LOOKS VS DI UNLOOKED

Good morning Ms. Met,
So yesterday the one Ms. Nuffy Fashionenira she put up the girl Chev’s photo and a style the girl as mongrel, the iron ballon Ishwana she and nuffy Monalisa well a egg on the Fashionenira. The ugly gyal she Fashionenira put up post bout she will stab up the gyal cah she did it already and bare things. Someone sent in the photo to Tony Matterhorn and the followers dem did do har har up neatly. But on the real thou, Edel yuh ugly and is why Chev really go draw out yuh ugliness fah. Met see if yuh can decipher fi mi yah.

Screenshot_2014-04-28-18-45-04

Screenshot_2014-04-28-18-45-14

Screenshot_2014-04-28-18-45-19

Screenshot_2014-04-28-19-05-21

Screenshot_2014-04-28-19-06-17

Screenshot_2014-04-28-19-53-05

Screenshot_2014-04-28-19-54-50

Screenshot_2014-04-28-19-54-55

Screenshot_2014-04-28-19-57-48

Screenshot_2014-04-28-19-57-56

0 thoughts on “LOOKS VS DI UNLOOKED

1. Chev a pretty woman naturally with a beautiful smile. Some Instagram attention makeup puppy need fi bill

2. Those two pics can’t be the same human being dwllll, no way Jose. Why dem girl yah never go turn graphic artist!? Cause she filter herself new features and a brand new complexion! And thats how most if not all her pics look….mi woulda pass her pon road

3. This girl is a fraud her real name isn’t even Edel Bachonvia are whatever she want call herself her real name is Miriam or Margret wha ole name lol don’t rem a wha but a nut Edel …she nut happy wid her name and she huh happy wid how she look

4. MET ah soooo glad seh sombody call ar out! mi seh dis likkle NUFF UGLY tuff terbit need fi hole ar cornaZ…mi dont like ar…ah same suh she do di girl weh name materialgirl ah try seh di girl tief ar cut up shorts style like ah she invent it! mi seh ah dont like ar lol ah nuff ppl she try fi style up pon ar ig…an nobody caaan bosey like ar to yuh nuh lol woooiii….she use to work ah mi job one call center and me seh if yuh eva see ar FACE inn real life yuh woulda RUNNNNNNNN she ugly suh till…….thank god fi make-up ..ah want dem fi mash ar up yuh si stink like lol

5. Mu say mi can write a book p on dis ole sadamite nasty naayga fashionera/ edel/devareen from dung a clarendon..when nuffness a gi way she tek 10 rounds. She ugly nuh blood claat and she love to trouble ppl and she the worst. She used to trubble the battyman dem then true she see say dem have money she fren dem. She a the worst she a come from nuttun one ole tear up tear up bra, and she weh she sew on the bow p on dem gal weh a come from $20 pack a hair a come gwan like she nice . Botch memba say u was and is always an outcast slutdawg hoe. U stink and frowsy nuh blood claat wid thw round up deodorant unda har arm. Nasty gyal memba say Tee d sadamite fuxk u a Floridaand when u go dreamweekend 2yrs ago she say u ugly bad wwithout the make up and GAYNAR f**k u too confused bitch. U Shape bad nuh rass wid u top heavy self.. stop buy the $5 pants dem from the thrift shop and chop dem up and self dem fi a fortune

6. Make she move her ras bout German/Russian lol i see i guess thats why she nuh stop filter and contour out her face pon ig

7. MET mi figet fi add how well frighten she is fi di one jainice! (who dont even inna ar like dat) she soooo frighten its a shame lol sum ppl ah real fool fi ah pay big money fi di 5$ pants dem…she di humble ar self man she too nuff and gwan like seh she is from rags to riches…gyal yuh need fi put all dat energy into yourself and cater to your face and top heave shape weh dont look good, and stop pose off like yuh more dan ppl.

