RICH IN HEALTH

So siva get up everyday pon Instagram and a hype up bout clothes and shoes and don’t own nothing more to him name! Siva u can’t trick nobody again cause u can’t “rich” and don’t own a car, a house nor no assets jus the clothes on your back I’m tired of seeing u hyping worst when u say people bad mind u what people a bad mind u for ??? Nothing ??Kmt go take care a your kids them man all your spend your money on his liquor stop front on ig like u love them a like u take care of them that’s ig stunt do better lol. U try so hard fi people think u rich only broke boys try brag so much. Bet him ago post seh people badmine him now I challenge u to post a car no your house

SIVIA-Optimized

12 thoughts on “RICH IN HEALTH

1. The Man have Him Things Dem A Country.. His Mom Live In A Mansion And Him Have Like 3 cars park up inna the mansion .. Not to mention him fix up jody old yard and a go upstairs now and already have like 2 million put down ina wa bank book fi wen d baby born

1. Shut yuh shit, Siva have what mansion? From what u say obviously u dont know him fi too long and him trick u too. Siva brag about what him don’t have! All him do is rent car every week. Him woulda glad fi get 2mill from me n u right now lol. If him did have mansion the world would knw trust mi!

And a the married man help Jody do adition, not saying Siva might no help to

2. “His mom have a mansion” does not equate to him having a mansion or being rich…please stop…if he was rich he would have his own mansion!

3. This look like a Jody comment this. Jody take several seats bout mansion and him a fix up your house, which house that? u own a house? Both Siva and Jody broke af and always tryna stunt on the gram. GTFOH

2. Siva a mad u rass cloth Lady Glo . Met u need fi run dah bitch deh file all she do a mine man and when them dis her she take it to social media . U need fi leave the youth and Jody now . The people dem happy, u sad like wah .

1. Bitch don’t call mi bloodclat name a mi alone kno say siva nave shit? siva cant bloodclat mad me .. Mi say this already n me ago say it again … How siva fi mad me wen him can’t f**k longer than 3 mins …. How siva fi mad Me wen him can’t suck pussy good? What mi cudda really a mad over miss or sir? Me n siva lef 2 years now n mi move on n find wa man wey a f**k mi good and long.. Yes u right am sad cuz Right now am here mourning the death of my cousin ….it look lik mi have bloodclat time fi send in waste bloodclat man siva …. Siva Siv right down to the grung goodly him a send in him self a try get back life then again him can’t spell so ano him

3. Lol..dwl..shannie been ova dutty siva ages…a weh siva ave fi mad har tho??????…if nuh body fi mad a mus siva caz a hm use to call dung d gal phone n bawl..buy har all bran new iphone6 n nt even d drawz crotches hm nuh sniff bk..bitches go gather facts…d time unuh deh yah a waste time unuh go help jodi find d father of her child caz mouth wata caah breed gal

4. Siva no rich in nothing him a batty man every time is some new set a fish him a par with to look hype him a likes head him see the checkaz youth come down and a itch up to look like a him a floss we know u broke same so in run In back to ratty a try look a hype bout bother and them chat each other siva u badmine always have bad to say bout ppl when them a do better than u

5. mansion? where? neither siva or is mom dont own a mansion,siva mada house kotch up on a rock a country if wind blow too hard it drop off,all him do a rent cars as weh the previous sender say,jody a no good woman either two a them careless a like cause not even she no live no weh,all she do is buy hair and clothes fi she and her ugly careless mom,careless siva and jody need to go look a life and jody STOP PUT ON THE BIG CLOTHES THEM ON THE BABY WAIT UNTIL THEY FIT!!!!!