RAMONI DI OWNA FI DI MAN FEEL IT

MI SEH DIS BUSS UP BADY GAL YA WHO LIVE A ELTHAM , SPANISH TOWN NUH STOP WALK AN
TROUBLE PEOPLE INNA HAR SCHEME. ALL SHE DO A WALK AN LOOK PPL MAN . Y DIS GAL CAAH GET A MAN FI HAR SELF DAN WALK AN TEK PPL MAN OR BILL A MAN FI HAR SELF .. ALL SHE DO A WALK AN F**K THE ARTISTE DEM AN DOAH FI MENTION DI SELECTOR AN PRODUCER DEM . SHE WALK INNA HAR SCHEME AN GAAN LIKE SHE A MISS NICEY GUDIE SHOE AND SHE A ELTHAM MATRESS, IS LIKE A DAT SHE DEH A MICO A TRAIN 2 BE. SHE F**K TOMMY, GAGE 2 BE INNA HIM HEY MAMA VIDEO N NOW SHE A F**K JAHMIEL. IF A ME A SHE ME WUDA B SHAME . HAR MADA A ALL PRINCIPAL FI CRESCENT PRIMARY AN A IF A ME A HAR MADA ME WUD A SHAME A HAR BECAZ SHE NAH NUH AMBITION . SHE F** AND SUK ALL KIND A MAN AN DOAH FI GET BOUT GAL 2 SHE A 1 UNDACOVA SADAMITE AN FREAKY GAL. RAMONI STOP WALK AN TROUBLE PPL INNA ELTHAM, GO FIX UP YUH MESSY LIFE AN GO TEK CARE A YUH DAUGHTA !

peg

130 thoughts on “RAMONI DI OWNA FI DI MAN FEEL IT

1. Mi seh Dem gal yah can Gwaan like Dem pussc a virgin u si ….Look how much time u have pon u hand u walk an clock di girl pussc mileage ….move an low di girl man.

2. A good the gyal good fi can walk and tek ppl man and obviously it seems like when she a f**k you a feel yuh betta hold on pon ur man cause ur man might be next guh suck yu madda and gweh

3. Why people so wicked?? Damn
    Ramoni is nothing that
    Sender go and suck your mother and her mother too plus her your great grand mother and everyone in your generation

4. applause to Romoni…Hoeing while earning a life time award- education.

Sender doubt from your spelling that she taking your man from you…maybe a one ride, but doubt yours good enough to eat at the principal’s table. Maybe under the one she created :ngakak :ngakak :ngakak

5. I’m the one being posted about here! Yes I attend the Teacher’s University and obviously this unscrupulous individual is an uncouth attention seeking new species of bacteria!
    The individual obviously has a special interest interest in my life and wellbeing…..u and I are obviously not even associates because I do not and have never sent myself so low…..u and ur bf are not of my calibre so I wouldn’t even go any further with ur accusations! Ur presence is of absolutely no importance to society hence the reason u are here try to be seen! I feel badly for you, if this is how low u have to go to get my attention and the attention of others. I suggest u go and do some sort of schooling yourself maybe in your special area of Excort Service and try to start enjoying ur life and not mine!
    In regards to my daughter, she is on the Principals honour roll! She always have been! Where are you children? Not going to school? Not working? Just taking up space in society like their mother? Lol! I really feel badly for you!
    Again, I realise that all the attention I have gotten because of my intellect, beauty and excellent personality has offended u and for that I will never apologise!xoxox!

6. I’m the one being posted about here! Yes I attend the Teacher’s University and obviously this unscrupulous individual is an uncouth attention seeking new species of bacteria! This individual obviously has a special interest in my life and wellbeing…u and I are obviously not even associates because I do not and have never sent myself so low!
    As it relates to my daughter, she is on the Principals honour roll and she always have been! As a primary school student, she is more brilliant than u and ur child/children!
    I see that u need a life and u are trying tying to make yourself happy through my life! I suggest that u go and get yourself some schooling! Maybe in ur specialisation of ESCORT SERVICE!
    you and your “man” are not of my Calibre and therefore could not even set foot in my HOME! My parents are respectable people In society, not only our community! My household alone with myself are not just here existing like you are, we make valuable contributions to the Jamaica Society!
    Again, I realise that all the attention I have gotten because of my intellect, beauty and excellent personality has offended you and for that I will never ever apologise! Xoxoxo! The hate is real!

1. U can get it Ramoni,a we sey beauty n brains up!dont sink to the sourpuss level cuz ur high class is evident in the manner of ur rebuttal.

Right off the bat I never believed a word from the effer cuz ur eyes look oh so innocent oo! :hoax :maho

7. MI na lie dirty Ramonie mi affi applaude yuh pon yuh essay bt d world knw yuh life dirty girl…all yuh do a wear ppl clothes n sex man fi hair..every body knw yah Spanish town carpet n ya artist peggy..hw long yuh deh Mico n cya done yuh course…yuh child don’t even knw har bloodclat fada n all yuh do a stress out yuh rass madda n a f**k off d artist dem….