8. These ratchet asss hood rats gots to stop feeling as if they’re winning …when they’re really losing. The only “store bought” beauty they can show is them halloween wigs, contacts, ms. chin nails and tacky as f**k ratchet clothes fe try and cover up them real ugliness….them HEART, dem negative energy/SPIRIT and dem BADMINE MENTALITY. REAL beauty is skin deep, and IT SHOWS from the inside out…and they wonder why they stay ratchet and angry ALL THE TIME…working up a sweat because they feel rejected and stay on mad mode :ngakak , like they suppose to be putting fear in people heart…only difference between ugly ratchet assss bitches and pretty n’ well composed women is that one is prettier than the other…don’t let the cute face fool you ugly monkeys though…cause pretty girls got goons in the cut watching and waiting for the jump off too..Chevy…keep calm and carry on ya Ms. Lady :travel

9. **only difference between ugly ratchet assss bitches and pretty n’ well composed women is that one is prettier than the other and has class and etiquette… but don’t let the cute face fool you ugly monkeys though…cause pretty girls got goons in the cut watching and waiting for the jump off too..Chevy…keep calm and carry on ya Ms. Lady :travel

10. lmao country gyal davareeeeen lmao great makeup artist, love how she is business minded but she love trouble ppl fi true. and davareen doh bad lol devareen mi know yu from Glenmuir yu is no bad gyal go weh. But its funny how she eva a draw out ppl but as soon as ppl put har pon blast she a talk bout ppl are haters and blah blah blah…nobody nah hate…devareen yu UGLY…esp yu mouth..it ugly bad. and memba seh yuh ugly and ppl know yu so yu fi humble yuself more while

11. Unnu can say what Unnu wah fi say. im still making my money and the whole a Unnu deh a Jamaica a suffer same way. I have my dutty money! A bay! Hop of my fu*king names! Mi say mi Nah me Unnu drawi out. Broke bitches will always be broke.

1. And a Buttu in a Benz will always be a Buttu, moral of the story. A ugly gyal will always be a dam ugly gyal, yuh personality stinks and to top it off Bitch yuh ugly. Bye Felicia wid yuh tow watermelons.

2. miss Fashionenira no matter what amount a money u have u still ugly a bayyy ugly bitch and u so call money wha u claim say u have cannot buy u a new face and a better body … bitch u obviously aint happy with all the money u claim u have .. i guess thats why u spend it on extra apps to filter out ur ugly ass face … i would want to see someone f**k ur ass up for threatening people but bitch i think your face is already f**ked up .. i wouldn’t tell that girl to put her hand on u cause u tuff find a piece a steel and buss her ass Chevy lol

1. Fashionenira…the best things in life are free..happiness being the best one…just seems as if all your money is making you miserable and unhappy. Find the root of your problems and deal with it accordingly, but for you to vent your anger and frustrations out on people, is only gonna keep you and make you a more unhappier person…take this lil bit of advice that my grandmothers always gave to me and chant it daily:

GOD
        grant me
        SERENITY to accept the
        things I cannot change
        COURGE to change
        the things I can and
        WISDOM to know the difference

:angel

1. yes very true. from day 1 mi always seh dis girl have self esteem issues thats why she love publicly humiliate ppl, and nutten mi hate more than ppl weh seh dem rich and ina dem parents house kmt girl BYE yu life ugly.

and what a way yu run come ova ere but quiet pom matterhorn page lol yu know betta. but on a real tho devareeen, yu devastating..guh weh guh use yu MONEY and fix yu ugly mouth.

1. The way some ah dem try fe move sooooo neatly wid dem corruptednesss…makes you just shake your head and laugh inside :ngakak…what dem don’t see and know, will hurt them…

3. Yuh must be more professional fi true. Yuh act like a $5.00 hoe pon IG, goes to show money can’t buy class. You catch more bees with honey, than with vinegar. If people don’t like you it has nothing to do with those shorts you sell, its your acidic, tripolar personally. Learn you humility.

