MAYBE HAR TITTY DEM SENSITIVE

8 thoughts on “MAYBE HAR TITTY DEM SENSITIVE

1. If i pop up tidaaaay! Holy childhood past student Renae? aka Spongebob! Its a shame to see a very bright mind like yours go to waste smh

2. And the girl beside come from Barbican or grants pen,them can’t look something better to do I think she even have a child and that’s bad for children your confusing that kid now,girl please shake up your life..

3. smh i hate wen a girl has a child and decide to make there life this way been bio isnt the rite way to let your child see cause children live what they learn set a example please only god above can judge but wait till judgement day come silly bitches

4. Jamaica land of the pregnant lesbians….. A lot of these chicks go where the think the money is and nobody likes to SIMP and trick off these dumb hoes like butch dykes. Their whole approach is about money….

5. Everybody live there life how they want to, uno leave the girl alone kmt…. She look f***g good…..uno too rass opinionated….. That’s why violence can’t stop uno fi learn fi mine uno business kmft….a the first uno a see them kind a dressing there from a butch???? That mean uno thing no international man….

6. @divalicious a summn yah look why yah pick up fi dem sum a the gal clothes yuh wah thats why man and woman f**k unno cause unno luv likes you need fi go mind your own business cause if u were u wudnt be on this site dumb ass bitch lol i know this sender not even as a passport muchless visa yuh ting only international a ochi jus bus fare yuh need

7. The time some a uno tak fi come ere an discuss ppl business an ppl life uno go look pon fi uno own.. My granny always say pick di beem out a yo eye before u try pick it out a someone else eye… Buff a uno come yah so a judge ppl an chat an uno life nasty than anybody else own.. Y uno no talk bout something more positive… On the note of children y some a uno no chat bout di duty man dem wey uno a fk an have dem a rape an a kill the likkle pick dem… Uno find every mumma rass fi lip bout.. But the right things dem uno na lip bout.. Uno sick mi stomach… Uno see no lesbian wey have things uno see none a dem a dead or a suffer????? Uno a talk bout judgment.. All a uno wey come yah bout judgment uno have fi uno judgment a come to.. Mi no see uno talk bout nth wey serious ina Ja.. Uno jus nuff up ina ppl life an business… Some things wey mi see nuff a uno woman do.. Uno Eva think wey uno ago tell fi own pickney dem… Smh…