1. yuh shud go suk out yuh mada yuh a gaan like yuh noe bout di bitch .
        or she a fuk or suk yuh mek yah chat up yuh stinking mouth bitch
        yuh fa talk 2 ya fren bout har muckie life

1. I know u tho and u Fi talk say d gyal lend u had clothes dem ramoni u Fi come post dem in u clothes on this and shut them up caz u have d pics wid dem unu hungry nuh bloodclaat and caah stop walk and f**k memba every mix up site unu deh on a shuda me it look like she fraid anuh caz when me done post d things dem

1. yes dats all she do a borrow ppl clothes and thief ppl things dat a d reason mek she an nobody a fren. she a 1 wicked gal an gwan like she a somebady great.
      MISSY ARTIST PEGGY fa true

2. Yes dutty shantelle we find out gweh nasty shape bad whore u and all u sis dem a unu a mattresses ina Eltham nobody nuh like unu go suk unu dry out mumma weh a clean shit ova d same crescent look how she old and still have to a work hard caz all her offspring dem a cruff and a f** and nah receive Fi tek care of her and under cover sadmite me know d gyal neva a f** u stinking pussy shantelle weh wah go doc but all a dem have a stinkness still unu sick nuh rass a call up d gyal name a try draw here down to Fi unu level

8. Tamara Daily a u put up this Bo d gyal true u deportee man a look d girl can it bun u I know ramoni well and she nah f**k no low life boy has thing up Bo Eltham mattress a u dat everybody ina Eltham f**k u and it bun tru d girl tell u dat u can’t say dat ina Eltham to nobody caz dem wuda run u caz that girl always say she nuh wah nobody close to her love how u address d bitch ramoni well said big up urself hunny a gwan elevate uself don’t stoop to Fi her level caz a pussy she sell a foreign

9. DUTTY RAMONI TELL D PPL DEM DI TRUTH MAN BOUT YUH MESSY LIFE
    MISS MUSIC INDUSTRY MATRESS AN STOP GWAN LIKE YUH NICE
    D OLE A ELTHAM NOE SEH YA MATRESS
    EVERYBADY YUH F*K
    YUH FAMILY A CONTRIBUTE 2 SOCIETY BUT YUH A POLLUTE SOCIETY WID YUH MESSY LIFE BITCH.
    FUKATON SUKATON SADAMITON SELLATON YAH EVERY TON BITCH
    GO AN REST YUH PUSSY NOW
    EVERY DAY YUH SIDDUNG PAN CORNA A CHAT PPL BUSINESS WEN URS MUCKIE

1. I don’t know this girl but this funny as hell y unu 8 d girl jesus christ me a pray Fi unu unu low life nah nothing to do like u comment girl intellectual I c it don’t matter who u a f**k whether tommy Lee gage or jahmiel a bun it bun unu tru no artist nuh want unu raaaaaayyyyyyy gyal u thing up continue do Wat u doing and mad them a cudda u same fren dem bad mind u and do this girl just pray for them and live u life

10. Miley facts u sound hurt like she f**k your man down facts is d girl go university weh u a do at least she a f**k for something free f**k nah gi weh again so stay deh f**k out your hole Fi nothing f**g fool man still a rush d gyal tho gweh d gyal a mad unu can so she obvious damn!!!!!! Ramoni big up u bloodclaat self me wah know u Fi shake u hand

11. Dirty Ramonie mi affi applaude yuh pon yuh essay bt d world knw yuh life dirty girl ..everybody a Spanish town knw seh ya nuh body n all yuh do a walk wid yuh pussy pon yuh forehead n yuh tongue inna yuh hand middle…hw bloodclatttttttttttttt long nw yuh deh Mico n cya done…yuh live inna studio cuz yuh is a artist peggy…Tommy-lee only a f**k yuh cuz yah top bitch..n only if jahmel knw yuh story…yuh fi stop wear gal clothes n boot n stop thief yuh madda money..n stop f**k yuh fren dem man…d time yah f**k all dem artist yah yuh shoulda fine har fada aready..yuh tnk yah d shit n yuh buss up frm yuh panty line 2 yuh leg..

12. Yuh life wa tightening up like yuh slack body..dis nuh Ave nttin gi do wid badmine.yuh coulda b Beaty wid brains little more bt once yuh Nave ambition yuh na meck nuh sense…hw yuh feel weh ya f**k n a suck Tommy Lee..den gage n jahmile + selectors + ppl man..n yuh still affi a fend via yuh madda n still nuh Ave a man fi yuh self…wen last yuh play a role inna yuh daughter life?? Gal fi hot up dem self n look good bt yuh deh pon a role ..all a f**k yuh batty man fren girl yuh need fi look inna yuh self n fine a gyno quick

13. @lolly mi see it clear a romanie sen yuh..only if yuh knw da gal deh…ur man is nxt in line
    ..a facts mi a chat n MI can let out har skeleton pon yasso…..mi supports gal weh a get dem own bt nuh f**k n suck n still pressure yuh madda fi mine yuh kid…if yah whore do it fi a wordy cost nuh fi yuh self…

14. yes me kno dis ya gal me always see har a mico . she gaan like she hype a skool and look deh now
    MET mi believe every ting ya suh becaz she always deh a skool a hype bout tommy lee a har man an she did inna gage hey mama video
    met guh youtube it
    so every ting weh the senda sen in a true if it nu go suh it nearly go suh
    all man a mico f**k har
    but wait me neva kno she a f**k jahmiel lol her life sad
    she make mico look bad

1. Lying bitch! What you doing at Mico if you can’t construct a sentence and set it off as factual?

You can’t “see” someone then make claims to knowing their personal life to all bare witness to who phuck them. Go sit your dry head ass down!