4. bitch shut the f**kkk up yah ugly asssss gyal dem a jamaica look ten times better than uh shit house old bloodclat corner rat uh suck cokey thru the peep hole comeee suck me sucky pussssy gyal goweh

12. but si yah she all come anna try put ppl inna dem place to rass lmfao wooooiiiiii mi bodyyyyyyyyyy ms EDEL yuh bark is very louder dan yuh bite yuh ere?! lol humble yuh self mumma and continue making your millionssssssssssssssssssssss…..lol an by di way if dem deh ah jamaica ah suffa , how yuh manage fi still inna business wid yuh cut up tingz and second hand “vintage” clothes????????? nuh dem same suffera jamaicans paying ur bills?? LMAO mek mi gone back ah work yahhhh

13. MS EDEL!!
    I GUESS YUH JUST AS BROKE AS US?EHH? YUH TEK DE TIME OUT O YUH BUSY SCHEDULE TO COME ON DE SITE, READ DE COMMENTS AND DRAFT UP A RESPONSE! 😀
    GO GET YUH MONEY MS BRAND NEW! EHH?
    BE SURE YUH NO BITE DE HANDS DE FEED YUH!
    BASED ON DE COMMENT YUH MADE EARLIER ITS EXACTLY WHAT YUH DE DOING!
    DE SAME PEOPLE THAT HELP YUH PAY YUH BILLS, YUH TURN DE BACK AND SAY DEY A “DEAD FI HUNGRY” .
    IF I WAS DE ONE OF YUH JAMAICAN CUSTOMERS I WOULD STOP SUPPORTING YUH!

YUH HAVE IDENTITY ISSUES GAL! YUH DONT LIKE YUH LOOKS ,YUH DONT LIKE YUH NAME AND YUH DONT LIKE U CUSTOMERS.

14. Plz this bitch has no money kmt Sheba twins in mek me dunn u cause mi have u business. Gyal go a negril go stay inna $35 a night hut weh worst than the zinc fence house dem dung a gully. She follow ppl and copy dem style and a YouTube she learn fi domakeup pp on. This bitch mean and stingy bad same way how hat face ugly a so har personality ugly. Mi affi leff wen mi see har pon instagram a hype cause mi memba when she was a noobaddi n still is. She lie lie bad and sad with herslef

15. THE BENZ IS NOT THAT OLD BT ITS NOT HERS!! it belongs to her sister. the same sister that she live with from she dea florida. when her sister got the bens she gave devareen her old 2 door truck, since the old truck was already paid off, the reason she always driving the bens out at night is because her sister work in the mornings with weekends off n dont do road ,suh as long as she put back gas inna di benz she can barrow it….lol

1. nahhhh man, dwlllll a you say chapter and verse :ngacir2 :ngacir2 :ngacir2 :ngacir2 <<<<really di two door truck she drive a day time dwllllll

16. This girl is soo lie it sad badd…real frighten Friday. ..deh ah Jamaica ah try hype pon ppl my girl u is jus a fallara just like how u fall di girl pon instagram guh mek shorts fi tifa afta u si di girl weh mek di hat dem fi tifa and ah do ar ting yuh guh bose up yuh self pon artist lol u are so sad and yuh file reach pon ya…just as it should. Ah come an a ah try style ppl wid yuh sista car. Mi laugh affa ppl like you.

