YOKIE A CARRY A SET A FEELINGS FI ENGLAND PEOPLE

YOKIE U NEED TO STOP BASH THE PEOPLE DEM U DID THE SAME WHEN YOU WAS IN ENGLAND WHO DID HYPE AN NUFF LIKE . U WAS IN THE CLUB EVERY NIGHT SO WHAT NOW U HYPE SO MUCH THAT U ALL USE THE PEOPLE DEM CREDIT CARD AN DO U BREAST AN DEM DEPORT U AN THE BREAST STOP CALL ENGLAND PEOPLE PHONE AN A BEG MONEY FOR YOUR UNBORN CHILD WERE IS YOUR BABY DADDY B*TCH THE PEOPLE DEM SICK OF YOU U BEG 2 MUCH AN WHEN U CAN’T GET WHAT U WANT U A CUSS LIKE WTF

y1

y2

y3

y4

y5

y6

8 thoughts on “YOKIE A CARRY A SET A FEELINGS FI ENGLAND PEOPLE

1. Stick a whole heap a common pin den Met was Yokie not a christian recently
    Why do these people continue to play with God, one of the worse sin is to pick up the cross and then deny him after, all belly ketch smh!!!!

2. IS THE ONLY PERSON ME SEE A CRY GOD 6 MONTH STRAIGHT AN COME OUT WITH BELLY THE WORST PART IS THAT SHE DON’T EVEN KNOW IS WHO IS THE DAD DONT PLAY WITH GOD HES NOT LIKE MAN WHO UP HERE A ENGLAND HAVE SOMETHINGS FOR YOU U HAVE A CHILD HERE THAT U DO NOTHING FOR NOW U PICK UP A NEXT BELLY IS ENGLAND GAL DEM U WANT TO STOP WHAT WE DOING TO COME HELP YOU BITCH PLEASE STOP WALK AN F**K AN USE CHURCH TO COVER IT U BIG AN LOOK LIKE FROG NOBODY UP HERE HAVE SHIT FOR YOU

3. Dirty yoki u can’t go bk to england so bitch get over it,,all who knows u u that u can’t go back there..foh

4. Suck hood Debbie d dancer bouy don’t want u cas u n u cheap clothes Dem caan hold man u well baptised n married n cum a ja cum fuk d bouy n leave u husband n cum outta church u big n fava wale u body lumpy lumpy like porridge no body a England n u anuh fren so how u talk fi we d girl post never say ntn wrong she say we go guh vote bcas a d EU mek all u can Deh a Jamaica n bitch if Dem nuh win u caan get bk d 3yr weh ina u book so u get fuk u need fi stop kach up ina a son bby mother house n guh get a Plc fi live a England u walk n borrow ppl Money just fi cum a Jamaica fi mine man. U never stay good wen u cum a ja yet never so u need fi stay a England lumpy lumpy body gal

5. Stink yokie yu nu ave nth a furnish room yu rent yu life sad nu rass hole yokie u n yu family ave man problem walk n mine man like dog yokie yu eye red long u always wan to be dat person u r not guh suck yu mums yokie red eye like dog n love ppl fi den ting like dem clothes n shoe n bag u name it I kno bck front any way yu turn suck wood yokie mi write did cum face mi shit house

6. Leaving the European Union is nothing to do with Jamaica. Jamaica is s member of the common wealth. The EU is responsible for Britains economy and security. Unno love chat and yuh nuh know weh you ah talk seh. Google is your friend.

7. Big done out pussy yokie , weh walk and f**k like darg , a who breed yuh , ugly buddy mouth yokie yuh can’t even walk in my yard slippers, yuh say me wear bear cheap clothes and yuh see me pon road and a beg mi mi cheap clothes dem , yokie mi nuh inna nuh face book war wid you cause u a ediot , yuh walk a f**k down England and yuh come back a Jamaica come f**k and kill off the whole a yuh uncle friend dem, yokie if ur mother ever loose ar job mi sorry fi yuh old dirty workless gal , yokie weh f**k mickey then yuh turn round and f** him bredda fabulous , AIDS victim yokie , yuh need a face yuh ugly like mug , a don’t even know how to discribe this bitch yuh sick mi stomach , yuh better make sure dem nuh cancel dah buy visa deh old shit bag . You a gwan like a me Mek you a breed and don’t know the father , you nuh see u did affi bring dah one the amount a belly yuh dash way . Doctor tell yuh dah one would a kill yuh , all yuh do a walk a beg and borrow people clothes and dem money , me never see nuh man a wifey yuh up yokie , me goodas from mi born come suck out mi good pussy nasty yokie yuh hungry.