SHAWN EATER SHARP?

I remember when Shawn sharp kept his birthday party and his two baby mother these the one in the black see sharp taking pictures with his next baby mother and run in and sharp done her, so the next day she and her family’s right him off and say him a battiman and him eat the front that’s how all his little secret started to come out
unnamed

0 thoughts on “SHAWN EATER SHARP?

1. Dat is kelly mafia Cousin you talking about. No sah. Mi think she was di love of him lief?? lmao. she need fi go fix dah front teeth deh stiill. cause it doh look goood.

2. Mi woulda Like fi Know when Kady , Kelly cousin moved on? First off whenshe find out seh him and Kimone a sleep she mash up KimoNE Benz till you couldn’t recongnize di maker of the Car. Not even insurance coulda or did wah cova dat deh damage. Unuh memba when Kimone di Benz less. yup she did that. Kimone bawl crawl scream and could not do a thing or press any charges cause she had to deal wid di mafia zombies if she did teck it any further. Kimone pay dearly fi shawn sharpe roaming buddy and it still neva stay.. Mi seh Kimone had to be catching Septa ( the Bus) all over town. Imagine big hot gal step down from Benz to bus. lmao all for di dickkie. Kimone juss love the mention buddy yah, cause now Jigga a milk har outa di beauty shop $$$.

1. How do you not recognize the maker of ah car?…did she remove the Benz rims and emblems on the front and back of the vehicle?…bwoy, sometimes mi really haffe laugh when some ah unu type some claat ei si smh LOL!! :ngakak

3. d gal been moved on, so whAT, we all have that pass when we emotions got the best of us den we tin back n say how silly of us. Kimone lucky a neva she get mash up. Sharp dull out now. well I know Kady doing a damn good job with her daughter

4. Met any word on if Vinne reach ova England to Shawn?. Wasn’t she the one that buss him over there. Yup Mrs American Express. Ah wonda if a she send back fi him come start life wid har there…. Shawn fi a young bwoy you is a waste. You mouth and buddy shoulda buy you a house a Jamaica long time. You wouldn’t affi a run back a farrin cause yawd too hard fi you stay ina di board house a Holt Road. Dat is why mi affi rate ur Bro Shane ova you at least him runn him risk and can show something fi him time weh hima do. juss cho like and flossment you runn go nyamm evry gal like you a Rabbit. Stop show off ur Bro house like it is urs. All this 35 years you deh pon earth di only leagacy you a left fi you kids is u the famous fukka/nyamma.