SHE SAY SHAUTY WAS HAR FILL IN……………..(PRISON LOVE)

0 thoughts on “SHE SAY SHAUTY WAS HAR FILL IN……………..(PRISON LOVE)

1. IS THIS WHAT Shorty leave ALL THE MEN and all the way from Merika go make dig her……AND AH BRAG?? Shorty one small question since you say white men to your thing, did the black men of Merika dun pon yuh make you go so far??

1. ______________________________________________________________________ I said it in the first post. These people are really some bottom feeders no lie :hammer

1. No Metty it is I that’s done for this day, take a good look at Ryan up top inside and outside of jail……..Ryan looks like he needs more than fish at the beach and Shorty leave all the way from Merika with $200. to make Ryan dig her. Make Shorty wicked suh?? Shorty I have a food stamp link in Washington Heights for the next trip, make you can pack a barrel and send ahead! :cool

1. Quena a ded mi a ded roun yere same way see Genuine come nail it deh pam pah dam :ngakak
          Please ask har where she meet this man deh Quena because my side hurting

2. Quena, link mi an di food stamps if yuh have any Atlanta links cause organic foods expensive yuh fuhck… suh mi confuse bout dis whole ting ya…Shorty ah fuhck di jail bud or di girl?

2. Some gal really Mek it look like man done pon dem a farrin, me could a guh Jamaica now and a war wid ppl over dem baby father, and look pon him to, smh. Dats why di gal dem a jamaica always a done some a uuno up ya, cuz dis is what y’all go to Jamaica to do, di gal should a dash shit pon shorty, any man me a tek a Jamaica have to be some money man who live up town and can buy my ticket fi come down, and best belive I’m not going there to war wid him woman, cause u don’t know what dem man ya a tell dem ooman say, dam ass uuno

3. She maddddd cause grace looks bettta than har by farrrrrrrrrr short gal go get a life. And by the way grace looks shorty she we beat u like batta fowl if u think u so badddd go back a ja ago inna grace lane a c if a no stretcher pick u up u need fi slow u roll speak when u r spoken to.

1. Wap, Wap__________________________________________________________
      See it, mouth make fi talk and only button Shorty can press ah keyboard.
      Grace Ann make her send on the barrel full it up ah Nutrament :ngacir2

2. Genuine, some gal fe know dem place ah stay inna dem lane fe real and speak if and only if they are even acknowledged :hammer :hammer :hammer :hammer !!!!!

4. None A Dem Nah Go THE man. He is looking at a life sentence for murder. It nuh make nuh sense. Might as well them move on. But maybe shorty knw him from over here him use to live a brooklyn with him mother. Cokey nah see road fi now. So shorty can just gwaan keep topping up fi him call him bby mada and fi update Facebook cuz 9 never knw prisoner get Facebook and instagram access. This man update Facebook from prison a weh jail gone to.

5. but if me eva go jamaica go tek no man broker thn mee something wrong…no sa a not even one look good youth smh

6. OH NO SHORTY WITH YOUR ARMY STATUS A DIS U GO JAMAICA GO FCK…, U LOVE PPL BIZ & HAVE THE MOST CHAT INA DANCEHALL YET STILL CANT SLEEP WITH A DECENT MAN . CLAIM SEY U YOUNG PLEASE JOIN MATCH .COM OR BLACKPPLMEET. COM ‘ SHAME SHAME ON U SHORTY U DESPERATE BAD OR BUY A DILDO ME KNW U DONE OUT DANCEHALL PLUS THE ARMY . WAIT FOR THE NEW RECRUIT COMING IN APRIL MAYBE U WILL A YOUNG ARMY BOY ‘ U IS VERY LOW FOR A YOUNG GREEN GAL .

7. Met and metters, a long time SHORTY a f**k and a suck all type a man undercover. She went to Jamaica and suck dancer bozy hood, now he have the video in his phone. She feel like shi bad but she have a beaten Fi get from every man woman. Shorty always broke and pretend on internet like shi have shit. Bitch your not a soldier who go to war, your just an ONCALL (just incse war broke out dem can call yuh) so your NOT making NO big money just average.

1. But Shorty suppose tuh can fight since she enlisted within the military cause dem guh thru very rigorous training suh Shorty nuh suppose tuh mek any gal run in come beat ar..

8. I’m not surprised the girl look better than shorty cause pretty much every body does Shawty no money spending spender u fava rainbow n danice dung a JA tho is like u have a corporate account with Conway how di FUXX u reach a JA a wine gal man n fava crash project u luuuuuuu
    A want di girl beat u n pop off u wig n escort thru the lane mi not even a go tawk bout how di man look n mi third eye tell me say is many a times UR money shorty spend pon Grace Ann yea mi dream it smh yup yup

9. Di man behind di jail rails still a beat mi badly. Dwlllll man done pon Shauty. Lol. Quena mi go ask Shani to kindly ban uuuuu. Lmaooo

10. who live inna america and a war wid woman bout f**k whey she get 2 years ago real idiot…. di man dey a yard n di baby mother dey dey too so she n har ont time fly in and fly out nah tek no check! Shorty dutty nuh rass har body n mouth smell funky!

