JULIA FROM BULLBAY

BLINS ITEMMawning met and metters post dis bitch Julia no trendsetter which part on you can set trend?b*tch go Barbados go dance gogo and a talk bout she have business there b*tch where? Julia who gwan like she a hypes and
richest bitch a bull bay me live a bull bay and I hate this gal dis stinking p** gal chat har down syndrome sister and her baby how a she afi a tek care of har sister son Julia say a she afi clothes him send him go skool and is har nephew dis b*tch chat her friends dem seh a she afo buy liquor when dem go party and a she supply dem wid clothes….the gal who name sasha who Julia par wid the gal go tell sasha man seh she ave next man Julia memba you dida hide and f**k brokey and you and him woman was fren,,,she dida hide and f** Yankee and a fren him woman name daniesha and she propa girl for Julia and handicap Monique all now the girl no look at unnu stinking gyal Julia go clean up uh duty AK 47 p**,bitch memba you arm green and you mouth dirty dis gal get up every day a promise people liquor in a party then tun round chat dem BULL BAY PEOPLE BE CAREFUL OF THIS B*TCH JULIA SHE IS A WICKED GAL

2 thoughts on “JULIA FROM BULLBAY

1. The gal a whore, all now them cant answer the gal after she ring it out pon pinkwall fool them the gal se when she a done people she have all type a name, them anuh fool them know a bloodclaut Daneisha ring them neck pon pinkwall, she nuh do fb drama, but she will definitely take it to pinkwall

2. FOOD N FASHION FRIDAY GET DER
    TALK DA TINGS INNA D DANCE AN NOT PON FB.

If ya feel say yah bad cum test mi nuh..