SEAVIEW LOCKED IN THREE CORNERS

Met this big mi say them 3 here a drama. Seaview mixup.. The boy pearhead did deh wit Shana but them nvr exclusive (so she say) because him did ave a gal a mind him name Tamara,Shana claim she use pearhead fi get rid a her worthless iron balloon bbyfadda but everybody kno Shana love him anyways him say Shana nah cook and them things deh so neisha start look him and gi him a good suck cuz him left everybody and deh wit her str88 up she no stop hype pon Shana (BTW Shana live close to d boy) all wan war d gal and tings cyz she insecure say Shana ago tek him bk caz him tell neisha say him always love shana but Shana did a gwan do road bike and car men nuff and ting
Nuff people stop chat to d boy cuz a neisha cuz she nasty (suck hood,lick out batty + she a lesbian) and deh weh everything all dog we hear. Anyway neisha only deh wid him fi bout 9 months and him put her out ina b4 day wid sum garbage bag like him tired a d suck and 3 some and her maid duties. guess who and him “exclusive” now yes idiot gal Shana the gal fool essi. But now Shana deh a farrin a work and a mine pear head and a tell lie about him mine her. Shana bbyfadda a 1 fool weh not even a mine him son but him love her. Hear say him nuff d cat too him a artist. Pearhead deh a Jamaica a f**k all f**k a nasty lesbian gal other day she use to deh wid shana bbyfadda to she live near Shana yaad.. But mek we see wen Shana reach a ja and hear wa go gwan…caz she love fight ova man esi. Pearhead like sweets wen gal mind him. Post it quick

view

11 thoughts on “SEAVIEW LOCKED IN THREE CORNERS

1. Lawda massy! Yes a MUMMA she call harself Inna di gay community, she brawlin essii..Neisha u finally stop grind chuck fenda pon di low cause rate a how him use to beat u night an day but u really gone tek up pearhead weh can’t give u dime fi feed u Pitney dem… Me DA say “likkle gyal” due to how u gwaan careless , mi shock fi know say a long u deh pon earth, but yes big Oman! You need fi fix up yu fallagroun cause rate a how u duh rd haaaaard u pitney dem nuffi lock so

2. Neisha could a pass fi di 28, di rest a dem look old..
    All a dem sound nasty, shi a “lick batty” but di man deh wid har same way suh nuhbody nah get nuh credit.

3. This story not adding up met although me and niesha don’t talk is is she move out leave pear head because shi start f**k back her man a england that mind her and him find out and beat ar and the Shanna girl now is pure obeah she work @sender the girl f*k and suck and take care of her kids and suck pussy pear head love likes

4. A licky back Shanna send in this!!!!!!!!!!!!!!!!!! Me know her like my hand back lol shi cry to me because she insecure about muta(niesha) and pear head me and Shanna dont talk because she love too much obeah yes Shanna you asked me to follow you and I didnt and yo vex anyways pear head a hide and f**k JJ and shi a mind him metty this is a long story ya

5. lol you know what I cant lol. upset the girl/guy said here so leave the people them alone yuh here that okay lol.