1. You and your friend wicked man ting have two different ip but uno using mi email so it a look like uno a di same person..Why uno cant use fi uno email address?

1. Lolol n notice the “2” senda use it and it appear in comments too.

These hoes are brutal.

15. I know her to from micro she hype Fi true hot gyal but she humble and nice and has a crazy personality don’t know her as a whore tho but going thru this comments chrissy like Wat u said and other but for read out gyal file and miley facts it look like she took your man away caz unu sound really hurt can hateful wen gyal good dem good still and if a borrow she borrow u look good ina d ppl dem clothes girl dem fit u well all a these ppl is your friends ramoni who doing this secretly putting u down girl

16. Met, is one bipolar blogger we have a class up Romoni don’t? The text and characters can’t change much
    :ngakak

1. PP no ooooooooooooooooo is bout 3 different ip..ramoni herself come and put in the name and email like the ones who a cuss har so at first I thought it was she but a nuh she a cuss harself

1. Lolol so Ramoni and her “critiques” siddung side by side in a study hall dwrln

Me know NUFF a the now a days teacha dem a Sluts, but senda de Pon some buttho ranting O…lolol

1. Look suh but she claim she follow my page a dat she send me ina message pan facebook..She is artiste peggy foh threw PP but it look like she tek smaddy man yah now so dem dashing fire

17. Look like ramoni tek miley man to lol jesus if u nuh busy cum take a look here so. Every gyal a whole none a unu a nuh virgin and anuh 1 man f**k unu so unu gweh a low d gyal d gyal go mico so a bright gyal and she intelligent base off her comment she nuh cuss out can sole unu weh can chat declare weh unu have and go look a life d gyal look good obviously she nah worry Bo unu but a tru u a somebody ya girl caz if u wasn’t dem quant a talk

18. Miley facts on a scale from dried salt fish to sea salt how salty are you??? To all who worried bout how much man she f**k if you was good enough to hold urz him wouldn’t get tek. Some of you bitches on here that’s commenting don’t know nothing bout her jus see her n don’t like her because she look good. And she can walk n talk like she is the shit because she is the shit that’s y unu envy her. Some of unu dont even know what the front step of a university look like and can’t find the funds to attend a university. The girl is sorting out herself n hall jus mad. N if she tek ur man guess what???? Abaayyyyyy me she tek ur man. Eat ur heart out bitches, especially you Miley facts.

19. Miley facts on a scale from dried salt fish to the sea salt itself how salty are you????? Abaayyyyyy mek my sister tek ur man, if you was good enough to hold him she couldn’t tek him. Which I’m sure she don’t want him. Your jus mad cause the artist them see Her n want her. Artist them see u n walk pass. U talking bout how long she been in university. Can you afford to go to university? Are you intelligent enough to attend university? Hall jus some hating salty as bitches. Most of hall bitches that’s commenting on this don’t know nothing jus see her n don’t like her because she walk n talk like she is the shit. She can do it because she is the shit half u bitches like 40 n mad cause hall couldn’t do what she’s doing now at her age. N the other half wish they could be her. Sis keep doing ur ting n mad dem. Eat ur heart out bitches

1. A low scale artist them accusing her of phucking, mind you. And to have demon tommy Lee a phuck you isn’t a pussy blessing. Defend her, but use caution.

20. Teck my man..mi is a bloodclat man mi self .. n shi f**k mi bloodclat man suh mi cya hurt har hole shit up rn…shi fi guh bck unda d ppl dem tree weh shi chat har own fren dem wid…n clean up har self…Ramonie good mi kinda burp mi nuh bloodclat belch yet…mi lef har 2 Tommy-lee bloodclatttttttttttttt Bobby madda weh a beat har badddd.rn Ramonie gap inna har mouth suppose 2 a spreadsheet inna har bloodclat gum jus like hw har pussy a spreadsheet wid d artist dem

1. A how u know Ramoni business so? It really deh a street because a so mi hear it :hammer dem seh Tommylee nah lef him baby mother so das y Ramoni leave him…but dem lef so u haffi go get di update cause u only a get di past u need present o

21. Teck my man..mi is a bloodclat man mi self .. n shi f**k mi bloodclat man suh mi cya hurt har hole shit up rn…shi fi guh bck unda d ppl dem tree weh shi chat har own fren dem wid…n clean up har self…Ramonie good mi kinda burp mi nuh bloodclat belch yet…mi lef har 2 Tommy-lee bloodclatttttttttttttt Bobby madda weh a beat har badddd.rn Ramonie gap inna har mouth suppose 2 a spreadsheet inna har bloodclat gum jus like hw har pussy a spreadsheet wid d artist dem

1. Waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaait…dis need more people…WHEY U SEH YUH IS A MAN?? u a tell lie now man bout she tek your man and u a man

