YOUNG LADY DI WALL

Di sender seh yuh gwaan like yuh ”OTT” and yuh background mash up…When mi look good di wall look like smaddy hand deh pan it minutely , hourly…constantly..it need fi rub off man..Everybaddie cyah rich but di wall can wipe dung mon

ott

22 thoughts on “YOUNG LADY DI WALL

1. :nerd no sah dis gyal cyaa have nuh man! Look at that wall! Why these people dont take pride in their surroundings before they take selfies?? Bleach and water hello00!!! BRAZILLIAN HAIR?? Cant be

2. no sah when mi look pon the pic mi affi look dah look pon mi wall to cause no man
    One bed room and look pon the wall

3. Big up her ghetto carpet!I swear that inventor of linolieum must be knighteD by the Queen asap!

1. Morning Sir 😀 😀

Priorities all screwed. Me want to know if dem Neva figure out that dem should have painted out the place before dem go carry in fridge?

Nasty house and nasty occupants! All de spread look nasty like the wall…imagine a dem type come here come cuss we as badmind,dunce and haters :bingung :ngakak

Me nu grudge not a soul fi dem junjo living :p

4. This young can simple see if someone can loan or get her some paint and paint the walls yes, or see if bleach can help rub out all the smokey looking stains on the walls but with that being said even if it is a one bedroom house at least this young lady has a roof over her head but she do need to take care of her home especially she lays her head there every night and if she has children they need a clean and safe place to live… She needs guidance because it looks like she only interested on modeling and looking good then taking care of her home…

5. OMG LOL..JESUS… YUH FINALLY REACH EEH DEM DISCOVER YUH?? GYOL AV MAN YES BUT A DIS HPPN WEN D BOTH A UNU NASTY..MI KNW WEH DEH GYOL YAH LIVE ENUH.. PURE RASS MAD PPL LIVE INNA AR YRD..CAN F@#K YAH.. SHE SEX EVERY LIVING TING..N SUH NASTY.. GYOL GUH WAS YUH WALL N SPREAD YUH BED.. ALL UR MAN NUFFI NAHM FROM U!!!!

6. unu badmine, grudeful, h8terr, unu just jellie of he fly. the girl cannot tek care of her place cuz she is too busy working her construction job. even though she is a construction worker she keep it cute in her pink timbs, and her casino tight suit, and Brazilian hair. no jeans and hard hat fi she. unu a worry bout har walls, wen she a go work, work, work, work,work, work, wuk

1. She need fi see if har coworkers can divert a stucco crew or pan a paint to her room.

No excuse fi can buy fridge, pink Tim’s and card pack outfit and har quarters look like open cellar.

1. Gm PP,now that’s a “diverting” worth fully supporting n endorsing! :hoax :selamat :2thumbup

2. she ethical an nah teef from her job, this is just har starter room, she building supm bigger, a deluxe apartment in the skkkyyyy

1. But anon wasn’t the Jefferson thing a fictional sitcom??What frigging Deluxe apt in the sky she a guh build suh??No sah Met u have all right Fi ask a wha dis indeeD,hopefully anon can expounD!

1. cannot expound except fi tell yuh mi comments were a nice hot steaming sarcasm pie. Yardie mi like how u said that’s a “diverting” you fully supporting and endorsing. lol

2. All u want a lick.. A muss ar house a d construction site cz in deh nasty nuh hell.. Who u man.. Ar house she fi focus pon.. Bout raas timberland.. Child a 2400 fi dem a twn.. Culda mre than buy a tin a paint.. And dats nt nuh raas Brazilian hair.. Smh.. Dat money coulda buy a sheet put pon d bed.. and as fi d suit if its nt borrowed.. She culda use dat buy tings put in ar room.. Smh.. If mi a raas wuk mi affi fix up weh mi a live b4 mi evn tink bout fi hot out n guh a road.. Big up me n mi fren dem.. Hot gyol nuh tink bout how u luk fi a day. Set yuhself right fuss.. House and ting fi set b4 u can hype up..

1. lol, u know mi deh yah a ponder if is a burn out complex she go capture and fix up fi har self, mi cannot understand wah gwan yah so, and tell her she nuh clean road. mi waan know if she have a light bulb cuz di room dark, mi know she at least a bridge light cuz she have fridge and fan, so she electricity. weh di light bulb? Scheme, nuh pay mi a mind cuz a joke mi did a joke

1. :salaman :bola nuff respeck anon.we love how tun up the sarcasm is on the wall at times.mi know u see smadddie rush me yessidday sake of not getting it oo!