MISS BAIT AND SWITCH

YUH KNOW DI TRUTH FROM ME IS LIKE A BROOM TO A WITCH
PINKWALL A NUH YUH MATE NOR IS IT YOUR MAN’S BITCH
ROCK STEADY GET A HOUSE AND CYAR SUH AROUND SHE MUS HITCH
WI KNOW YUH AND DI MAN DEH BUT DI RELATIONSHIP HITCH PAN A GLITCH
SO ALL YOUR SHADING AND DELETING IS JUST A PERFORMANCE PITCH
TO OUTSHINE THE MAN WHOSE FEET HAS MADE HIM RICH.
DI LINK DEM SEH YUH STILL IN DI RUNNING SO MAKE SURE YOU END UP BETTER THAN ”MITCH”

IF YOU WORKED HARD IN REAL LIFE LIKE YOU WORKED ON SOCIAL MEDIA FOR THEM LIKES YOU WOULD HAVE THE RANGE ROVER AND NOT A CAR THAT IS THE PRICE OF A GOOD SECOND HAND BIKE.

ANYTHING PINKWALL INVESTIGATE IT WILL PUT TO TRUTH ON A MIC
WHICH IS RIGHT
KAWS YUH MEK IT LOOK LIKE WI REALLY A GI YUH A FITE
WHICH IS YOUR RIGHT
SINCE YOUR AIM IS TO LOOK IMPORTANT AND NOT BRING TRUTH TO LIGHT
YOU ARE STILL NUMBER 2.2 WID A DEGREE BUT NOT BRIGHT..

MISS YUH CALL DI MAN A LAUGH BECAUSE YUH THINK WI A GO FALL FI DI BAIT BUT PINKWALL SEH FI RINSE DI TRUTH AND GI DI BLIND SIGHT WIDOUT DI LONG WAIT……….. A DAT MEK PINKWALL GREAT WHICH MAY OR MAY NOT BE YOUR FATE..

A KNOW WI KNOW SEH ADDA WISE DI MAN WUDDEN BE YOUR TYPE
WI SEH WOMAN FI GET MONEY CAUSE IT IS A RIGHT
ROCK STEADY BABY CAUSE YUH CROSS IS NOT OUR PLIGHT
A SUSS WI SEH AND WI CAN TALK DI TINGS DEM WID ALL A WI MIGHT
A YOU ALONE A SUCK TINKIN TOE PAN YOUR NIGHT

37 thoughts on “MISS BAIT AND SWITCH

1. Marieoooooo…..mi deh yah a read an a bop to a riddim….but no sah. My riddim naw shattt at all. Dis need a boom riddim …. suh back to di studio I go. Look like mi go ina studio whole nite cause dis need a up-to-di-time riddim. A-Class riddim. Ms Meth yuh bad to blouse an skirt. Mi soon come back Marie :tkp :tkp

1. As I said on another post is attention she’s looking. She cannot do without the comments or the likes, if she put this much energy in herself or her “company” she would be better off in life, instead of been drunk all the time and giggling like an idiot. If I have to be drunk or drinking every time I’m around my “man”, then it wouldn’t make sense, but I guess you have to do what you have to do to get through, secure the bag by any means necessary.

2. Kasi get a fine assing…..She just post up picture with him on her IG story with him and her at cabana city reserves? girl all a we see and know seh your relationship deh pan the rocks. stop dweet fi the likes

3. This need a bad riddim, like a riddim from nineties dancehall. “Eating popcorn, waiting for the bipolar person to come and defend, with foam at her mouth like a rabid dog”.

4. Waiting for the nightmare to come over her to curse Mitzi when poor Mitzi have nothing to do with this. “Waiting”……..

5. Kasi wi all know yuh reading Met site.Yuh caah style nobody,yuh run guh delete yuh Twitter and disable yuh Insta comment because yuh si Met seh Monday she will run a story lol.After Met run har thing yuh run guh put up pic of yuh and Bolt on your story damn clown and enable your comments.Yuh look so damn stupid trying to prove yuh still with the man.All along a yuh did a cuss Mitzy defending yourself under the other posts.If Bolt ever walk away i honestly feel yuh would die so damn stupid.

1. Shi woulda stiff stone mad if Bolt lef har, Bolt is her world, she has no other identity and she’s not even trying to carve out one for herself, she has no other ambition in life except to be known as Usain’s girl, that’s all she cares about.

