WIG CLIP HEAT

0 thoughts on “WIG CLIP HEAT

1. A wonder whe she find wig clip fi $20. Share d good news so we can get some a d cheapness too. Plz n tonks

2. Nuh kemar mafia who deh jail girl dat weh did a dance like snake at his party!!! Dwl she turn to wig clip marketing now?

3. She too unnecessary fi ah style di woman as cunt. If she ah talk seh di clip over price den she did need fi stay inah da lane deh. Ah she mek dem ah class har. Stay inah yuh lane my girl

4. YES EXACTLY….MET DIS GIRL LOVE PUT UP PEOPLE A CLASS DEM TOO MUCH,SHE IS TOO HYPE AND HER STORY A SPOIL. THE PERSON WEH SAY SHE DEH WID MAFIA ON POINT CAUSE MET DID PUT HER UP BESIDE MARSHA COUPLE MONTHS BACK AND EVERYBODY DID THINK IS A MAN CAUSE SHE VER TUFF! NOW ME ALWAYS SAY SHE AGO STYLE THE WRONG PERSON ONE DAY AND SO SAID SO DONE CHERRY SHE DONT KNOW WHAT KIND OF PEOPLE PPL IS AND KNOW N SHE EVA A CLASS PEOPLE. SHE DO HAIR FROM HER YARD AND HER PRICE IS VERY EXPENSIVE PLUS HER YARD DONT STAY GOOD YET SHE A GO ROUN A CLASS PEOPLE AND THEM PRICES. kEDESHA NEEDS TO CALM THE F**K DOWN-IF A MAFIA A HYPE HER SHE NEEDS TO CALM CAUSE SHE GOIN GET HER SELF IN DEEP WATER.

5. If u gonna talk bout the woman prices do that u can’t put up that the woman is a evil cunt and how she sleeps at nights and rae rae,everybody naa hustle???MET how u dont put up Cherry’s daughter’s comment she comment n tell her if she can’t afford it she must shop somewhere else but she can’t class her mother so. Especially as a mother herself she shouldn’t do that

6. Keddy eva a fass wid people and a post it up and me always say one day she ago fass wid d wrong person and end up regret it, U LIVE IN JAMAICA,U IS A MADA U NEED 2 STOP IT!!! especially like how u business a spoil,s’pose people post up your business=You cant continue like that,look like u meet u match now.

7. First of all you can get those wig clips for $3 at ANY BEAUTY SUPPLY!!! WTH am I doing wrong. Let me sell wig clips at marked up prices so I can have a likkle extra mad money inna mi pocket!

8. Yes man, d daughter kindly tell her is a free market so she free to shop anywhere she pleases and maybe d wholesale fit her pocket more and dont address her mother like that. Me would vex too,not because she talk bout d price but how she style the woman.

9. Cherry’s things dem well over priced tho !!! But u dont have to be disrespecting people to get your point across.

10. KEDESHA IS VERY RUDE! DONT STYLE PPL LIKE THAT FE REAL! COS U BRUK N CHEAP MY GIRL. THE LADY MIGHT HV GOTTEN IT AT A PRICE WHERE SHE HAS TO SELL IT BK FOR THAT U DONT KNW THE INSIDE STORY SO LEAVE PPL BUSINESS ALONE IF U SEE IT ELSEWHERE CHEAPER THEN BUY IT AND IF U EVEN SPEAK ON IT DONT DISS THE LADY. BRITE! GUH LOOK FE KEMAR WEH NUH WANT U AND PUT THAT UP

11. A waa d Kemar story?smady dash it out deh,cuz me neva kno she euda mix deh so,mi know shi love d hype but met nu put up bout him woman wa day??

12. this is all two funny for me. as kendy sold me a fake mac studio fix powder and i didnt loud her up on social media , i spoke to her directly, and idnt get a refund!