SWIPING UNDER THE TABLE CALL CENTER

A deh beg yo do deh mi affi send in dis ya.hmid .now after we deh a work,prominent call center to yo nuh ,sit down good good a do we work n tek d pple dem call,security come swarm the building and stand up a one desk and a say sir please come out.we like the ediot a look and a wonder what the hell the security a talk bout till we see a boy crawl from under the desk.supervisor at dat.d boy under d desk a nyam out d agent cratchess to rass hole.ehhh.d whole place rake up.good respectable call center a mobay.dis ya world gone to frig.right now god sidung wid Jesus up deh a look dung and say if mi did ever know.d man dem a mad out fi da year ya.now every pass d sicki dem pass tru a do regular checks dem nuh top look unda d blasted desk dem .sake a suh mi cyan hide fi mi lil biscuit dem and nyam in peace–

7 thoughts on “SWIPING UNDER THE TABLE CALL CENTER

1. :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak this Mek mi day I swear !!!
    One bad apple spoil it fi do bunch ! Sorry mums , tell them yu have health concern and maybe dem Lowe yuh wid yuh likkle biscuit Unda deh

2. Waste a tyme sening dis enuh, kmft. An tuh mek mattas werst, yuh patois big mek it, bloodclaat ediot gyal weh sen een dis.

3. Everybody a contax360over freeport this happen pon the from you flowers ACC!!! Supervisor bwoy chat too much like him nuh sck pussy to.. KMFT