TITA SAY SHE SHE MEK DI BARGAIN TOO QUICK

tita-Optimized
DIS YOU CALL DRY EYE…VELLY DRY EYE A TALK UP DI TINGS DEM NEATLY AND NOT REALLY NEAT…TITA SAY SHE AND DI MAN MEK AGREEMENT AND WHEN SHE BUCK UP PAN DI WUK SHE WISH SHE DID SEKKLE FI MORE……….NUH DAT SHE A SAY PEOPLE PEOPLE??

0 thoughts on “TITA SAY SHE SHE MEK DI BARGAIN TOO QUICK

1. Puxxy selling on the regular. It is called over worked and under paid, nuh true Tita. Dem gal yah dry eye bad wid dem puxxy selling..

2. selling pus-c is nung de norm 9-5 fi sum i c a bet b4 de year done nuff a dem get lock up fi dry yeye prostituting den tun round seh badmind wen a dem a fling it up pon dem social pages……a hope dem start shit inna unno pus-c directly nd indirectly

1. bou t wish she did ask fi more money worse dem a put up dem clients face mek wan dem wife eva question dem who is dat piecea shit wan day nd em c if dem nuh really fly dem out fi a gud time…..2015 only gwine be worse

1. Because of how she neaty cock up ar foot dem pan di people dem dashboard..widdout shoes, might I add..ana talk di tingz dem in code language…

1. Hotstepper, another thing…inna dem ya times when everybody bruck…including banks weh demself need bailout…you cannot just git up and ask anybody for a certain amount of money and dem just seh, “sure ok no problem”…not on this planet earth that I live on..my son asks me for $1.00 everyday for ice-cream and I will say, “sure ok babes no problem”, but he tried to up the amount to $2.00 the other day…and he was interrogated…over $2.00 damn dollas…no you get my drift ma’am?

3. So all a them wah go Dubai go sell wah dem do just how the man dem know say dem selling because a lot a dem a go Dubai from wah day all yankee michelle so them go inna restaurant and bar go sidung and look client a so it go somebody explain.

4. Lol. Remind mi a di Seinfeld episode weh Kramer was suing di company and hurry up teck di freeness before him here di real settlment, and nuh get di millions.