WELL, YOU KNOW

FAKE!!!! One of the best Lier and actor I know….. This b**h will talk the most shit about someone and then you see her smiling in there face and calling them boo, bAe or sis she chat everybody down to her own family! Her bed and coach coming like dancehall mattress cause the man weh gone lef her to a next gal ️a farin to my understand from him so call bro use to carry every gal inna dancehall inna her house like a sex shop! But all you ️a Gwan like yah miss goodie goodie from the king gone yuh nuh stop f**k down the place think ppl nuh see U and yuh different different man them a kiss up n ️a Gwan but hey nothing nuh wrong ️a nuff f&&k pon yuh get big man clown yuh b! And by the way get some better clothes inna yuh more store cause ️a bare old Bruk inna Jaydah boutique hst
LIE

2 thoughts on “WELL, YOU KNOW

1. Sender u are so much Envioussssss of Carolyn its not even funny..at the end of the day..this woman has her career n a stable business..that poc u sent in is waaaaaay from how long cause she aalwayssss hot always look good n is always abt her welfare n her son

Dont watch she n craig chedda rship cause chedda love her n ONLY HER …he told me that cause me n d dawg close like dat yeh.. suh unu guh oneside n lowh out d girl n guh dun sum gyal weh all dem live for a ppl business tfoh suckhood senda

1. So if him love only her why him deh foreign with a next woman ? Real f***g clown !!! Unnu fi stop mine man !!!