LAUREN SEH HAR HAIR IS SLAYED……….WHILE IN JAMAICA

0 thoughts on “LAUREN SEH HAR HAIR IS SLAYED……….WHILE IN JAMAICA

1. Morning MET so why she no post a pic a d hair style causen say a caan dat whe she have on pon her head she a talk :hoax2

2. Marsha u is a wicked gyal cause u shouldn’t make she pay u fi do dat dwrl…an my gawd how u hairline so close to ur eyebrow…it look like ur whole forrid want a wax man

3. Good Morning Met, Metters, Peepers nd Others.. …
    Yuh knw she knw she nor de hair doah stay gud doah why she a try hard fi stay relevant before she fine a nine to five, school and tend to har “Hasbeen”
    (Simplicity soon sign in)

4. Maybe har hair no done yet. But no wey day Lauren left jamaica, now she gone home a drink coconut wata wid straw. Me left jamaica pushing 30yrs me no drink coconut wata wid straw when me go home, me tun it up me head. Maybe a true me a country girl
    :hammer

1. Mi prefer drink it wid straw cawsen mi get ebry drap, when u push a mout some always run out, bloody waste cause mi a coconut wata connoisseur and mi nuh want fi see even one drap guh to waste. #teamstraw

5. I’m sorry mi used to drink from the coconut without straw as a kid yes but as mi get older is either mi draw fi a straw or end up in a wet tshirt contest.

6. Yes met she did go uk she had gotten a one entry with the white guy she had before that dumped her she use to brag and boast and even said that he had his own plane.

7. Are those her toes? Or is she wearing Russian clogs?? Welcome back to Jamaica !! Its been only six months nothing changed while you were gone we still have the same prime minister and coconut water did not change to chocolate milk :games