get u present frm tanya… N as I can seh unu fi ask a who n doglee a fren PON Instagram if unu a look PPLE fi blame Nuh call mi fren name & don’t blame jmg. Cause nasty doglee Eva a get tro up yah cause har pussy loose is not har 1st time ere…. Unu Nuh call mi friend name

1. toya stash in a this mix. that 2 faced snake. she fren tania yet same time a chat a bag a shit behind har back to donna lee. dutty toya stash with u pot cova knee dem wey no stop knock stay outta people business and stop cause problem between the two girls. go worry bout u feminine man karl stash wey no stop chase dung pumpum.

1. toya stash in a this mix. that 2 faced snake. she fren tania yet same time a chat a bag a shit behind har back to donna lee. dutty toya stash with u pot cova knee cap dem wey no stop knock stay outta people business and stop cause problem between the two girls. go worry bout u feminine man karl stash wey no stop chase dung pumpum.

6. Donna lee need to stop hype with the man THO and stop embarrassing her self cause shes going to look stupid in the end … THE SAME WAY HE LEFT ONE BITCH FOR HER WHEN HES DONE WITH U MAMA HE WILL DO THE SAME … Plus U pulling all this extra attention to the man .. Like relax mama .. BE A WOMAN ABOUT IT !!! I’m glad Ur happy and nobody should knock another’s hustle but stoppppp … IM ON UR INSTAGRAM AND I SEE U IN PARTIES ALL THE TIME … YUH WERE NEVER LIKE THIS ABOUT THE LIQOUR MAN OR EVER POSTED HIM ON Ur PAGE WHY U SO HYPE NOW AND EXTRA … People on here talking about Tanya this .. LOOK AT IT LIKE THIS YES TANYA MIGHT BE HOT FOR DONNA LEEE AS IVE READ THE OTHER POSTS .. But she should be That was her friend regardless if it’s close or not THEY USE TO PARTY TOGETHER AND DRINK TOGETHER .. How you so Brite fi tek the lady man and all up in her face and public with it .. CHECK URSELF DONNA CAUSE NOTHING ABOUT IT LOOKS GOOD … STOP IT!!! CALM DOWN … But I’ll wait to see the judgement day still .. Cause it’s coming .. YOUR GONNA GET A FINE BEATING AND A QUICK LEFFF… Gurl bye !!! REPOST

1. But Miss Bitch, that is what dem Atlanta dancehall girls do all the while…if dem nuh knowingly ah share man ana duh 3sums wid di man, dem wi fuhck di man behind dem one anedda back ah tun roun buss big smile up inna each other face like cheshire cat..

7. Met all now di man can’t gi mi friend di petty scrapings $250 weh him seh him a support him son wid a month time weh = to 62.50 a week…. Suh mi Nuh kno weh mi fren would a miss not di cock fa sure…. Mi friend tek care a har a kids dem she ain’t got no f**kin problem…..

8. Donna lee is wrong fi deh wid the man, that’s girl code but then again a nuh hole heap a man a ATL suh she affi dweet dwl. Dem owan yah thirsty and desperate bad. She Neva affi show off the gifts fem and gwan suh wid har big liver lip and chip off teeth. Ever since toya stash bring har she nuh stop hype up har self. My girl humble yuh hole and mind it get cole. Good day everbady

1. that toya trash is no good. yes i did say toya trash cause dat what she is trash. she bring donna lee into the game cause a suh she and karl stash make them money same suh. anybody wey par wid toya trash end up corrupt and tun fool fool. toya trash hot girl don’t have knock knees lol.

9. The liquor man is now with Ninja man daughter…. Janice… What a piece a mix up.. Now why Janice and Sassi dem stop talk…

10. Tania you need to get a life , you don’t have a 9-5 and from has long had I known you , you never have one. A illegal money buy everything you own, very bag , very shoe and no one never take that tell you , suh wen you over here a call people Pickney mule wipe the shame out your eyes first, cause a the same way you get you Pickney a run box and you get a junk f**kery and breed. All a you friend dem a street gal suh dem fe tell you stop the pink wall f**kery now man.. The man gone move the f**k on and go look a new man, if the gal a you friend or friend not you a big old gal now you need fe stop the pickeny f**kery man all a New York a laff at you, we a look how you run go Atlanta 3 years now fe go watch man and the man not even could a put you up.. You did affi go look place live on your own, if you never see seh that was a sign seh the man never want you from then I beat you will get it now.

