WHEN THE ONLY SALE FOR THE DAY DOES NOT HAPPEN….

0 thoughts on “WHEN THE ONLY SALE FOR THE DAY DOES NOT HAPPEN….

1. and the winner for the most creative imagination goes to……. FASHIONENIRA for her role as a successful business owner with a payroll…she could not be here to collect her award tonight she is too busy buying new scissors and Clorox for her next “original” creation.

2. Unu a give deg gyal ya a bag a hype caz if di shorts dem never a sell mi wouldnt see suh much people inna dem. Sender yuh sad NEXT !

3. Is it just me or why people going crazy over har ugly shorts and pants….dem doh look good! my view anyway….and with such crass attitude..

4. this gal need to have a seat!!!! is friday me an my fren go inna r store and the clothes dem weh she a sell doh look good!!!! all the boot dem battam wear dung and look like she wear dem and put dem pan sale fi 1500!!!! the gal colthes dem look like a old dance hall beenie man video!!! edel need fi get good tings sell and har own shop…. imagine how yo gwaan hot and affi a shear the store wid 2 other ppl… yo no hot a bl**dcl**t!!!!

5. She still a Mek har money tho.. And har things dem nuh stop sell suh who losing ? The whole a unu weh nuh stop send in this gyal every minute. Obviously she is too relevant inna unu life. She still a Mek har money sharing or not sharing. Why unu mad ? DWRCL

6. ohhhhh princess you a follower aren’t you?? i tell it like i see it she has no respect for her customers!! an dats my opinion and i am not the only one on this page who tinks so.. so “princess” your crown on a lil too tight!!!!