WHERE WAS MRS UNRULY?

So doujon and the unruly gang keep party in a marverly in invite bare battyman and think it wouldn’t get mash up but during the party me realize me never see that one specific person and she always deh every weh wid dem but me get fi understand from good source say a fi har uncle and bredda control marverly but girl if you know your family dem did ago shoot up your man party you could a stop it because a must datz y you no come or a your man tell you not to come to mingle with the gays I was looking forward to see you at limelight las nite but a never did

8 thoughts on “WHERE WAS MRS UNRULY?

1. So the beaten stick never go the party probly she did get beat up before and never heal in time because every weh him beat she all in a dance

2. Smh so just because the girl no go the party and have people live in the area she know wha did ago happen Jamaica people you see so mix up

3. Haha yes sah ms ruchy trendsetter we know you a evil longtime you love you man but you could a at least warn him or try calm you family them