”WIFEY’S” WINNING

Met,
This is St Mary’s self proclaimed hot girl Suzie. Kharla nuh stop hurt her head.
She try everything to keep Kharla down..but Kharla is unstoppable and stays winning.

WIN

0 thoughts on “”WIFEY’S” WINNING

1. -___- same ting mi ah wonda…atleast di senda coulda send in one picha ah Karla too since Karla ah hurt up Suzie head!

1. Really? how you gonna tell someone to mind their business on a blog? on a suss site where you posted to the public? you nuh waan nuhbaady mind dem business yuh waan dem mind unnu business…you people seek attenion and then get mad when unnu get it….annoying bad

1. Heniken if it nuh concern you just low the story…This is Suzie Q, and she is responsible for the fire at Shaneke cousins Kharla house. More details to unfold in the coming days.

1. If yuh a dash out story dash it out but stop tell ppl fi mimd dem business because when we come on the wall….mix up iS OUR BUSINESS. How yuh go send in story an a tell ppl mind dem business an it nuh concern dem. Mi nuh understand yuh mumm!!!!. Dats why we asking questions to get the understanding of the mixup. Send in the real story den cause dat one picture an di story dat come wid it don’t mek no sense. Cause how bun dung house reach when the topic say Kharla winning. Talk di tings den an stop go round it. An nuh badda come trace mi cause dat neva get pick. A mixup we pick all day everyday. Tracing can stay rounda back. Tonx.

2. This is not a fool fool story. Girl in picture is responsible for the fire at Shanekes family house. The story will slowly unfold …don’t worry about Kharlas photo ..just want Suzie to know that Time is the Master …..Revenge is a dish best served cold…ps.(Good luck with the party!)

1. Was Kharla living at Shaneke’s house when it was set on fire. If not…..explain how Shaneke house fire drop in. How are the 2 connected besides them being cousins. Mi asking a question dear….so please answer mw intelligently. Thanks.

1. Dwllll. Sikes man. Sikes. But dem know better cause dem know u will call dem right out pon di sikes an ride weh leff dem pon di Ninja. Dem fi call police den if a she really set di house a fire. That’s a crime.

3. This fool a send in story then a tell ppl fi Mind business, then a talk bout story ago unfold like anybody is here for them and them friggery. Why u a send in story and ppl nuffi talk. Sound big and idle and dunce like. U a talk bout a she start the fire but mi feel say a u name Suzie or u is har friend and Kharla a take your man so u a try dutty up the gal name. Please to go have a seat Suzie di man nuh want yuh.

4. And to further cement her self as a dumbass, this idiot issued a latent threat regarding an upcoming event “Revenge is a dish best served cold…ps.(Good luck with the party!)”… you cannot be that friggin daft. Yuh see when people so smart dem outsmart demself? So in the upcoming days ya’ll are gonna eff up the people dem tings den come back come report on it? Try no mix MET inna unno crosses

5. Story fi unfol’ like the blertnaught’ Sunday paper!!! Bout’ mind bizness’ u brite’.
    Ah yah’ so it deh’ fi mixup story, we luk’ like foil unfoilled! Guh’ a u bed