ONE MAN MONEY A DUH A WHOLE BAG A TINGS…..

FOLLOW ALONG NOW…

Parking the cars isnt paying and there are no bookings…………..All di people dem push out from roun di man ..di man nah gi dem a dollar but check di levels

How yuh fi live a Jamaica and a pay 5000 USD rent just fi seh yuh a live big? A zinc shack that is yours is better than nothing………..suh now…

Ah three man dem ting deh………….one young bwaay…one ole man and di next man whey dem a do parking fah…boo..you know how much people yard dem car deh park cause dem constantly haffi a move due to how di owner fraid people teef dem but your $5000 a month yard big so di whole a dem fit……………and we still checking di levels……

Someone tip mi off seh dem deh wid a big man and a fi him money a mek moves pan di next young bwaay cause rent haffi pay and buddy have to buy…..due to how mate and mate mek di next buddy scarce di young bwaay well needed……..so he is being bought…..

Me ina myself a wonder is which ole man and now I cannot confirm but mi see smaddy bawl out ina di comment seh a Dennie Wet wet :tkp

Lawd woie Dennis yuh nuh new to dis yuh true to dis and will pay fo it :hammer

Ah so mi know yuh a get pay fi true cause dat man does pay him money him nuh mek yuh haffi askkkkkk twice….from yuh can freak him, he will pay…Dat a fi him track record.. But a di rent we deh pan…………your next mate buy a place and she come bout long after you and bad to bad she buy her place and yuh tek up dis farrin mortgage in Jamaica…how long yuh can kippitup? Uno too bad fi big woman yah man :travel

5 thoughts on “ONE MAN MONEY A DUH A WHOLE BAG A TINGS…..

1. Poor CeeeCeeee. Mi did swear from she in di business if is even a lil Studio Apt she did own…no sahhh.

A so mi hear sey Cora rent is the same figure. Not a raas, dem dey a Mortgage money

2. Hear yah so her baby father Chris Martin couldn’t help Mek up buy her an apartment. And him buy him next baby mother apartment up town. Not saying ppl nuh fi In love and in a relationship and all and settle down but sometimes u don’t know what’s ahead so u can’t form fool and nuh get weh u fi get or put out a contingency plan cause life no always work out the way u want it fi work out. Mi shame cause a nuff young gal a get them likkle house and a pay them mortgage and a do dem thing and this a big woman yah still a pay rent no sah $5000 at that just fi say u a live lavish and live uptown no Unoo needs to Unoo gots to do better.

3. Big dutty cougar cecile tap fuk off di lilly boy dem! Young juice naaa guh mek yuh look or get any younger… Chris martin obeah yuh? Yuh get stewpeas? Caah from him yuh naaaa duh good oooo. A wah wid dem entertainer gal yah an di lilly boy dem. It sticky pan yuh miss 3 mens tuh it…dat nuh look good. A waaah ole whore???