PLATINUM AND DI BELLY AND DI PRABLEM

DSC_5685-Optimized

So met you nuh hear d latest say Platinum pay apple wen live in a Kavi yard to watch him and send come tell her. She always a give Apple her clothes. So wah night Kavi carry in one gal and lo and behold Apple take picture and send go give her and she a mad. She nuh stop put up postings and tell Kavi wen she put dung de Pickney she a go f**k like what sit not. The lapidog Tittyman nuh stop a beg her though and hitch up under her. She nuh stop diss him bout him ole house wen she use to kotch Ina. Met a who tell her fe go breed she nuh know d dog she deh wid. Cuz him still naw stop gal fe kill hitch up a d liquor store everyday. Fe him one room a hotel all me Fren an him a f**k.

0 thoughts on “PLATINUM AND DI BELLY AND DI PRABLEM

1. The only way she shoulda breed again is of she married and settled & live with her husband in a nice family setting where she know that this is it!

2. Exactly!!! Kmt not bcuz ur looks and body tun up after ur first set, dis time around it nuh must recover yuh body mite crash, mi predict long well long breasts after this one drop…

3. When plat married? Anyhow so what if she has crow feet? We will all decompose one day, “it is called being HUMAN”

1. move yuh rasclaat if a did sumaddy else yuh woulda cuss bout it, we all will die but while we are alive, we love to criticize and so her ass is in the hot seat now, crow feet ass.

4. she a 32 inna jan she already have 4 kids baby due in feb…babies are a blessing tho I wish her a safe delivery. she not really dat she pregnant but her frens dem keep putting it out there…all she does is lmfao….u can tell the yute have her a way. a bare word she a try pon him ..bout why wud he bring certain kinda girls in the bed he sleeps..now she want party but cant cause she a hide…

5. she looks german cuz she has that old manly face and feature, always want to know what a nigga see attractive in her but a light skin with long cop any nigga out there, rich or broke. i guess i need to use my light skin to my advantage.

6. so she threatening to f**k many men, gee i guess she gong to use someone’s pussy to screw around, its not like she was a humble, aint she a hoe anyway. ms be careful of genital warts as they don’t always go away.

7. nuh she post up how nobody can tek ar man, an a she a d wife an she hold d man, so what is her problem. oh i am so sorry, little bird thought looks hold men in your corner still..no no boo boo, it only gets you f**k quicker and in your case, many children and thats it.

8. I like platie..

Nothing is wrong with the girl..
    Some unu act like all men r saint.. Any1 would be maddd. So what if she tell/pay some1 to watch him &??
    So what if she go breed!!! She bring her kids well. & that dirty girl up top weh wha see hat body mash up!!! Y u so bad mind tho???

May they be happy n well again!! In life ppl make mistake certain trust can be rebuilt & love can reconnect. No1 is perfect.
    Bless up u self Simone safe delivery when It comes.
    Hope it’s a girl so ChaCha can have a baby sis.

-1 of your social media friend that adores u.;))

9. Lord god suh she really gone breed again? A hope is not a twin#she have no ambition tho,she think baby a hold man again,b4 she try sort out her self get a job do something she run gone breed# idiot gal

10. Wtf this girl have ntn name sense why go breed when u already have 4 kids she hardly can manage omg poor thing# I notice she always posting stuff about man/relationship u just can tell she is not happy#i wish her all the best tho ahahah

1. yes hank you, she always a post up some f**kery bout man an a fi ar man, and no gyal can’t tek him weh which is a sign of a very insecure woman. how d hell she nuh have no money when she ina one hairstyle afta the ada and bare clothes. look like a dat she live for clothes, hair and nails. she f**k so much rich man an nuh have nuttn fi show, at least ishawna get benz, carlene get a better life and d’angel get nuff tings including a career. she is not cute, nor pretty, i use to see her in kartle video and always wonder if its her skin and hair mek he get picked because a couldn’t nuttn else. every man she f**k, f**k pan ar hard which means her pussy either nuh good or she spread ar legs too easy so dem neva stay. d man don’t have any money so me nuh know how she ago manage with dat lifestyle. she betta hope killa or skatta can come f**k ar an gie ar something before time cuz she look very old now.

11. I like platti as well she a cool chick and furthermore any man you tek these days come with one whole hep a problem so if this one loves her and is sweating her as according to uno why not stay and work it out with her good good man stop hating ya low har platti big up you self from one of your gram friends my dear

12. Hi man me think y so much hatred fe har a bcuz she too hype. Pure rich man she take, no man caw cheat pan har, she better dan everybody d man did av., bout she engage wen in fact ntn nuh go so. Every man cheat ere dat just humble r self an easy. Kavi nuh rich him him live Ina one room, him take he she a d old lady, telaviv ppl know him history and she is baby madda 4 and dat says a lot y she think she special Dan d odder 3 but hope him marry Her. Wat a ra### if a twin, God nam dem supper. Two adults weh naw wuk poor kids. Pray him change ya Platie

13. Paltry should never ugh breed again she don’t even take care of the four kids dem Weh she ave is di the baby father family for the last 3 tek care a dem cause dem ave money an dem tek care a di one weh a not even his she just lef dem Pon him she very nasty an worthless trust me that bitch probably see them once every 2 months but she the hypest bitch ever an doh have shit she f**k tom dick an Harry she need fi get are life together them love spotlight that’s why people ago always dun dem

14. U kno I find funny plati supporters always come pon met site a try mek this waste for space look like she a somebody by saying it’s pure rich man she tek lol. Name me 3 of these rich men that she took Bcuz the last time I checked her babydaddy is a struggling single parent all a d ex them a dancehall têtes and most a dem a struggle like she to so please trying to make her look good with that explanation Bcuz they are so rich yet still plati never got an upgrade in life so she kinda defeated the purpose of dating men better off than herself. Plati is one of them sick ppl there that is obsessed with having children that’s the only explanation I can find for someone who abandoned her children to go Thot and bop around town but yet still continue to reproduce. Plati please make them tie u off after this one u here

15. A now she ago kiss kevi ass ,stuck with 5 kids no job knowing a him a pay all the bills,platie a dat yuh really pick? When presure start reach lick kevi him run gone lef u and the nuff pickney

16. Waaaaaiiiii si she post video wid she an har good good baby daddy deh…. MET a uu vex??? Lmao no mums me jus a ask weh plattie a ask

17. Girl I think u knew better can’t believe u go breed again known a one room kav live inna afta u dash weh d belly last January afta u birthday dinner u swear u nah breed again and u really do it again my god u nu sorry fi u self 5picni nothing Inna u name weh u ago do afta u n him left smh all I can say is sad

18. Yawn. Kavi f**k shop move to up a him Shop manager Andre house. Lawks him soon done d way how him nuh stop f**k down telaviv and spoilers. Baby madda a plan fe take him go family court smh and a talk bout rich man. Go encourage him fe mine him pickney dem. Time hard yes but evry Mickie mek muckle. She a gwan like a d first him a get bout fraid fe poke bby. If u pussy did all dat him Wudnt a f**k so hard outside. cuz him a sleep a u house oh plz and u neighbor dem tired fe hear d badwud dem weh him can tell u. What kinda life dat. Tap boast all man a dog and him nuh different. Hold on pan want u a get if u a get at all. Him nuh top walk and borrow pssh.