MET, WHY MAY PEN WOMAN BEG SUH?

0 thoughts on “MET, WHY MAY PEN WOMAN BEG SUH?

1. Mi no Laff so much inna a good while no sahhhhhhh di likkkle gal say I’m just hungry lmaooooo mi caaaa stop laff all now

2. “i just feel like ur holding bk……”

MI JUS HUNGRY! :hoax2 :ngakak :ngakak :ngakak

ME AGO USE DA ONE DEHHHHHHH WI QUIKNISSSS TO

EVERYTHING MI MAN SEH TO ME RESPONSE: mi duss hungry!

3. MET MI SEH DE GYAL DEM FROM MAY PEN BEGGY BEGGY, LICKY LICKY AND NYAMI NYAMI BADDDD!!!!!! DEM SELL PUSSY AND CON MAN LIKE WOW. MI REALIZE HOW DEM DWEET CAWS MI DID AH PREE ONE WEH DID LIVE CLOSE TO MI. DEM MEK UP NUMBA AND ANYBODY DEM REACH IT START. DIS GYAL BUK UP PON MI FREN NUMBA AND DE GYAL START SEN ALL KINE A SAD STORY TO DE YUTE, FE SHOW YU HOW DE GYAL WICKED SHE ALLAH ADD HAR PICKNEY DEM IN AH DE MIX. MI FREN FEEL SORRY FE HAR AN START HELP HAR OUT, BUT DE WAY DE GYAL LIE, SHE TELL PON HAR OWN SELF. RIGHT AWAY DE LINK CUT CAWS HIM SEE SEH DEM GYAL DE TONGUE WUSS DAN DE TWO-EDGED SWORD. OLE WICKED DEM…AH NEW TREND MI SEE AH GWAAN DUNG DEH.

4. Met all this proves is that this beggy beggy thusty thing is a epidemic wid di jamaican young girls dem n May pen a lead by example! A same way yesterday wid di maypen girl n her “uncle” n some ppl never believe something really go so!well well now is must something Inna di water dem a drink dung a May pen!!smh

5. I know a gal from maypen she’ love beg n tell lie u fck
    A pay con she con man all fake breed fi get mine
    Bitches do the most these days lmfao

6. What’s with these maama man putting private conversations on blast ? Why this constant disrespect of Jamaican women ? If it was not for poverty these women would not be begging you guys anything.

7. met dem nuh love work all dem do beg, con man and sell I know because is may pen mi guh school…. shame and disgrace.

8. I don’t think this behaviour is limited to any one geographical region. I am sure begging is happening all over, social media just fueling it at a faster rate. All he had to do was block her and keep it moving. Stories like dis meck mi lub mi job even more and thank God seh mi nuh find miself in such a dehumanizing position as to a beg strangers for anything. Thanks be to God all my needs are met through his grace and mercies. I hope this young lady find employment and can supply all she needs for herself through God’s grace.

9. Waste bloodclaat man this, suck yuh mada and stop exalt you stinking self. That’s why woman fe becareful them a communicate with. It hurt me fe “waste” like yuh

10. Sender, why were you trying to meet the girl? For a free fu(k? If you were so interested why didn’t you feed her? Y’all always wanna disgrace people for no reason. Some batty man better than y’all and would never slander a woman like that. People beg in America like crazy, so just imagine a 3rd world country with less opportunities. Some people are less than hazardous material and radioactive waste

11. Some people under dis post a carry feelings d gal fi get shame a she a con the man fi him hard earned money foh love blooclat beg to much it fe reach r .. How u fi just feel entitled to people tings jus so like how