1. U can send it in the email that u send to send the story to if u attending university a simple thing that

22. Ramoni memba a loan yu poor mother tek fi yu go Mico n u a do a 4yrs degree fi 6yrs now. Memba nu body nu waan yu inna dem group a mico cause failure walk beside n behind yu

1. Ramoni seh she graduate last year 2015 , mi did hear 6 years tuh but she seh is four and show di pic. You look nice Ramoni :thumbup

23. Dirty met stop follow mi up..mi Ave Ramonie file inna mi hand…mi wa drip 1 bloodclat vn…but mi ago Sen 1 a mi son dem weh mi knw shi cya resist fi defrost har

1. You lick yu head? How yu want cuss met and wan drop voice note pon har site?

So u ole and have son ole enough fi Ramoni tek? Mind him rather Miley Facts instead!

Dah mix-up yah a shift, Met.

1. Miley not dropping no voicenote ..mussy voicehole fi we know which hole it tekking what into..PP im not looking :maho

2. Miley ur battyole a scratch u tho send the VN or get lost this is a wall not bog wire u caaa scratch u battyole ova here nooooooooo, FOH u a battyman so y u keeping track on pusci mileage check batty mileage man disgusting

Tommy lee don’t want u gage don’t need u n jahmiel don’t wanna see u bye birl!!!

1. _______________________________________________________________ chuet is not no man Miley telling lie pan it pums :hammer

1. U know mi feel so fi true Metsy a some grudgeful wretch a try shame di girl Miley U R A VIRUS. # BYEGIRL

1. U nuh si mi title ? Somebody man get tek whey but di artiste part and some parts a di story is 100%

24. Rite now Ramoni still nu dey pon d graduation list a mico I guess she busy a audition fi d video girl work dem. Next ting yu fi memba sey yu caan go no other school except yu mada. N yes yu daughter dey pon honor role because her grandmother is d principal

1. Di people dem who been calling Ramoni need to call her back because mi confused so mi gone back to reading uno nah mash up my day off :travel

25. Mico graduation was aired lived on ccn and jnn the channels still have dem. We neva know sey valedictorian service a graduation? Memba sey sake a u n d Brady bunches Mico change dem rules n start write valedictorian service pon the pics.

26. @Miley mine a tammy lee u did want inuh! Cuz him and Gage nuh look far from the undesirables in our society today ( scammer batty boys) with that said, unu a get out a hand now wid unu nastynis! ladies, unu stop do back door sex for God’s sake! Almost everyone get cuss on here bout dem pussy shit up noo sah times really change!

1. I dont know what TommyLee could tell me or any of my family members fi dem deh wid him. Him sound like a gotdamn fool so what conversation can he have?

27. Facts base on how u talk i know u. And u nuffi. Hide u identity. Cax u borrow Gyal. Clothes.Clothes o and whether. Or not a student. Loan. D FactIs she go. There weh. U deh bitch on. Site achat and. U nah. Betta go look. A life she had. D Subjects to get there don’t and. She trying to better. Herself so gweh and go f**k for somthing to and low D. Rass gyal pussy. Deh fi f**k so let f**k be free

1. Kay kay a wha meck u dweet it? If Met did a charge fi full stop u would b broke b smh mi caaa badda ya man

28. Miley facts base on ur comment yuh shall knw them i knw you from you mention you fi talk how unu bruk and hungry and a sue kevin fi money inna car crash and drive unu beg yuh fi talk how much a di gyal clothes them you borrow my father buy a clarks fi ramoni and you mi si inna it nuff a di fb pic dem whe you tek a di gyal clothes you inna talk seh you get kick from school and you nuh have nuh money fi guh back cause you cyaa even get yu cxc result dem cause you owe the ppl dem school fee you a walk and a f**k how much man and you and yu daughta and mother a sleep pon the same bed a night time when night come seh nah tell nobody guh over everybody knw seh yu a wicked si you and yu friend dem a cuss pon fb dem find yu out and done wid yuh to shantelle everybody inna the scheme a chat seh yu pussy stink yuh need fi visit a gyno yu nuh si the ductor bwoy married and a live him good life gweh

29. Lmao Miley facts if ur a man like u said u are… u gotta be a batty man. What u mad cause she can make a gay nigga think twice. U seem so bitter. N no straight man would be on a mix up site all day claiming to be reading out file. Ur a bitch that goes by the name symieka and u seem awfully mad bout her being in video n being wit Tommy lee wish it was u right???? a hype u a look. Have several seats. n try be something in life n stop walk n watch ppl pussy.