11. No sahhhhhhh
    So a ova prison bird dem a war!!!!!
    Look how much FREE…MAN deh a road.
    And if u gonna tek a man a Jamaica tek sumbody weh can buy u a ticket when u want…and make sure u comfortable when u forward

12. Tha Short ass gal yah is a waste, I can’t stand her, and worst thing about her, none a di man them don’t even like her. I can imagine how the soldier boy them tek har and play pass round donkey wid her pussc a night time , woooiiii

13. Mi jus read ova whey Grace-Ann write yuh know she done shauty career doe..Grace-Ann say shauty had to wear di man clothes because she lef fi har own in America :hammer
    How u fi a cuss somebody whey look beta dan u though??

14. Met yuh just ah see dat!?!?! Ah PROPER PROPER RITE OFF Gracie good good gi har!!!!! From yuh hear di tings dem yuh know ah nuh nuhbaddie weh yuh waan stop wid! And she nuh dunce eida! And Shauty Rainbow Dance Conway Spenda wudda have a NERVE and den some, if she nuh shut up and go hide afta Gracie deal wid har DEVA’LY!

15. A di MAN me a luk pon too…LUK AT THE JAIL BIRD NINJA WHA DI WAR OVA, REALLY?????? KISS ME RAAS MAN!!!…GOSH, SPIT, SPIT SPIT, ME TUMMUCK SICK… :hoax :hoax :hoax

16. Come off shorty f**king name in life you f**k who ever you want some gal a f**k man fi please nex gal him support to clean up lick out you just never know him head game maybe tight gwan mi fren shorty who a worry bout two years ago buddy grace guh sit down

1. Grace explained herself well. She said is shauty a trouble her so u relay that message to u fren incase uno miss the memo

1. Met how mi neva see di from mawning. Gracie, yuh fi talk afta u fuk spragga nephew briggy benz u go fuk an breed fi mad man cokie? Cokie, weh afta spragga gi a buss an im cun farrin, an did have im likkle Toys R Us job, but couldn’t stop teef from him mumna an do bare shit end up back a JA? Cokie weh man waan fi kill and GP waan fi keep. Gracie stop. Shorty, u nuh tired fi kirk gal dun yuh, yuh so likkke ans yung a di talk is seh yuh nuh have nuh tun tun. MET, shauty mumma a di same, one likkle boy name Shelly Champagne she a fuk. When shorty sister, Pat died from cancer last yead, dem seh di mumma deh pon, “but mi just buy a ticket fi go JA.” ALL oarties involved waan beat wid one a shorty calf.

1. Itsme, Jeesaz peez man!!..tek time wid di people dem gal pickney..mi seh you ah Yawdy nuh nawmal ah raasclaat!!! :hammer :hammer :hammer :hammer :hammer :hammer

2. Nuhbaddie nuh deh pon dat skank name. Tell har fi tame har dead stock hole and lef di gurl alone. Har mumma neva stretch har when she was ah baby or nah..:ngakak Ask har why she did ah wear di man clothes still :ngakak

17. Shorty too tuff and ugly she look like one a dem lil tuff man, and yuh see har calf dem, omg, guh see dem pon di man dem shoulders, ewww. Lol

18. is true a shorty a trouble, she put up the things pon fb..and a call up the gurl name, I thought it was a joke, and har dutty friend dem not even a tell har say she wrong…more then give her how much likes…stick a pin,,i don’t look dung pon no1, but that’s really the man, fi true true? ….am done..

19. Di man seh freedom is ah mus….di only ting weh need fi get freed ah di cardboard dem…dem waste bwoy deh fi tek sun, rain and every odda element. How yuh ooman fI ah gi birth an yuh out ah mingle wid di likes ah Shorty. It woulda betta yuh tek a man…..:travel

20. DAMN SMFH ALL CAGE RAT SHORTY GONE F**K TO….LIKE MADDA LIKE DAWTA SHORTY U PUSSY PASS CLEARANCE AND MARKDOWN RACK U PUSSY NO AVE NO VALUE….CYAA GET OVA DE LOOKS A DE MAN

21. #TEAM GRACIE GOOD GOOD! NO DISRESPECT, BUT MAD RAS LOOK BETTA INNA JAIL THAN OUTTA ROAD *DUCKS*….HIM FFFFFAT LAKA CUT PUSS!

22. Damn Shorty yuh play ur self on this one. Now yuh can’t even lie on the f**k. I am really shame for yuh my girl. That is one f**k u should never admit not even to urself.
    Any way is the how jamaica prison look, when it rains what happen and at night. Wow next time I go there I want to see how the jail set up.

23. Shorty too bloodcloth hype, and Gracie dunn out her nasty bumboo, swizzle team and her fb groupie’s mek she feel like she a sumbody, Gotti dun her out, and lef her, now a white bwoy she gone to, him cocky mussie nah do her any justice so she run gone a Jamaica go pick up jail bird, all the hype yuh a hype yuh and yuh mumma need fi move outta New York… Shameeee on you both.

24. No I can’t believe this little dwarf looking troll go a Jamaica go tek people man and a hype on face book, before cock put on their draws a morning time and dun people,
    And Gracie live a Jamaica and dun are nasty rass so badly.
    The big spenda is so ashamed, she a post but she don’t want to hear about any comment.
    Shorty you dunnnnnnn.