17. Woow!!! Finally this ugly witch is here. I can’t stop laugh when I see her going jamaica to hype n she wears nothing that look good. Even the wholesale down town sell better stuff than what she come ja to wear. Bitch we might be suffering n live hard but we style badder than u. Ole pop dung far -eeeh-naaaah. Ugly n don’t look good. U fa va a mongrel dog. Nothing u wear we can saw wow, with ur slippers breast. ~sick stomach saddamite~

18. THIS GYAL IS A RASS LYIAD…she use to work ah mi job and she have pure mouth pon instagram and no chat in person..she ah try fi keep up wid di one name jai-nice but she doont mekl it…all she do is tief ppl style and ideas and fool ar followers on ig like seh ah she start if first! ah long time she fi deh pon jmg, ah drive round inna ar dutty truck and looking oh soo crawney ..ah night time she fi come out not daylight…love start trouble wid ar sly comments pon ig and cant tek when ppl lash ar back.ol dutty foot jankro ah your time now man…

19. Personally I think most of y’all on here talking bout the girl ugly and all these things . Mi si ar in person no hair nor makeup and it nuh pretty fi chue.. But all this talk bout pants fi 5 dolla an sell back sound like some bad mine ting. Mi a big ooman and mi buy a shorts from ar and she told me it’s 5 at the thrift store. But me cyaa cut it up an mek it look good so mi buy it fi di 55. It’s called marketing! A tub of perm is 60 at the store but hairdresser charge 80-100 fi perm yuh hair .same thing big companies do. Unnuh stop. Invest unnuh energy into maybe doing something productive like her

1. very much understood what your saying, yes she is not good to look at in REAL LIFE and yes marketing affi gwan, but dont defend F%&kry this girl ALWAYS a trouble ppl suh if she deh pon di pink wall and ppl want give dem opinion then its soo. she need to be reminded that all she ah gwan she need fi humble arself and do ar ting…and $55???? really? lmao

20. SHE ALWAYS WANTED TO BE IN THE SPOT LIGHT, the same reason she stop guh school full time and drop the medical field fi learn how fi do make up from youtube… as long as I’ve known her she always wanted to be noticed by the (in) crowd, n yes she does like to stretch the truth a little. lol like once she was showing off 2 michael kors watch and was writing all types of shit bout how expensive it was and ting,bt she forgot to tell everybody that she got the refurbished ones(which is half off the original price she mentioned ) and on top of that she still got a discount because a family member of hers worked at the watch store. she also was f**king Jermaine aka cry baby a few years ago when she was trying to be down with the in crowd bt he don’t even look back!

21. Ok, like you said EVERYBODY has their opinion. After all this is an open forum and we can do that. Lol @ 55.? What’s funny guh Macys or Bloomingdales and try by one fi 55. Cause yes even though is 5 some are good quality. Don’t be mad if that’s a lot of money to you that’s about a hour’s work for me hunny. Curious, y unnuh wait till di girl deh a Jamaica a duh ar ting an a put pon ig unnuh run guh sen in ar pic. Everybody wanna be somebody so what if she wanna be accepted by the in crowd? Shi a teef? Shi a kill nuh baddy? Di ole a unnu love kartel don’t and who did wicked like him. Don’t have to fend her cause I don’t know her like that but when bad mine is active mi have to speak on it.

1. MY GIRL ITS NICE TO KNOW UR DEFENDING YOURSELF OR YOUR FRIEND BUT IF AH DRAW U READY FI DRAW MI OUT IT NAH GUH WORK TODAY!!! MI SEH WEH MI SEH ALREADY AND NOTHING NUH CHANGE STR888888!!!!!!!!!

22. YES MI GLAD SEY DEM FINALLY A CALL HAR OUT SHE UGLY NUH BLOODCLOOT DAT DEH GYAL DEH LOVE ATTENTION AS FOR A BUSINESS WOMAN SHE LOVE CUSS PON HAR IG AND PUT PPL PON BLAST MEK SHE GWEEH HAR UGLINESS BUK TILL IT CYAAN BUK NUH MORE ALL SHE DO IS FOLLOW DE 1 JAI NICE BITCH GET A LIFE NOBODY WANNA SEE YOU ND FURTHER MORE GET RID OF THAT UGLY BUMBOCLAAT BLUE HAIR IT NUH FIT YA BLACKNESS

23. Loool this i soooo funny cuz i always thought tht girl was nt good looking bt her style make up for it. An the nxt 1 is just really fake.