STELLA POLICE..

If seen call the police!!!!! Hype and broke stella we wahhhh we money!!!! She bankrup 5 Round Robin and a use her man death as excuse why she cant pay! Then the Round Robin them she run the people them cant get draw a talk bout round Robin laps n we still cant even get back what we throw already!! And when we ask her bout we money she a catch attitude how yuh fi a give ppl attitude pon them money wicked gal????? 

6 thoughts on “STELLA POLICE..

1. this is why sometimes people kill people and others say them wicked. look how time hard and uno a frig wid people money, no wonder some a uno end up like john crow and dead dog or uno suffer when uno get old and nyam out a rubbish bin.

2. sender sym and low the gal bout police..all now nuh police nuh guh fi nicky chromaz fi di millions dem wh she rob and unnu still a gi careless people money fi save. kt

3. Sender shut u mouth unnu nuh see a Corona time if unnu did get draw how unnu would a pay back fi ppl get them rass draw?? I have been in Stella rr for years and mi never have no problem suh a lie unnu hungry belly rass a tell

4. If look like Stella run go call you 11:12 pm for you information, one or two people that in her drinkout that no really have no name in dance hall always get short money or have to get them money in parts.
    And drinkout still keep and people throw them money still cause most of these people owe shops and run them owe business, so stop blame Corona, stella not making any money no cause she no have no hair a do or no consignment a sell to all that.
    Her party she mek over a million but have to pay that back in loans she borrow to go hype up in a party.
    She run five drinkout and in the five drinkout she have two to three hands plus she get banker draw. So why cant the people them get them money if she still a collect. Bird get her money.

5. Toya the time u take a write up bout ppl tell pink wall how much man fuck u & gone Stella nah run nuh rr now cuz I’m in all of them & as I said before I got all my draw one time with no problem suh go sitdung u a try run a stiff competition with Stella and nuh man naah own u miss dancehall pussy toya ur pussy well miserable stop bring dung ppl and go bring dung u self cuz u life need a lot of fix and please upgrade to a good phone miss courage the cowardly dog i thank you i rest my case