MAYBE DEM COMFAHTEBBLE

13 thoughts on “MAYBE DEM COMFAHTEBBLE

1. No but for real though, they don’t look good yahso. Lhow out the partying and head to the gym, or maybe loose fitting clothes but this don’t look good. You lady in the black, yuh belly long down and ah dat yuh find fi put on?

Quena-

2. Do you know that girdles, and other shape wears that pin under or fit like a panty are causing bacterial vaginosis. No put on no girdle ya go do the slimming treatments or diet. No wonder we seeing so many woman cussing other women bout dem things stink! Too much unnecessary garments underneath just fi shape. Ladies know the consequences of these unhealthy garments

3. Everybody nuh born fi slim & Variety is the spice of life. How boring would it be if everybody shape di same? Bones are for dogs

4. Mi nah lie gym a beegg fi see Kelly, truth is truth she need fi tek off dat big ole belly, she big man. Mi nah seh she fi get skinny but my god that stomach.

5. Ano every body born fi slim, sexy or have flat tummy… boy and u wonder why ppl commit suicide sometimes.. ppl to damn judgmental man

6. Dem don’t look no way. People need to leave ppl alone! Every minute they have something bad to say and if them did do surgery you would say they don’t love themselves kmt

7. Sender guh suck u mada a not even d gyal crew dat..mi deven see nelly nor kerry nor kimmy suh how a d gal crew dat uni cum suck kelly pussy

8. Smh uno really no have ntn fi do the gyal them a mad uno them happy and uno sad bad go get a rasss life