30. Miley facts base on ur comment yuh shall knw them i knw you from you mention you fi talk how unu bruk and hungry and a sue kevin fi money inna car crash and drive unu beg yuh fi talk how much a di gyal clothes them you borrow my father buy a clarks fi ramoni and you mi si inna it nuff a di fb pic dem whe you tek a di gyal clothes you inna talk seh you get kick from school and you nuh have nuh money fi guh back cause you cyaa even get yu cxc result dem cause you owe the ppl dem school fee you a walk and a f**k how much man and you and yu daughta and mother a sleep pon the same bed a night time when night come seh nah tell nobody guh over everybody knw seh yu a wicked si you and yu friend dem a cuss pon fb dem find yu out and done wid yuh to shantelle everybody inna the scheme a chat seh yu pussy stink yuh need fi visit a gyno yu nuh si the ductor bwoy married and a live him good life gweh

31. Lmao yes symieka u get find out now. U shouldn’t be hiding ur identity. U have big balls to bring it to the net. Y u didn’t put ur real info ? Cause u already know my sister hands don’t descriminate. approach my sister bout all of the information that is in ur so called file. Y u don’t tell the ppl them that u and family are hungry? Tell the ppl them how u ur baby n ur mother have to sleep in the same bed. Tell the ppl them that you a suffer that’s y u grudge my sister.

32. Cant afford university fee now unu a cuss bout janitor work? Listen mi good some janitors are living better than some degree holders! Werk is work! Sum a unu fi gweh!

33. Lmao who as a child aspired to be a janitor???? Work and a career is 2 different things. Works is when u have no choice because u have bills to pay n food to buy. A career is something that you love to do n u get paid for doing it. Anybody can be a janitor not everybody can be a teacher. It’s very evident that it’s some low life, that is envious of my sister that send this to met post this n on here writing f***y. Get ur life u miserable bitches.

1. A lieeeeee anybody can be a teacher if they want to, dont forget the teacher who wrote “edioth” on a child’s report! :nerd :ngakak

34. A d same gyal Ramoni mek dem a eat bread sorry Fi mawga and dem turn round bite u caz if a neva fi har principal mother ur mumma couldnt a work fi mine unu and unu and her was frenz until unu deceive the gyal and a sue d gyal man how unu bruk and go dance everynite and hungry a mawning and a d same skool food unu a nyam

35. Same way me sister theses nasty badmind bitches let them read out my file cause I have theirs lock a whole cabinet full a documents on them from birth till now so let them talk let me read them out

36. U have to go to school to become a teacher. If it was so easy to become one y aren’t u or ur mother or any of ur sisters a teacher since its so easy. Funny thing is I should know it was u from the beginning to put u on front street. Because u n my sister is no longer friends you want put down her character. But since I know it’s u now I’m going in…. I buy n bring my sister clothes from the US when I’m coming n the same clothes dem that I bring for her I see unu on fb a pose up Inna it like if unu own. U talk bout borrow that’s all unu do is walk n borrow n walk n f**k fi free. Ur just mad cause my sister life well set up while u n ur whole generation a suffer. Why u dont tell the ppl them that the Ole house weh unu live in a deh pon auction all the f**k unu a f**k n still can’t own it. Why u dont tell the ppl them seh if it wasn’t for my step mother giving ur mother the job as the janitor unu probably would dead long time? Y u Don tell the ppl them see u did haffi dash weh u raffle belly cause none of the man dem weh u a f**k want it? Yall are washed up n jus mad cause my sister still got itn will forever have it. She will always be in the position to pick choose n refuse unu man. N by the way hating on her won’t make ur life any better or easier. Focus on being something in life aspire to be something instead of watching and bad minding ppl.

37. Chat out u business man u damn foolish like! Firstly your sister not into my league with looks nor ambition muchless her choice of men :ngakak :ngakak who are you people?? U lot are confused unu business a everybody business unu dont even kno a who send een unu file! Gwaan chat cuz u just a entertain the wall damn foolish set unu bee! just because i made a statement about abybody can tun teacha but what is this! :ngakak :ngakak :repost2 :ngakak :ngakak :ngakak

38. Lol then maybe u should become one better yet G tell u what do the universe a favor n kill urself. N come off my sister. Lol did she tek ur man too? If so u shoulda been good enough so nobody couldn’t tek him.

39. G Jus know that when u come for my sister or any of my siblings jus know I’m coming for you point-blank period. And all of Yall that is coming for her is pussy. Commenting under aliases. Yall so big bad n bold next time u comment state ya name pussies.

1. U have reading comprehension disability! Its a blog site suh people affi mix! U think u frighten me wen u adress me?? Carry on cuz ur sister reputation is taaarnished! No redemption fi sheeee! Get awaay! Mico people dem a read in silence!!!! Yuh sista aguh school but she can never and will never afford to buy class! As a matter of fact ur sister’s appearance is not someone i’d want to befriend sorraaaay! No redemption in my eyes fi she unu gweh! Unu tainted :berduka big up New Harbour village2 mi gated community weh prevent mi from mingle ina place like Spanish :cool

40. Go be 1 g u lame ass f**k yes we know a who a do it now true Fi dem rep done out and nasty not even dranko wah dem dem a try bring down do gyal read out dem file and fling up pic’s ramoni u have dem pics wid dem ina u clothes dem send dem to met me she post dem with u ina a dem to a d time wen u tek u pic’s so we all will c a who wear dem 1st a drop u screen shots with them u is a smart bloodclaat is a good thing u did a save things Fi future reference

41. Lol u know nothing bout me. N u will never know anything bout me. Lol u obviously don’t have ntn better to do than sit on a site all day n try to get in the mix. Now u in the kool aid u wanna act like I came for u. Im sure when I’m addressing some 1 I call names. I didn’t see u til u come nuff up urself. Now shoo fly go way.