11. Anonymous 29, it is so rass clear u Nuh kno shit cause u story lean like di giddy house a port royal, Mi friend work perdiem at a nursing home & currently in school fi a higher nursing degree cause a gal weh well educated more than di dunce bat man n di bitch put together, the last Plc before now when dem fi hire mi friend & all har certificates weh she show & years of experience dem tell her she ova qualified, pussy hole buoy anonymous or drainey ole gal… If u wah kno mek mi tell u dis nastiness a 2yrs tanya move a ga. & if u Neva kno a in a di man house she deh fi how long before she get har own Plc. Har intention wasn’t to kotch wid di man, Mi fren ave har priorities right to buy house fi har 2 kids that is born U.S. citizen suh when she decide fi lef Ya go live in a har house a ja. Har kids Nuh afi live pon people or in di streets… 2nd she try living wid di skermish dog vomit low life jhncro before & all him do is watch har every move n who she help & give noting to & mek it be a prob seh a only people in a di streets get her $, & because Mi friend a gal a clean heart n a helpful hand it bother him & always wah borrow $ frm har n mi friend Nuh play dat shit wid no man she ave him back to a extent cause is har baby father not a using endeavor bitch, unu fi know Mi friend started out life on inheritance cause she well loved by both har parents weh set life fi har suh nastiness like da waste bouy deh can’t use har neither will she sell har pride & dignity fi money, doglee & di man is a total jhncro and it is what it is and it nay change, dem a f**k now & mi friend a do she she Nuh mek dem be a problem cause di nasties man kno seh although other man kno she was in a relationship dem did still a wait pon this day fi grab har up suh him kno what time it is when it comes to mi friend n saying nex, nasty anonymous u seh senting bout drunk fi some reason it sound like a u buy di liquor, spread di bed & push in di cock cause when gal live wid man & a fuk dem it kinda nuh in accurate fi u kno a witch night u get hit up when u can sure a di week n month di night puzzling just as how u puzzling & doglee pussy puzzling weh need a clue fi fix… A info u wah seet Ya gutta rat…. Doglee go get di proof frm da 40yr old grey n pick out head man deh…. I’m friend a 39 thank god fi carry har there & still looking great…. Tell di man fi go pay up him bills & mind him kids him grow like puss kitten suh him should a change di game & treat him kids better…. Done n final doglee keep jhncro z cau a my fren seh to di left n call Tyrone….nothing lost roun ere

12. Lord god Tanya still a comment over here and a act like a friend ? Flawless mi know you a tanya , you cant fool a soul. Lol Suh Tanya you awalk a talk about how you and your friend them ago fight donnalee, suh what will that solve? Will the man come back to you? You need fe bill and stop the foolishness you a big woman has you say with 2 Pickney fe live for suh when dun fight and gwan bad who you think ago look like a fool ? You and all your followers. all I have to say is when you fight make sure you can deal with the consequences. Because things and time change, so plan fi get lock up or fe the girl come back with revenge, either way know what you doing and stop use your fish brain and be smart about it

13. If you friend overqualified for the job why she going back to school?y’all sound so dumb, Tanya don’t have a job just face it about she inherited What from who? Atlanta people life sad bad suh till unu have to make up lies about your life’s to look important,
    Y’all call this girl a hoe, guess what hoes be winning lol look at Kim Kardashian for starters. maybe you need to turn a hoe in the bed room suh you can keep a man. The big woman dem a Atlanta whole sad bad..

14. If you never want the man and you move out on your own left him because you so independent, and the man is such a dog shit , way the rass you still a cos over the man? Stop beat up your chest @tanya it’s time to let it go now man, this story and tamara hoodass one a get old now, Mi nuh want to see it again , cause whether or not the gal a bitch and whore that’s where the man is and obviously wants to be , cause he surely wouldn’t be happily posing for that picture and would have not spend Valentine’s Day with her. So let it be and find a hotter man bun him eyes