SUH BIMMA IS REALLY A MAN?

Hello Met
So hold on maybe we wrong bimma no genda rightful name is Ramone? I dont know why the name mek mi buss out a dutty laugh. Aint Ramone a boy name or maybe a Ramona she meant to type😂bwoy mi confused

13 thoughts on “SUH BIMMA IS REALLY A MAN?

1. Issa butch tuh ratid. Mi vision clear up an mi duh di maths. Den michi yuh really a par wid dis yah butch wey supligent yuh fi go war an tan inna di car an lef yuh outdeh by yuhself???? A wah u coulda possibly learn from dis butch? :nerd How to eat a mean pussy? What? no man! poor ting need some real role model sad eeh :sorry.

1. Halloween time again so the duppy dem come out. Just address your issues with me head on and stop try fling wud coward gal.

1. Simone I dont think needle meant any harm. She never a fling word either because is a phrase whey the white people use fi true so done it please

2. Sorry I never got married to a rapist, maybe you would like me if I did. #sadbitches #sadsadsad
      #iactuallypityyou #yourlifeispathetic #suckstobeyou #bitterbitch #alwaysangry #dontblameme

1. Gm sweet ladies.

Simone a true Met a talk that Needleye meant no harm . She’s been off the wall for a little spell but I assure you that she’s not Kamila dem.

Bless up all.Rain like wow dung a Yard all weekend dem projected.

2. She really guh fren shim back afta him diss har suh much??? Mi cya tek Michii seriously she jus nuh sensible.