PUDDON PUDUNG SHIZZLE AND PICK UP A ”REAL” MAN

Puddon mi glad you find a real man,but to how you and shizzle use to gwan mi did tink it couldn’t end between the 2 of unno.Yuh mussy dis tiaad fi mine him cause shizzle love woman who can mine him,some man love likes bad n it sad. MI PREFER STAY BY MI SELF
INSTEAD OF BUYING DI JOHN AH HOY ! Dem nowadays man ya lickylicky bad run weh some dutty mon! Regardless of the situation shizzle yuh can at least try look out for your youth ah time fi yuh man up now just like how you find money gah dance everynight u can also look out for u yout smh!
Screenshot_2015-01-11-19-41-52
Screenshot_2015-01-13-10-18-43

0 thoughts on “PUDDON PUDUNG SHIZZLE AND PICK UP A ”REAL” MAN

1. Shizzle go dance every night but him neva yet once pay to go in a party or buy a bottle of water smh … U notice u neva see him a drink yet

2. I dnt feel sorry for ppl like this. Only the baby in this case. What she did expect from shizzle. Her stomach strong to even go think bout have a baby for him. Nice looking gal to. KMT