42. Afta i was defending ur sister in some comments aww boy you people anyhow…. memba seh yuh sista face on the internet you here miss member dat! Me u hot fah? Guh search fi di battyboy weh a deposit congo worms from yuh sista shit pit to r pussy and dun him dont come for me cuz mi nuh kno unuuuu! And dont want unu! U should retract that statement of urs weh u mek bout mi fi kill miself:travel :travel :travel

1. G,u know an envelope and a stamp can let mama know say har gal dem unbecoming? Dah one yah a cum catcher too. senda mention the mattress but figet to mention the box spring :travel

1. A who dem harlots yah?? Mi naa laaf who dem man damn foolish sets a implicate demselves! Mi seh dem just a call up di people dem name suh! And im not neither mi seh das y some a unu yung gyal end up a warricka hill! Dem mooouuuth! Man dem mouth!

43. I’m not retracting a mother f**n thing I say what I want. N I meant what I said . I’ll also repeat it G do the universe a favor n kill urself simple. U can’t make me take back nothing that I said to or about anybody on here. Yes her face is on the Internet and sooooooo???? Ur just on here for entertainment so sit back shut up n be entertained or get off the ppl dem pg

44. Again i made a statement doesn’t mean one has to comply :ngakak ur sister might be the one end up being dead instead of me careful silly missy careful unu mouth unu mouth! Last comment to you!

45. Yea ramoni face on d net anuh now anuh because value this she is a model/actress u seen her in videos symieka henry shantelle Henry y unu stop chat now unu a d f***g worst not only in Eltham but everywhere and all unu do a walk and war go man weh nuh wah unu all dutty shantelle she weh mek d blog a try compete with girl u nor u sis caah walk ina d gyal shoes bad mind bitches look how long she done wid unu and unu still memba her nuh nuh stop mad moni u b slaying in ur clothes and hair dem demand nuh stop rotate hair round deh and clothes wid dem shape bad self since unu so bright round deh y unu sid dung a yard a f**k down d place and none unu nah go skool? ?????? Unu a talk Bo suck a f**k wen all batty wash unu a do don’t mek Eltham cum talk unu deeds f***g hallot unu

46. G u lame cum off d damn site and go kill yourself Fi real f**g mascot if u nuh have nothing to say leave kmft

1. G a regular bout here so don’t even go there Latty. You no regular too? You can’t be regular and a do up a next like that.

47. EVERYTING WEH D MI SEN IN BOUT INFECTED PUSSY RAMONI A FACTS
    BITCH STOP LIVE INNA DENIAL AN GAAN LIKE YUH INNOCENT AN DOAH MEK ME AFFI NAME OUT D REST A MAN DEM WEH YUH FUK AND SUK TIEFING CLOTHES BUSS BADY GAL DATS Y YUH GO TATTOO YUH BLEACH OUT CRAWNY BADY
    MOST A UNNU BITCHES WEH A COMMENT BOUT SHE NAE DO DIS OR DAT A LIAD LIKE WICKED RAMONI
    UNNU AN HAR A FREN UNNU FI TALK 2 HAR BOUT HAR MESSY LIFE
    BITCH ADMIT D FACT SEH YUH AND TOMMY LEE DID DEH AN YUH STILL A MAD OVA HIM
    YUH AN GAGE F**K PLUS YA F**K JAHMIEL NOW AN HUMBLE YASELF AN DOAH MEK ME REEL OUT D REST A YUH FILE BOUT D SELECTORS AN PRODUCERS YUH F**K
    WHO NUH F**K RAMONI A WHO NUH BAWN YET
    EVERY MAN F**K YUH INNA SPANISH TOWN WEN A NUH F**K A S**K ALL WHO YUH MEK F**K YUH FI TINGS DUTTY GAL
    KEVIN CUDNT TEK YUH DUTTY LIFESTYLE DATS Y HIM BENC YUH BITCH
    ALL YUH DUH A WALK AN SLEEP A PPL YAAD WID YUH NASTY STINKING PU**Y TIEFING GAL. 1 A DEM DAY YAH YUH A GET FINE BEATEN INNA ELTHAM GAL CONTINUE F**K WID PPL

48. G imma tell u one more time do the universe a favor n go kill urself or shut the f**k up n be entertained. If u didn’t want to be seen or mentioned u shouldn’t have put ur 2 cents in. Simple as dat. Don’t start nothin won’t be nothing. I don’t know u from anywhere. II see something bout my sister n I came to defend her, if you gon talk shit pertaining to my sister or something that has to do wit her I can talk shit too. I don’t give a f**k bout ho none of y’all bitches feel. U don’t like what I said u coulda kept it pushing to the next comment but no u want to be nuff n be seen. Bitch u got the spotlight n don’t know what to do wit it.

