LIKKLE MISS AND DI CAKE

DSC_0174
Met good morning.

Met me have to give you dis one me say little miss keep ar birthday party Wednesday the 19 a march 2014 .party a gwan nice an ting then the part make a 360 true she say them thief ar 35000.00 dollar worth of cup cake she hold the mike and she dis the people and class them call them johncrow ,dutty people,ghetto rat, every thing that is bad. Then she say them no have food a them yard and she don’t know why she invite them a are yard. Met remember that is a quiet neigbourhood. Next door the people a hear ar a disrespect the getto rat them but met nobody steal the cake are sister share up the cake but she did not leave any for her because there was other cakes there. Me say it was such a low blow the people get up and start leaving them feel like a piece a shit .

Met you could image how she carry on.Then she say a only rich people buy them cake deh the people the shame a the biggest talk a ja right now .Met how you fi treat people like that no one ask you to invite the to you birthday party ,this lady think she a God .But we know she is not. Most of the people did not get to eat.Met this is the second time she did this .When she keep the birthday party fe English someone steal a cell phone an she hold the mike. She disrespect everyone that was jus fi tell them fe bring back the people them bloodclattttttttttt phone. English mother was there fe ar son birthday the lady shame from that day the lady hate ar. English mom aways talk about it because ar church sistas was there. Little say she take uno out a the getto carry uno uptown but she can’t take the getto out a uno she want back ar 35000 thousand cake. Met find a picture and a cake put up fe me thank u

0 thoughts on “LIKKLE MISS AND DI CAKE

1. Morning Met, a good fi them, them love pay dear, for disgraceful company. I don’t sorry fi no bunchy fowl house, ole time ppl say if yuh nuh guh under fowl roof,Sensi fowl can’t shit pan yuh.

2. but senda you don’t easy you say u was at the party why you never take a picture a the cake and send it in with your story? met wasn’t at the party how she a go find picture of the lady 35000 dollar cake lol

1. :ngakak :ngakak :ngakak A GOOOOOD fi onu!!!!!!!!!

Onu love hug up cockroach and rats! lolol.. She lucky de colombian dem cool out. Cocaine tek har out a flatbush and de ghetto and onu have dat a class onu up? lololollllllllllllllllllllll Me can bet a kartel fans to…hungry bums!

3. Met this woman invite the people them a ar house fe show off pon them.the sender a speak the true nobody never see the cake .it was in the house an the sista cut it up share it give to the people them it don so quick so little miss think say somebody thieft it so she start cuss the people the

1. Dem nastiness yah don’t have ANY regards fi de people round dem.

PEOPLE! onu see say GOD a show onu signs. Onu gwan carry placard and protest on de behalf a these people and watch de disgrace dem rain dung pon onu.

Is time to stop giving dancehall tetes, cocaine kings and queens, dancehall djs power fi corrupt we society and treat everybody else like f**king slaves. SLAVERY DONE LOOONG TIME!

4. Duppy they pon that woman me no know if a the people them wey she pay fe kill but she no in are normal mind you birthday is special .an you a carry on like that fe food keep it nice with the getto rat them no man

5. METTI, LIKKLE MISS SEE MARCIA GRIFFITHS AT THE GYM BEFOR HER PARTY, AND HAVE THE AUDACITY FI WALK UP TO THIS BIG INTERNATIONALLY REMOWN SINGER AND ASK HER IF SHE MARCIA KNOW WHO SHE IS. BOUT SHE A WILLIE WIFE. MARCIA SEH SHE KNOW WHOLE HEAP A PEOPLE ALL OVER THE WORLD AND SHE NOT FAMILIAR WITH WILLIE HAGGART. TRUE SHE WAAN INVITE MARCIA GRIFFITH TO HER BIRTHDAY PARTY. THE UNMITIGATED GALL. NO ONE OF SUBSTANCE NOTICE LIKKLE MISS. PLEASE

1. :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak

6. @MET, YOU HEARD WHAT I SAID ” DO YOU KNOW WHO I AM “. THIS COMMON FOWL. REALLY THINK SHE IMPORTANT AN INFLUENCIAL, INNA SOCIETY. SHE NO REALIZE SEH IS JUST HAR COMAROUN AND TICKY TICKY DEM WHO NOTICE HER.

7. Sweet sweet. Mind you meck she kill Marcia you should keep tha one they little will say Marcia dis are. Don’t think you should repeat it little is a getto rat she use are self fe cuss the people them

1. Yu a one a dem a gi her power? Kill har bumbo…bout kill. Mind how you mek dat statement because a likkle miss, de cocaine queen a go get kill…know that. Seriously, don’t mek such a light statement again.

8. She we kill the woman fe true .who the f**k is willie a duppy a thieft and a gunman .ask Marcia about I.trees

9. @LIFE HARD, MARCIA GRIFFITHS NAH GI SHE A SECOND GLANCE.. LIKKLE FI TAN INNA HAR LANE. SHE NOT ON THE SAME SOCIAL STARATOSPHERE AS MARCIA.

