LOAN SHARKING

Pinky hide mi ID wid dah thickas yah. From I know this girl she always work. But question where the money going because the amount a ppl a seh she owe them. She borrow loan from 2016 and all now she don’t pay it off. All she do a post pan social media like she have it when honestly the gyol bruck n live wid a boy weh tek bay advantage a har. Sell out the dresser n bed weh she borrow ppl money and buy and a talk bout man buy it give har n hitch up a the boy yard. Dah gyol yah will do anything Fi look hype and she don’t even own a boom weh a fi $150 and she a work from 2016. All she do a live ina ppl shadow. Mi feel sorry fi har she need help and she very worthless too. Is not like she nah hold money. Mi wah know if a obeah she a buy wid har money. Just need somebody fi give har a word a prayer. Bay class she Mek ppl class har n tek advantage a har. Mi nuh like hear it much less see when the ppl them a handle har. But a Suh it go when yah look hype.

7 thoughts on “LOAN SHARKING

1. Sender it’s good that you ask others to pray for her cuz ppl like yuh fi pray fi themselves n don’t pray for others!

1. A got yu, Bro :kiss I need the stalkers to know say nuff yeng yengs we de pon de park fi de uninvited :ngakak

2. Oui, cutlass come yah!

Yu KNOW yu tooooo close to this girl fi a do har so? Yah phuck har man or intend to! All de classing and you stay off a de man. Which man live wid working oman and bed and dresser ago sell? Yu is a cutlass name friend. Btw, she thick and pretty said speed.

Likkle working girl! Focus on paying off yu debts staring wid de next pay cheque!!!! No waste you time fi worry bout who send you ova yah. Mek dem see you pay off de debts and mek something a you self. Dat is the best revenge yah go get.

Jus know a bitch have it in fi you.