49. A d f***g sender a d matress she and her whole family from mother cum st8 down unu Fi carry unu pickney dem and stop nyam dem unu follow unu mumma and turn whore y unu couldn’t follow and carry unu belly unu nuh c how she have

50. Get featured in a video with an irrelevant DJ is nothing to be hyped about! Being featured in the observer coupled with other things of importance are! Unu shallow and thirsty alike :hoax2 careful how u use the term “model” :repost2 :ngakak :ngakak

51. Lol G u obviously don’t have nothing to do. U wanted the spotlight n i put it on u now u act like u didn’t say anything. Like I said b4 if u didn’t want to be seen you shouldn’t have commented. Now once again shoo fly don’t bother me. I’m taking my spotlight back u unappreciative bitch. Now run along wit ur low life no life self

1. Your sister was getting support from bloggers but now you and her can go kill unu whoring self. The universe have a way of echoing sentiments. That tommylee association should be unu downfall nasty streggy whores. Wonder if unu Mumma is like unu and a pass her self off as somebody.

52. Lmao notice how All the names u called are artist name??? A dat a mad unu tru no artist don’t want unu. Aww jus mad cause she can get what unu want. She can get what y’all wish for but y’all don’t stand a chance of having. Lol did what ever ur doing keep doin it u a hurt up them head n entire life. Jealousy is a disease get well soon bitches

53. No sah lol Ramonie u n yuh sis is a mess…lol been busy all day jus a read n a lol…um do u knw who sent in all dis facts abt u?all mi a tlk inna code if mi did fi Eva tlk str8 yuh woulda Ave a heartattack..note mi nuh wa Tommy-lee bt him a mi linnky Cuz a Damage a mi rassclat man…note man n girl alot a round table talk mi artist chat bout yuh…n hw mi knw bout yuh dirty life waste Ramonie yuh sell mi bredda pussy …n yuh f**k mi police fren….u anno nuh body any day mi buck d black gal yuh walk up n dung wid a Mico mi ago teck off yuh mask n gi har it…yuh Nave shit bout yuh n yuh bring dung d gal standard….girl mi lef Mico b4 yuh. A a d black gal do yuh wuck fi yuh..fi all u others guys here I dnt give 1 f**k abt ur comments. Yuh see if Ramonie see mi she bawl blood…all a dis gage Tommy police man bleach out Kevin jahmile n alotttttt more is raw facts..I ain’t hiding cuz I ain’t afraid of this bitch bt my job is more valuable 2 risk my identy….# Ramonie stop bluff I knw u 2 well….kmft…

54. Lol don’t get the mother involve ina unu nasty life Bo pass herself on as d same d woman a big respectable lady well known and decent weh ur mumna a do? ??????? At do end if the day she is still the boss unu gweh

55. lol like I said nobody on here knows anything about me so keep on talking honey. I don’t want to be an Internet sensation so I’m cool with out the support of bloggers. I’m not looking for any kind of media attention. I saw something pertaining to my sister n I took it upon myself to defend my sister.So on that note thank you but no thank you.

56. From one pricipal daugta to a next girl even if u did a do things u should never let the world know, dem crew a gal deh weh yah par wid cuz its obvious is a crew, u need fi cut ties. One thing principal pickney especially daughter should Have is class, it suppose to grow inna u stuck inna u. This story sounded better when she was whoring but getting an education, but it seems as if u lost ur way in school. And I think Roxanne should calm tf down, are u bipolar or sumn? Cuz reading the comments u just totally switched ur mood. Hope u tell u sis one a way to cool her pussy.

57. Miley facts if u caah show identity suck u mada a fraid u fraid Bo job so y the f**k u come on ya so a hide u know d gyal well u shuda step to her mek she beat out u backside damage a f**k me to she link me on damage so f**k u damage wah bloodclaat u a him baby mother him say u just a collect f**k nasty gyal gweh it nuh matta wen u bloodclaat lef a mussi pan u tongue d gyal dida f**k mek it bun u so obviously don’t gyal a mad unu mek unu caah done u but goody every publicity is good demand just a highlight u so gwan mad demand gyal

58. This gyal weh a shantelle and symieka fren weh claim say u left micro b4 d gyal weh dida breed and dash it weh caz u find out say u man have a next a gyal a breed to and a she him want and not u yes we know u story dem chat u to d gyal know u deeds to so me can talk it Fi har unu a run come jump ina things Fi ppl know unu bloodclaat self mon caz if dat gyal Fi talk there wud be no peace yere

59. There’s this saying “if u don’t step on ants u don’t know what’s in dem belly” whenever that happens u get to know who got Ur bk from who just laugh to ur face, I am glad my eyes are wide open and I have skills to detect the person’s who deserve to be left behind.#lunatic#illiterate#fool#disgusted#provenfacts

60. Yu know mi read all a d comments dem n all who a Ramoni sista n frens need fi stop live in a denial. Who grudge gyal ova artiste. Smaddy can grudge a gyal ova crawny man, smaddy can grudge gyal wa inna college fi 6yrs n still caan lef. Smaddy can grudge a gyal wid a 9yr old still living in har mother house. Ok mek mi sum it up yu don’t own a car, yu na pay rent, yu have no job, yu phone not even have credit most times n ppl grudge yu. Fi wa d tattoo dem, hair n bleaching. Gyal get a life. Roxane me a address yu since yu sey ppl grudge yu sista. Tell mi wa she have wa ppl want? Har tarnished name?

