WIFE BOX DUNG MATE

box1
Met dis gal ya deh wid di man from wen and she neva waan breed tru di dutty bwoy go breed gal out a road she run faas like bolt go breed. Mi waan know if she av sense afta pickney nah hold man again..kmt..so everybody know say di man no rate har she a clown…wha mek mi afi run wid da one yah met di whol community vex cahs a one likkle gal weh she go box last nite ova him..if a did my family it wudn go so becahs a di dutty man she fi go beat cahs him av community cocky…mi admit di likkle gal wrong fi run up ina har “relation sinking ship” but big 2016 and a big ole grey back gal like dis a fight fi man fore she tek suppen and claat him
box2-Optimized
…it so funny how she run up pon di likkle girl and di gal weh him breed mek she fraid fi walk…if di gal baby sick him afi run out a di house go tek care a it and wen nuten do fi har pickney she not even know weh fi find him…him tell everybody say she stop tek di pill an neva tell him…and how him neva waan no more pickney cahs wen him did waan breed har she neva waan to and as soon as next gal breed a road she ready…har family, friend and everybody a chat because she a real man clown. Mi say met di likkle gal shuda have a stone and claat har she too out a order bout she a box and di man clown still go home wid di dutty stay bad bwoy afta di fight….fore she rass him a box…mi say woman fi fool but no so…mi say u waan see di two a dem. .luk old like two golden age home ppl…bout she a fight fi man weh did lose him wuk becahs him luv f**k likkle gal, all dat she deny to …big dutty bwoy mek di ppl dem gal pickney shine and cum out to suppen man..gwaan go par wid u ole zoot. .ole foot..careless fight ova man Oman..guess wha she name to no crampy..now mi undastand why di dog a f**k pon har so..girl go fix up urself,get sum self respect and stop fight ova grants pen community cocky. She a walk and boast bout how she box dung a gal cahs she too brite. So wha u do di man likkle idiot gal? Kmt..luk like u afi go box dung dung nuff more gal a grants pen..so gwaan train ur hand dem ms fight ova dutty cocky.
box3

14 thoughts on “WIFE BOX DUNG MATE

1. sendah yu deh wid him too dont,,but she nuh wan fight yu so can tell har di ting dem.. so u use groupie fi voice yu rage. she fight di wrong one,, ah shuddah a yu… well membah duppy know who fi frighten.. yu and fi ar clash soon cum

2. But what I can’t understand is look at these man their fighting for. If ur going to fight at the very least let it be for a man wey look good n have ambition not these dog shit I keep seeing. The story line is always the same. KMFT

3. Breeding nuh fit di one inna di pink. Box a gal if she too bright of course. Some a dem just don’t know dem place. #BOXBOXBOX

4. Whadevva luk again di same one ina di pink weh a breed a di same gal ina di blue a she a fight ova di man. Cuh har to no fool like.A careless life she pick fight ova careless man get ina trouble and him still a live him careless life kmdt.

5. I think the young girl that slept with the woman’s man was very disrespectful considering the fact that she is a family friend and knew prior to sleeping with the man that he was in a relationship and has a family. She was wrong and acted as the promiscuous,conniving and classless girl she is. Moral of the story. People can’t be trusted.

6. Woooiie wife u reach ova yah. Pinkwall alone can draw uno out a uno hole.We no a u a comment dwl.U show done flop already muma cahs di whole a grants pen/gully a talk bout u how u fool no body no classless like u.So u man neva know say u and di likkle gal a friend.Him neva conniving.Girl have several seats cahs moral of the story is you shoulda box your man.so ur man no promiscuous. U nred some self esteem.

7. Firstly, I think its so sad that we as women defend the men when they cheat on us, its the men who should be blame. Its not the women who cant be trusted it is the man is this case. He is a liar and not even a man to be taking advantage of the young lady. He was the one who seek out the young lady, not to mention after he cheated on you, you are still with him- how foolish can you be.
    The guy is so ugly, he knew exactly what he was doing. This just shows how stupid you are as a woman. This guy is just gonna continue to do this and your just gonna continue to blame the women who he sleeps with – get some brain!!!
    How can you blame the young lady and praise the man. This must be something that you are use to, come on be slept with a family friend- I guess you are use to it!!!!!!!! YOU ARE STUPID AND THE GUY IS A LOSER.
    I am so sorry for this young lady to have gone and layed down with a dog, now all the flees are fighting!!!

8. Yuh too brite and fool , how yuh fi guh bax di likkle girl, yuh too stupid a di ugly man yuh fi guh lick dung. You as a woman too stupid. The man guh prey pon the likkle girl fi a big man. He knew he was with you and still look and sleep with the young lady.
    Mi shame a yuh, the likkle girl shoulda kick yuh dung and den dash dutty wata pon you and di gremblings weh yuh call yuh man.
    Have some pride, 2016 and wi still a pick up fi the man dem who cheat.

9. Ole dutty gal yuh know sey you a fool, bwoy yuh really stupid. Yuh deh box likke girl over wah dutty bwoy weh nuh want yuh. Him nuh have no love or respect fi yuh. Yuh run go breed fi him and him still a sleep wid a whole heap a woman a road. Yuh nuh se seh pickney nah hold man again!!! A him decide fi sleep wid har and she neva force him. He did it all by himself!!
    Weh yuh need fi do, is guh dash weh did belly, a worthless man yuh breed fah!!!!!!
    You have no self worth, the ugly black barky bwoy is a LIAR and CHEATER. Stop pick up fi him
    Big up to the young girl who tek the gal dem man and nuh response!!!!!!!

10. Big up to the YOUNG GIRL dem who get the BOX DUNG an affi hold that. Woieeeeeeeeeeeeee , the wife fool fi de man but she nuh fool fi the “likkle gal”,tek the man and nuh response tek the BOX and nuh response either …….so wat is the story ……WASTE A TIME and me bloodclatt reading

11. Big up to the YOUNG GIRL who the get BOX DUNG an affi hold that. Woieeeeeeeeeeeeee , the wife fool fi de man but she nuh fool fi the “likkle gal”,tek the man and nuh response tek the BOX DUNG and nuh response either …….so wat is the story ……WASTE A TIME and me bloodclatt reading

12. nuh worry yuhself idiot gal, just wait and see. Cuz him nah go stop cheat. Life is so funny, uno box dung di gal and uno get lock up.
    A him did want har body, him like dem young, and yuh too ole. Di man a try done the gyal dem inna di community and him nah look pon yuh.
    Di ugly bwoy gone a road to a next gyal. Nutten nah gwan fi yuh body, all when yuh deh walk naked inna house him nah look pon yuh ole dry up body. Him ask she fi pic instead, it is so sad.
    Yuh deh pon yah a brag and boast bout how yuh lick dung gyal. Yuh shoulda shame.
    Yuh deh get bun left, right and center. Look pon Yuh to