10. She we kill the woman fe true .who the f**k is willie a duppy a thieft and a gunman .ask Marcia about I.trees willie is a f**king gunmani

1. Yu wake up good? Willie was a f**king do bowi and likkle miss a dam street rat. A lucky streak from de mouth of a child mek people see dem….Kill who and what? ONU mad don’t? Willie, dead rotten and in hell…onu think sey Marcia Griffiths dem a people fi f**k with?

Onu gwan think sey dem likkle tete whey onu see have links and strength…trust me on that. Is because people have better things fi do than fart inna dem direction mek some a dem even a act up.

11. Dats not even $100 US kmt, dem people yah is really too much. My cake cost $250 n mi just get a likkle slice n mi nuh care cuz mi did buy it fi share. Now if nuh baddy neva come ah di party dem same one woulda vex

12. Lol @ me,mi just realize seh ah $100 = $10,000. My maths was always bad but even so , she too awful man. Don’t keep party if yuh nuh plan fi share up di cake

1. All if yu maths off yu statement is on point. Fat bitch need not to any of the cake either. De sista should a go out and tell her stop de rass noise cause a she share up de cake.

13. All di money in di worl caan buy class….DISGRACEFUL!!! But u caan get nutten more from a ole HOG than a grunt…

14. I wonder if she was are were realize sey shi menda dida tawk bout herself when shi menshan bout tek outta di ghetto. Po ting

1. lolol…it nu belong inna dish rack or buffet…yu see de flames pon de mug? lolol… zutupenk a design cake cup fi mimic de flames a wait pon har.

15. People, listen mi say, is long time the dunce woman stay suh! when she deh yere, is same so them pack ina truck wid har seh dem aguh a town, then dem start war wid them one annedda over Channel , and who did waan Gucci, and she galong baadddd wid a road dem, most of them that go to the woman party know her how she tan bbbaaadddd! Michelle aguh share the cake cause that’s her personality to be kind! Likkle personality is to class up people and spit pan them, all a them know that, and them can chat ina har face, I can bet how them lap them tail like the dog that them is, and take them time and leave, Likkle a johncrow, suh weh uno think, johncrow do wid dead meat,if them never know, them better guh figure it out. mi nuh sorry fi them, dem too f*king nuff, and craven and luv falla hype, that’s nasty Fartel and people like Likkle can tek so much libatty a them, dam set low life follower of nothing, cause Likkle is nothing at all, SHIT!

16. METTI, LITTLE PARTY COME IN LIKE DEPORTEE ROLL CALL, JACKIE RAMSEY, SANDRA WHITE, RUFF, ME SEH WHEN ME SEE SANDRA LEE MI WAAN KINOVAH BUT ME DEH PON BAKKRAH WUCK. DWL. AND ME ONLY DEH PON PT 1 A THE PICS. CYAAN WAIF FI REACH ME YAAD FI FINISH LOOK. ME SEH EVERY DANCE HALL REGULAH ALL L.A. LEWIS. NO SAH DEN A DEM PEOPLE SHE WAAN FI MINGLE UP WID NICE NICE MARCIA GRIFFITHS. NO WAY JOSE.

17. is that the cake :ngakak :ngakak :mewek2 :mewek2 :ngakak :malu :ngakak :ngakak @phantom .u no easy enuh but i agree with u 100% … but look pon the cake to :ngakak :ngakak

18. Send on the party picha of the old regular mek we see how them old and tuff! Sandra Lee have have some tattid lummpy leg ,a long time,me no see them send on the part pic!

19. But Likkle miss really think say English want her fi a kuss ppl fi English. English Madda is around four years older than miss . Smh

1. Make likkle miss gone I hope she a give English mother some a him money. She ole and sty bad like. And a good fe the people them it happen a few years ago and them still going back them must stop go at her party. But make she gone her luck soon run out.

20. Likkle Miss I take it u were born & raised in places like Cherry Gdns, Beverly Hills & the likes right? Let me jog ur memory since ur suffering from a mild bout of amnesia. Recall that barefooted 1 dress hungry gal whe use to dung a rum lane, rings a bell now? That’s u how dare u invite ” these ghetto teefing rats” (only using ur words) to ur home only to turn around & publicy humiliate them. I bet it made u feel great like oh I’m above them, they’re so beneath me, look at the big house I have & I could go on & on as to what was going on in ur head. Likkle Miss humble uself particularly that ur ahievement came as a result of ill-gotten money. what u did & said is NOT right. U should publicly apologize to each &

everyone of those attendees. Now to the invitees oonu grow some pride & tap support r summn dem when oonu know seh oonu no welcime a jus show off she show off pon oonu. C’mon ppl mi shame & feel highly disrespected an anno me. Likkle Miss next time instead of serving cake how about serving a humble pie with u having the biggest slice.

21. Likkle miss mean to god say I buy 35000 dollar cake and u coulda pay 10000 the least for a decent hair style. What is that on her head. Anonymous who is that in the last pic. Kiss me granny foot why she did that to herself thou

22. somebody post the pic of Jackie Ramsey. mI waan know ah which one ah Jackie? Thank you in advance to met or anybody whe do it.