61. Next on d agenda how unu a talk bout ppl rotate hair n d bed wey Ramoni grow up pon a dat d daughter have cause like we all knw she still living in har mother house being a nuisance. Y u d sista caan put har up? Since she graduate from last December tek a pic of d degree wid har name n send it in. Cause a mussi d masters she a do now inna Mico

62. Yu a cuss bout ppl grudge yu n a bus n robot taxi yu a tek fi link artiste. Mi really confuse cause d last time mi check d artiste ave a gyal who more progressive n a drive now. So what you own? Unu need fi mek unu fren see d truth. Stop b a man mascot yu breed early yu mada try fi help yu n yu yet fi redeem yu self

63. any how Ramoni comment again since she claims she graduate wi jus send da link ya to mico fb page. Cause since she graduate already dis nu suppose to affect har.be wise n tread lightly. Yu def nu knw hw much ppl a write.

64. Anonymous is obvious a Ramonie Sen yuh…yuh is jus like har bout damage a yuh man to a sell shi sell yuh to damage bout link..everybody knw Ramonie a do human trafficking jus like hw shi nuh stop gi d boss gal fi f**k..all virgin gal to @ dat…d end a d day yuh fren nuh Ave shit inna har brains…all mi a seh if yah whore whore fi a cause n help yuh rass mumma n yuh kid..cyaaaaaaaaa a dissappear n a f**k out yuh tripe den still a look to yuh mumma…..shi need 2 calm down f**k dwn n tighten up har loose skin.
    .frm yuh hear how Ramonie Loudddddd yuh fi knw..n yuh notice shi nuh keep fren fi long..ur next bitch mark my wrds n a yasso ya guh cum bck n done har…Ramonie is a chicken neck cuz shi nuh ave nuh bloodclat head all Igzio weh shi nuh stop f** n suck a mico…yow pure facts cuz d world small n all a dem man n artist yah weh shi a f*** rem dem Ave a woman…n wen man n woman head guh pon pillow a nuff tngs tlk n every man weh shi a suck n a f**k dem gal Ave a fren suh ..everybody knw a pieca shit house shi b

65. Miley facts. U justonline wid u mix up self so unu Low d gyal d Girl have ambition she ago college And all if a 6 years. It obvious She acomplete Her studies she nuh rass stop well as far as me c ramoni a whore according to unu but base on.Reality d. Gyal a live and nah Beg unu Nothing me wudnt left. My mada Yaad Either if me a live rent free all if me a work y me wuda leave whe me a live and guh pay rent a suh me love spend money unu talk seh she f**k police man fi money and she sell pussy smart the gyal smart di gyal nah gi whe har pussy fi free unu deh pon the gyal name bout gage tommy lee and jahmeil police man selector and producer yu nuh si a bare man wid money the gyal a f**k fi mine she gyal have ambition man amber rose kim and black chyna all a dem a whore unu nuh si seh dem a live them life a suh ppl scandalize dem and si deh the whole a dem tun wife suh unu gwaan boost up har thing

66. Shan shan weh a bid sadamite weh a follow up jlag good good lesbian weh tommylee a f**k u mind your pics get posted on d net enuh wid d hood in your mouth

67. Lol unu really don’t have nothing to do? unu jus a talk bout who she f**k like a unu a feel it wen she a get it. Everybody on this site is f***. nuff a unu is not jus one man f**k unu, is multiple man n woman unu a f***k. Pussy neva come here fi bubbles n clip up. Pussy was made to be f***d. I don’t know y unu so concerned about the woman crotches. Unu jus worry bout fi unu crotches n mek sure it nice tight n gummy so u don’t have to worry bout a next person. Unu come off a di gal name n go find something productive to do wid unu lives than a kill unu self ova how the girl a use Har pussy.

68. Lmao none of u simple bitches on here know anything about me so keep talking. Unu jus sidung n a clock ppl pussy mileage. She neva ask nobody to be her pussy watchman. Her pussy, her life, she do what she want with them both. I don’t understand how 1 person sex life can affect so many ppl. Smh get a life ppl cause she damn sure living hers.

69. @ANONYMOUS GUH SUCK YUH MADA AN TAP BEHAVE LIKE YUH DOAH KNO BOUT RAMONI MUCKIE LIFE . SHE SOON FIX YUH BUZNIZ 2 DARLING YUH NEXT IN LINE FI YUH BLESSING JUZ WAIT YUH TURN BITCH . EVERY TING WEH PPL POST YASO BOUT RAMONI A BLOODCLOOOT FACTS AN WHO NUH LIKE DAT GU DEAD OR DROP A SLEEP

70. Post a gyal file a u a d sender a your man d gyal a tek ramoni don’t stop tek har man it bun har caz now a days man nuh bizniz Bo reputation a good pussy talk so all weh u a do nah do d gyal nothing if u did good him quant stray. Any way roxanne me know a u sis and u vex but stop comment caz me read and it seems ppl just a mek up things on d girl to and yes every gyal ina ya tek gyal man caz none a We neva f**k no virgin so sombody did have dem a good gyal good Fi tek gyal man and Fi unu post d gyal Bo dat anuh nothing dat kmt d gyal comment and gone lef unu longtime and unu still deh ya a chat d gyal read out a gyal file go look a life and low d gyal Fi gan f**k u r man