UNBOTHERED BOTHERED

So Sasha question how yah mek it look like u unbothered so about your baby father other baby mom and b4 day this morning me could a wake up fi see yuh pon Facebook a cuss and a class your son brother mom? Wey the bag a excitement fah? Attention yah look? Your a very very sad girl! At the end of the day the girl a don the man baby mother already nothing not gonna change that nuh Matta how yuh gwan n cuss pon fb boo no sah! How you even know say the girl post the man yah stalker? Why you or yuh fren them a stalk the girl page? If yuh say yah wife no gal nuh fi mek u so bothered boo fi a lose sleep fi deh pon fb b4 day a gwan with so much bagga bagga kmt do better

7 thoughts on “UNBOTHERED BOTHERED

1. I knew this was gonna reach pinkwall, readying all her status I can’t believe a so much pickney de man have!!!!

2. She hurt fi true senda… har husband louuuuuuuu still cause him really go have family wid gal whey is just a f**k…. no sah… sumbody check har pulse.

3. Sasha is a big dummy. She live a farin and har man live a yaad wid next ooman(2nd baby madda) she soundbhurt. Choke have several seats

4. WEH ME WAAA KNOW IS A SO JOGIE OLD FE HAVE SO MUCH PICKNEY AND WHY IT SEEMS JOGIE AND SASHA LEE LIVE INNA 2 DIFFERENT STATE SO A VISA OR FILING HIM COME YA PON CAUSE SASHA LIVE WID HER FADDA A MARYLAND AND A BUS SHE TEK SO SHE COULD A NEVER FILE FE MAN AND NO HAVE NTH BUT COLOR AND IG/FB LIKES.
    Sash you is a nice girl go look bout you license now and stop deh son snapchat inna the big bus them you deh ya over 5 year now you do you likkle cna and hair so me know you no worthless but why u no have a car and u even have a like baby? come on mama a car we say fe 2018

1. Bitch weh yuh know bout di girl?? Just tru di girl nuh post r busines??? Lol di girl have r license first of all and di girl get r place second of all and di girl and r nice clean husband live together third of all dats all unu good fah hide behind page and chat weh unu nuh know and ah bet yuh nuh have shit lmaooo mi never know snapping on a TRAIN is a crime…lol tibby a run dung di man fi years and him a run left r all batty man f**k and breed dat and gyal tun go dash weh belly weh dat ago?? Gyal all a hide and f**k ppl man and cant show him face suh weh she stalk r baby father fah from she breed wid r son him tell r dash it wehh to pussyclatte!! Tibby a clownnnnnnnnn

5. @man mascot aka sasha lee germs me have more than you gal lol the pass time you use to tek a go jamaica back and fort you been should a have u damn place and how me no hear nth bout the car
    yes a crime fe hottas like you inna big bus a snap out rass dwl it don’t look good but as me say i know you’re not a careless worthless person so just go buy a likkle car now goods and stop lie cause you put everything pon snap and it was obvious say a the bus you did a tek go look fe jogie wit all the baby. YOU might get the likkle place now which is kudos to you so just work on the car now don’t it.