ZUM HAVE WOMAN A BREED O

Hi Met hide me ID
Martina a mad over Zum and zum woman a breed and zum don’t want har a the new gyal a Victoria mutual zum want she is a secret bitch so she lef rich and famous chris and the man weh own glitzy hair store den the boy from standpipe the black crawnie boy secretly a f** Ripton fi get house and don’t want to pay har workers dem years now she mek har workers dem go home without pay fi mentain hype life and har worker dem hungry she caan keep a good worker no time but money call pon the man dem name she f** suh a wapn she fi stop it run go do over breast and nails and nah pay workers she need fi mine the business dat pay har but wait har best friend from england was zum woman no sah gyal a secret whore.new nose and zum still nah look

18 thoughts on “ZUM HAVE WOMAN A BREED O

1. hahaha dwl why sender send this in though, why uno nuh leave people alone, uno say people a bitch but still a talk about them, sender people like uno all red eye people fi them disease what is wrong with uno man.

2. u can only breed from raw sex for him to be getting so many women pregnant so quick that means he is careless..I guess them nuh fear STDs/STIs

3. So sender you never get traction so you come back .. Miss J you sad BADDDDDD!!! Mine the business that mine you

1. Come back here, wait is it Julene you’re referring to as Miss J. Because the way Martina private it had to be someone very close to talk the girl business. Also is Julene laid off or she working for Milan

4. SENDER YUH LIFE SAD BAD THO. IT LOOK LIKE U DEH HOME A DEAD FI HUNGRY!! WHY DI GAL LIFE A HURT UP YUH HEAD SO??? EVERY BODY UNNU TALK BOUT MAN NUH WANT!! SENDER NO MAN NUH WANT U BECAUSE IF U DID HAVE A MAN U COULDN’T HAVE TIME FI A WORRY BOUT MARTINA!!! BYE SAD BITCH!!

5. Run Miss Victoria Mutual b4 yuh join di baby modda line. Unless yuh smarter dan di res and a look fi stockpile real assets off him

6. Look like me can sell some real info ova ya bout such man, admin link up mek mi rich offa uno lol

7. Nuh yanique curvy diva man dis, well one of them, then she a go say he is her manager. So how mi nuh hear no song from yanique lol, dwl. Nuh dis boy Dem did shot up a mobay? Looks like him nuh have no respect for himself moreover to any female at all. These low lives females who sleeps with these low lives men are worst than these low lives men. Smh