PLAYING INTO RUMORS SMH

NOW PEOPLE PAN YAH SEH A SPECULATE SEH MINE KASI A BREED AND FRAID A ZIKA WHY SHE NEVA GUH RIP..UNSCRUPULOUS THIEVES TEK IT UP AND RUN WID IT……BUT LOOK AT HER………HOW YUH FEEL NOW SINCE DIS KASI?

Screenshot_20160821-151740

17 thoughts on “PLAYING INTO RUMORS SMH

1. Omfg unuh Mek Di gal breed Nuh sender back offa Di bloodclaat gal cuz most of who keep sending in this is pure hatred n grudge smfh Just a pray fi Di poor gal fall fi no f***n reason smfh

1. You and all who weh nuh like dis post need fi move unno dutty self offa di Wall. Metty and har Worldwide Bloggers don’t need crablouse lackka unno pon di Wall day in day out ah gripe. Tek weh unno junjo hole from yasso and guh look ah hype elsewhere :bola

2. Met just love encourage the public disgrace and dragging of any local black woman. She has such a deep rooted hate for the happiness of any person she allow to get post up on here. Dont u see this post is nonsense? So why post it? Which ever man hurt u let it go move on!

1. U know seh some a unu really delusional where Kasi is concern tho? I no longer sorry for no Kasi kmt shi must woman up and stop take abuse! As i stated July and June women can and will stay in unhealthy relationships bcuz they are opportunists. Dem nuh respect demselves

1. dis girl grasping for straws, look like the man gone fi real and she a try establish a post-bolt life,and she know no press is bad press as dem state, imagine the media attention, the interviews, the doors dis can open fi har as an ex of bolt. she nuh strategic as hell. mi really hope she nah breed, cuz she is a gold diggier, and bolt may regret having to deal with her years down the line long after him stop dig her, but haffi deal wid har cuz of bby

1. sick and calculating, mi hate women who have cash register babies, stay and tek all kinds of abuse from men fi a ring or a child because money. watch him mess wid all these hype girl and settle with someone calm and innocent and nuh love the limelight

2. hahaha Met say yuh inna mi way tears real tears Met mi love yuh bad you have the medicine fi dem. Why y’ll not in the suss but come over her harassing Met and her post eh why? Met not begging not friend with her stories so please stay off the pinkwall if you can’t stand what is being posted.

3. Kasi yuh nuh see yuh lose my gyal :ngakak All whn yuh post fukry to unu IG lose yuh lose :ngakak Next time buss ah tin ah mackerel fi season di pancake an likkle guinep pon di egg dem otayyyy Kasi :ngakak :ngakak :ngakak

4. Excuse mi up deh suh^^^ what does met has to do with what is going on? Kasi and bolt is two grown ass ppl. This is a place that you can come find all different kinds of news,why blame met? Just like you have tmz ect….yah cuss dem to? Kmt carry on bitch!! And move unu bloodclaat from bo yah.

5. @anonymous1:00pm…I agree with you,you see how she quick fi jump pon met case…they seek attention on every social Media, suh when attention come their way they should accept it whether good or bad kmt…stop come pon yah if u av a problem