SUCK , LICK, HEF AN MAN IN DI MIDDLE

Timera get box inna har dutty face becaz Crampy feed har and Clothes har…suh she shouldnt tek har man …she hungry and naked nuh bl***t. Dem need fi talk say Freaky Gal Titty a tek the two bredda and dem no know plus she a f**k 3 more bwoy off a the lane she live on.. Titty f**k Crampy brother and him gal one time (she a threesome star)..Titty suck pu**y, suck hood and lick out batty. The man fullfil him fantasy through Titty. Titty and har Sister Sasha f**k the same man dem careless and nasty as f**ck…Sasha Deh wid a eight toe Handicap Battyman and Titty have him hood pon her phone and a walk and show everybody bout him cocky likkle and how much Boss Lee nuh stop suck out har dutty P**y that’s y Sasha nuh like har … Titty is one nasty gal weh suck out all a the model dem p**y a Pulse suh till Kingley Cooper run har n*sty rass.. if Titty never get the box dung the community wouldn’t know say di gal is a freaky Cocky Termite..she mawga and crawny nuh bl**laat..
The Dutty bwoy nuh have nutten bout him, him have him nice clean working class, educated lady Crampy and f**k the old carcase dem inna grantspen… mek a dem a TRY style the girl.
Dem nah talk the truth. But a so when gal get careless f**k dem hype..
See Titty No limit Big ole pics and har dutty face. .
pic 2-Optimized
pic1-Optimized

9 thoughts on “SUCK , LICK, HEF AN MAN IN DI MIDDLE

1. Everybody know a di baby mad dis.You say you are all that and the man tek all dem girls weh below u maybe u need to start suck to.Lady dat nah shame nobody again hush we know it hot.No you always say Pinkwall is for dirty ppl so what you over here doing wid ur clean self.Gwaan likkle girl mi wud deh wid u ova da ole bulk frog deh same way suck or no suck u still a lead.

2. It really doesn’t matter now that suck d*ck is the new fav around here, just because people are more excepting of that… But you do not have to make it a nasty ritual with so many different men, get one man and call him your own and suck off him hood den… But you and ur sister doing that to almost all the men in your neighborhood from what I’m reading… That is nasty behavior I don’t care if society making it to be a part of sex…. SMDH….Why are you so proud to be the one sucking hood all over the place… Be proud of sucking one hood ur man own..

3. SMDH di wife a mus u or ur family a chat dem rubbish yah ova yah.No sah go get a life man and come off a Facebook cahs uno don’t know wat to cuss bout bun mi fi uno esi. Woman u are an idiot we all hear z story so wat is not any1 business what ppl want to do with there life.Everyday uno a cuss ppl fi dem lifestyle.Gweh man set a ole grazmites.Lef ppl alone.Tired a uno. You muss did waan suck sum a di hood fi di gal dem.Let God be di judge u goodly a do worse.cho rahtid.

4. Eight toe handicap battyman. If a laugh a weak. Babymada u sad bad. Next time go box yuh man weh a whore down the place wid him community cocky. U soon pick up something worse than the box u give the girl and a ur same man ago carry it come give u. U a cuss them how them nasty and dirty and loose, yet u have to be sharing cock with them. Dumb cruff. Go get a life.

5. No mi cyan believe a grown as woman come pon Facebook a cuss one gal fi man post di gal picture and all dese tings and no dun di man. Gwaan ya mad gal cahs mi tink dem Oman deh stop mek.Mi see di pic of the man. Him no mek rass sense.Gal go tek care a your pickney dat shuda be ur priority deh ova yah a try style people. If man f**k pon u move along dat mean u no mean nothing to him plus a smaddy u know.A weh u cum from gal rt now all wha u a do no relevant cahs u jus luk big and fool. We no like idiot gal eno gwaan go tidy ur baby an relax ur nerve a so it go di only way dis cudn happen is unless him did rate u. Left di ppl dem and wen u have di scoop wid all a di tings u do di dirty bwoy send it. We waan hear say clothes dash out and him get box to if not GTOH.

6. Woieeeeeeeeee why ugly people always give the most trouble , a see why dem F**K so much ….. All if a nuh the wife post this ppl ago chat but nasty ppl sick stomach, everybody F**k , Suck and Lick with Class , but dem seem to tek to a different level. My girl(wife) me sure u know what u ago do cause if that DUTTY BWOY nasty one more time.
    Me affi say u strong wifey cause fi him mix up with dat deh set a UGLYNESS weh look like it CONSTAGIOUS and you nuh ketch it you greattttt.
    All Now She shoulda get the BOX Dem………..

7. Honestly I didn’t read zilch of this story!!i just took one look at the pics n them turn me off from even reading it!zugly!!

8. All now mi a wonda weh wife come from ina da story yah cahs mi hear baby mada. Which mean a jus f**k she did a tek jus like di rest a dem a jus dat she breed. All a who a comment need a dictionary cahs obviously uno don’t know the meaning or who is a wife.No too interested ina da story yah cahs it boil dung to two tings no Oman cyan tek a man weh no waan get tek and I am sure she neva force him plus if they are so ugly as u claim then wife must be uglier or ugly to or no ready why him do har dat. Fin suppen fi do wid uno self yah man.Dyam idle.