ONE MATE YEYE CYAH SO DRY

37 thoughts on “ONE MATE YEYE CYAH SO DRY

1. Kaboooom!!! But is that really a man tho?? Look at him hez nt far from being a new fisherprice play pen :ngakak y people nuh tek pride in dem surroundings before takn pics kmt

2. So this good looking girl cannot get a man to call her own? No wonda man without looks hype suh. Zachariah dumpling head.

1. Yu bumbo! me ago want YOU fi stay off the net fi a bit :ngakak

I don’t like when onu catch me off guard wid certain pharses! De “Zachariah dumpling head” cause me lungs fi lock up fi a few seconds :ngakak :ngakak

Jah know! Jamaicans are something else wid words

3:14…you and the playpen is another one! de man really have head issues 😀 😀

3. See how dem nuff?? Two a dem brite nuh f**k. A suh one mek fake profile n add me so me can see she n mi man. Mi jus left him rass. She nuff n him brite bad FOH. Don’t care how long we were together I put a full stop to dat cause mi nah f**k offa no stalker, psychotic gal. Bitch where n when? They played dem self lol man never been so salt for the 9yrs mi know him. All jail him end up.

4. Right but look pon him girl hide that man no treat in that trix ohhh no your stomach strong him look smelly you too

5. Damn my nigga.. dats y Mi nuh fi trust ppl…. a bet u neva know seh shi woulda put yuh ting pon blast…. Niggas fi learn fi cut n go through… Anyway…

Nuh Ramp Wid Mi..

6. Some man and gal too Brite…watch him a pose like a mampaula.

Real maama man…

What goes around comes back around

7. Mate like dis yuh just beat har just cause. Not fi di man eno cause yuh nuh want him again cause him mek gal violate but just cause

8. how she suppose the owner of the man would see, her page is private…..its always the hoes who lock their page down, too many stolen men

9. Dis,dis,dis..dis shyt rt here..dis, dis…dis jus..dis..U kno what more power to her after all last time I checked this is Maet n groupie site so mek urself at home Ms.hafficomeback.How u mean better h*#e tell fi 2016!!

10. :ngakak My gurl pickings slim eena di 2016 fi you :ngakak Is mus ah next batty man yuh haul him weh from. Stop hype yuhself doe…cause him gwine run right back tuh di battyman when him snap back tuh reality…..

11. mi nuh fight ova man but just bcuz she bright mi woulda beat har. Big up d girl weh she tek him. She is d real MVP bcuz she nuh waan fi har hole alone shit up.

12. The two a dem fi get a bc beating. An oiiee yuh owna fi di man nuh badda wan fite di gyal n not di man. Ooooo

1. Bright eyes, Mate fi just tek dem f**k and tek a back seat. But some of dem too dry eye fi true so of course some a dem fe get a propa bus ass. Including dah one yah.

13. If I Eva pick up a man lik dis I hope I get a mate like dis one! Mi would need fi see th errors of my ways and dis would put mi straight. I would send her a thank you gift- may there be more mates like this in 2016

14. Beat Di girl fi wah! Every mate brite or dem wouldn’t a hold Matie position. if Di man Di rate the so called wife him wouldn’t a pose fi no pic, Shi wud a affi tek it while him a sleep or shit. Speaking of ish dats what him wud get from me Di next time him come a my yard..nah beat no gal ova no man and anything me a do him nah reach a station cause him have to go bathe fi couple days well before him can mek a report dwbcl

15. You proud that his with you for a couple of hours or a couple of days but he still with the other women you trying to make jealous and he no good in the picture knowing what your going to do with it and he cares zero that his other women will see this… these women have no sense of pride his not even worth putting up no damn were let alone taking pictures to make another women jealous… women fail to realize that just like he is doing her that way he will do it to you and you are no different from she…

16. Lol, yoooooooooooowwwww!!!!!!!!!!!
    Sound like you ago have something ranstid, 3 month old well cured dwl, apply liberally to skin lol