2. Run story. Anything run in that? Relationship hit a glitch but she is still in the running? What in that has Kasi shook?!?! If she is still in the running where is the big bomb? SMH. Unuh get excited easy eeh?

1. We get excited because its not that serious for us so while uno a ketch strokes we are busy getting laugh lines thats all

6. When people are starved for attention I tell you, is only over here Kasi get a little shine from time to time, if she doesn’t go somewhere with Bolt for Sleek or Skaan to put up a pic with then she’s basically forgotten. Bolt is touring the place overseas so she’s here with nothing to do and nowhere to go because Bolt is her life, so she have to try something to get a little attention. We really need to stop giving her valuable space on pink wall. Delete Twitter and IG, done before, boring and predictable, keep crying wolf.

7. A wha kinda tea inna end up inna di teacup f 2018… Me feel like is some expensive kind so I’m waiting patiently for it… Nuff things ago talk and nuff things ago happen fi 2018! My teacup ready…

8. somebody just hurry up and buss the mixup straight. wahpm? why miss thing run weh from twitter and why she a move shaky like she a avoid social media when we know thats her whole life. she craves the attention. Is there trouble in paradise? tell we, we wah know. yes we well fass…

9. At Anon 9:30pm that is a huge lie you are telling. I follow Usain’s Snapchat and at no time he was partying with Mitzi. Why some of you senders so lie.

10. Mi seh Met, anytime mi want a good laugh mi just log on to one of Kasi post because it’s guaranteed that she and one of her defenders is going to come with something stupid, we’re laughing while they are fretting, lol. This and Donald Trump twitter gives me my daily dose of laughter.

11. Met, u is a bitch of the dutty variety. Mi hate u and the dutty pinkwalla dem, unnu eva a fling truth and it bun me feelings. U mash out the toe to cornmeal til all the fluff gaan from mi pom pom dem. Mi hate u, chuu Nicki can tun artiste u to? Eeeh? Mi bex bad, Met nay affi cut no dub and flap d likkle gyal sound. Met mi muss buck u a town memba dat

12. :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak met yuh have studio a yuh yawd man :ngakak shellings ova here so….. kasi??? eediat gal kasi wid di ppl dem man… it nuh look good fi yuh mi luv… kasi usain treat yuh like pit tilelit only need yuh when him ago drop him shit…issa betta yuh leggo miss cause usain naaa hold di next end and yuh ago drop…
    Mi naaaa lie yuh sad kasi nuttin naaa gwan fi yuh….. A wah kasi duh? like what is har profession? does she work? what is happening?

13. Weh di DJ deh fi mix a riddim, lawd. I’m still stuck on the car is the price of a second hand bike, how u such bad. Mi shame fi r and a nuh mi, she 2 frighten, not even a house and a business and he has Millions. Kasi try remember weh happen to DI, when the Baller left so did the $ and the girl was clearly hurt. Try focus on getting a job and bill yourself for the New Year, di man nuh RATE U

14. why y’ll dnt leave this girl alone. Everyday unno deh poh this girl name and ah talk bout she a idiot and all sorts. But nuff of y’ll bitches on here damn fooler than kasi. Unno too badmine tek unno mouth of the gyal. so what if is making a mistake wid bolt? Is it fi unno mistake or hers, unno just up inna the gyal like suh. unno talk bout she need fi duh this and that but teh gyal have has business and education, bet some of unno bitches on here dnt even have past high school education. leff the gyal alone man

1. You can know when woman nuh get nothing from man either. They laugh because the man buy her car, ( no matter how small), pay rent for her apartment and gave her a charity business to run. That’s big if you ask me. Plus shopping and trips. Their men not even taking them to a fancy dinner, much less Bora Bora. That is what is killing them. All if she get house and land them still nah go satisfied and say the two a dem fi leave Jamaica cause it too small or some other foolishness. The dead lef harem out in full force from the holidays start, because the man was going to be too busy spending the holidays with his special ones instead on cumming in their mouths.

1. Dear Nightmare your website could have been up and running by now if you wasn’t over here pressing refresh every second. “From the holiday start”, the plans for the site Tek a back seat huh? Look how u a mek the dead left harem f**k up your Dreams, Dear Nightmare. Refocus bitch.