MI AGREE OO

Julia please stay home, you have no business in that bathing suit …. Julia u never make no money a Barbados… The people them want them round robin money weh u owe. And please take that hair off it stiff lime me man cocky

SUIT

29 thoughts on “MI AGREE OO

1. Big pussy Julia go pay the people dem money and come outta dancehall you go spin on pole and come back with nothing

2. Hey backabush gal pickney dem, if you want to know how you should look in photos go check out the lovelies who get photographed for skaan media… You know the girls who will actually go to the gym or do some sort of exercise before they put on a bikini and take a million pictures. I’m tired of looking at party pictures in Jamaica and fighting back the intense urge to vomit because some of unnu shape bad and flabby bytches don’t know unnu self. If you’re going to pose in a swim suit atleast do two sit ups before yah forward.

3. Well, Well, Well. I don’t know these ppl but I see ntn wrong with the swim wear. and why is stretch mark a crime these days. persons get these stretch marks in various ways for example pregnancy, family genes etc. any one can get stretch marks so its not a crime. if its birth mi sure this young lady must have a child to show. People these days r so jealous for whatever reason it is. come on women get a hold of yall self and leave other women alone. women set their trends differently. every boby do diffderent type of jobs to keep bread on their table so if this young lady waan whine pon pool, strip, suck hood, dress up in jacket suite its her business women these days r soo quick to put ppl down. We must stop it whoever we are we must stop.

4. True true why pick out she outa the whole party nuff a them stay bad at TEW party. I c nothing wrong with this absolutely Nothing

5. I never see a bunch a Lowe life, bunch a stinking jobless lickout batty sick ,dyke bitches weh love tek set pon one girl suh.
    It’s clear this girl winning and yall a bunch a badmind haters and wanna be’s. Unuh need fo guh find a man mek him spoil unu but unu goodly look like one tpc.
    Julia killing unu rass IT’S CLEAR,unu nuh stop bawll out. Poor broke jobless ungry bitches. Unu need fi guh fk and stop look Julia pussy fi suck. Stink like

6. As women, we simply need to know when things are not for us. She doesn’t look horrible but belly skin a nuh fi everybody. You can tell that she is a mother by the stretch marks and loose skin on her stomach, therefore she just needs to understand say them days deh done fi har. Plain and simple.

7. Sashadiva y huh send een Julia pic u know huh is a cold gyal it just stand up ina me say a u wid huh secret badmind self cuz u know di gyal business say she owe di round robin

8. The gal weh post this well badmind ain’t nothing Wollongong with her stretch mark she slim she nuh flabby r belly nuh bang she loves her flaws nuff a unu a wear piece a unu pussy a door in a unu swimsuit n a hate pon the girl dutty badmiND this girl is so cool n down-to-earth the realest girl ever she is always herself she nuh shame a nothing so I know she laughing at all a unu n some a unu whe a bloodclaat dis don’t got unu life together su unu live pon pink wall like ants I am here just cuz I saw this pic on her wall she be laughing bitches she is good mother n r belly carried clean pretty pickney nuff a unu nyam fi unu own like ghetto mongrel dawg r Ave dem pin street a wipe windshield. Unu too disgusting n badmind r stretchmark pale n blend in with her beautiful skin tone y yall mad though bet who do this can’t step to r suh u try cyber insult to defame her but she be winning bitches. For ur info she went Barbados for vacation nuff a unu can’t even buy a ticket unu suh dunce and backward unu think as ppl fly a money dem guh fi mek less than a month an she fi come back rich like she guh sell drugs unu a guh mad likkle more badmind dutty f**s n I know it’s cuz she ever hot ever bazzle she drives n well known n love n r pickney fly as f**k n she went away Barbados a Caribbean country unu bloodclaat mad y though unu upstairs wrong up ppl like unu will work obeah to know this girl is to love her

9. No wonder woman been going under the knives like wow and bleaching their skin to look different we as women need to build each other up, Not tearing each other down, it nuh look good God kno star . Sometimes Mi shame as wOman fi si how we me including sometimes can degrade we one another .

10. So this bitch se jobless, we never know se Julia start work where bitch, only when she go small island she go sell pussy, that u mean fool, bighole Julia we know a u a comment . we sorry them never lock u up fe the roundrobin money weh u owe how long. Sucking cocky not paying again

11. Julia weh Yanique man deh weh u take , we want know why u so cruel hoe . wah happen to hammer weh come down and u suck his dick , wah happen to the man a 7miles.

12. But Julia your baby daddy a have new born soon , big baby shower and all , poor u, a your pussy alone nuh hold a man and a u alone nuh get no money from Steve just a baby it sad .

13. @bad from mi born u sound like the ugly sis girl we all know the man weh she rent the car from how u never know se we know and thank god fe she and the hundred cocky she a suck fe take care a u and your pitny weh anuh coocoo own yes big head Monique we wah know a who a the right father please Monique no one bad mind your sister , all she do is go around and give infection and shot down the old place .

14. The round robin popdung aready weh she start up , so how she have money . kmt.them take up weh them can’t manage . that’s y she run go small island but she affi run come back because her big hole nuh worth shit . all them dick u be sucking is for nothing hoe

15. Me bloodclaat me never know a steve ah har baby fada say god know so she a chin lue mate bwoy Julia it sticky pon your side cuz him gi har all shower and u no get none dat sad bad how huh feel oh oooo gyal him hide huh man

16. Dutty stinking julia yuh big head baby fada have new born pan di way fi show yuh seh a u di man neva wah old dog bout u run go family court di man life happy u nuh see lol hide yuh belly it nuh look good have pride wid yuh green arm..u go barbados an cum bak bruk u neva go pan di pole dis time bout u a drive up an dung wid yuh rental we happy fi yuh..di ppl dem seh u owe round robin money but a u seh u rich smh yuh life sad..u an yuh sista look bad like.

17. Mi hate a gal weh sit n chat a next gal. unnu need fi fine sumn n elevate unnu darn self man. can pink wall pay unnu atleast 60g a month 60G sound too much fi some a unnu cause only dunce behave the way yall do. a wah one gal do unnu so. a nuff a unnu baby father nuh own unnu pickney. family court is there for some nasty man who nah mine them child is not a crime on us female its a crime on the men. we as female put out our hearts for a child but where r the men. come on ladies get a hold of unnu self. n leave the girl a alone. nuff a unnu a chat n done even own a bed or dresser muchless have ntn on hire purchase a courts, but unnu a watch the gal n har so called rental. leave ppl alone man. BADMIND IS THE BIGGEST DISEASE. I REST MY CASE.