KETCH MISS CRAYFISH CAPTION

Now ppl look at this and tell me if this gal is professional? How can u be doing a rental business and go road go see the vehicle and a take picture of it! Ms crayfish you frighten so till…I would never rent a vehicle from she the owner fi the BMW dem fi know u a mash up biznes #unprofessional

at

15 thoughts on “KETCH MISS CRAYFISH CAPTION

1. Dat very unprofessional fi true because a man could rent it and no suppose to deh dere and the wife follow har and see say har husband deh some weh him no suppose to deh.

2. Unprofessional pus TAX. Person probably on an end and want to be inconspicuous smh. And when you rent a luxury or high-end vehicle persons want people to know it’s not there’s and she a loud up smh…ya a hafi si she dunce!

3. Unprofessional pus TAX. Person probably on an end and want to be inconspicuous smh. And when you rent a luxury or high-end vehicle persons don’t want people to know it’s not their’s and she a loud up smh…ya a hafi si she dunce!

4. Legit yuh sound envious and badmind,mind grudge kill yuh nastiness .If she want to be frighten or boosie it’s not your business ,this person seem proud you don’t know where she coming from or how hard life was for her,she as all rights to be proud .Movvve and go suck a dirty cocky and stop hate on progressive ppl

5. Di gal a try wid har crayfish ting…. Go deh yah lady dweet an doh stap!!!! anytime so much fight a come een dweet more… Mi like ambition an ppl who try… More while who a hate u lack ambitious and can’t see or make sense of what ur trying to do or accomplish dem vision blurry so yuh affi mek a pawt fi dem mek dem pass… Go chu lady.

6. The only thing is she should have blurred the plates!

And don’t run up pon di man dem because she see nice vehicle wen dem come a di place to eat like some likkle idiot gal, cause nuff a dem find it funny fi a spin har round and a come deh come eat free wid dem friend!

7. She frighten, fool, unpROFESSIONAL and all a dem tings dah why shi dou dat omg an mi noh grudge er 2 houses a yaad ______an 2 car an nice apartment ‘ plus good job inna farin soh no grudge noh inna my comment y she affi teck picture a d car wah shi rent a person u can bet how shi bawl out an point sah . A MY CAR DAT ENO!!!!!!!! KMT SHI DAM FRIGHTEN

8. Met! Am i the only one that pick up sikes? Self promotion? U need fi start charge if she bad 1 more time me nyam me phone

9. I feel the pick up truck next to the bmw belong to sender i think its professional and a good marketing strategy. …..coz now i know where to get a luxury vehicle to rent

10. All this is is “humble bragging”. She just wanted people to know that she owns a BWM outside of her personal car…in addition to owning her own business and being able to travel and shop. The thing is if you have it like that then it should speak for itself you shouldnt have to do things like this

11. “Dat very unprofessional fi true because a man could rent it and no suppose to deh dere and the wife follow har and see say har husband deh some weh him no suppose to deh.”………..

since when is a BMW inconspicuous??……..if a kinova and dead wid laff….

12. Unprofessional how??? Kmft di woman just a advertise her thing how unuh come so mon suppose man nuffi dem weh him Dea can know say all unuh a baaaaay side chick role unuh play eno cuz which sensible woman condone with a man a cheat??? Push Tru muma like someone said earlier fi car goodly Park not even rented and the moment and she just waan advertise u sound like a hater God know atleast ms cray fish post a car weh u two house dea bout apartment girl chill and gi props when it due or remember weh u mother always tell u if u no have nothing good fi say no say nothing at all gweh Ole mascot