JAMAICA HOT; FUTURE FAMBO, DRUGGIST, ROY FOWL ,LENA AND BIG WAYNE OUT FI SORT IT ALL

trio-Optimized
Mi linky a talk di tings dem………….Please remember that these are allegations ..Dis a jus di reporting from di streets
Mi linx say yessideh Future Fambo him mek video pan him instagram because a bay tings a gwaan…and di video gone dis morning but di suss will remain rite yeresuh!
DEM SEHHHHHHHHHH LENA MEK MR FOWL DEM PLAN UP FI TEK A TING OFFA DRUGGIST … BECAUSE HIM OWE DEM FI SUMTINGS SUH MI LINX SEH- ..
dem take mussi 15,000 pound offa diman ..jewelry, etc valued millions ..well man report it Big Wayne<<<(DI ONE WHEY TWINS OF TWINS IMITATE AND HIM WALK WID BOUNTY KILLA) jus come out a jail yesterday cause a him did a par wid di man all day and set him up call di man dem when Drugist fi get rob.Roy Fowl jus come out jail to .. artist involve now is Future Fambo wha dem say carry one of the man dem wha rob di man inna him car police want him now ..u can check him instagram page him make video yesterday a squeal but I sorry fi him <<<( AS MI SEH DI VIDEO VANISH AS OF DIS MORNING).cause is accessory to the fact dat, Lena fly out back but is Interpol dem ago use fi she ..all I kno is it sticky out deh

0 thoughts on “JAMAICA HOT; FUTURE FAMBO, DRUGGIST, ROY FOWL ,LENA AND BIG WAYNE OUT FI SORT IT ALL

1. SO, entertainers, hot gyal, ex-druggist do da robbery ya??? Tek 15,000 pounds as in weight of tings or value in money?

1. Good morning Ms. Met, so mixupppppppppppppppppppp go pon theybf and see where Ms. Olivia from G-Unit a claim sey she and Shaggy di deh fi three years….ahhhh correct mi if am wrong but nuh long time him an Rebecca deh…mix uppppppppppppp

1. Mi see it but thatwas past she say not recent three years and he was also with jennifer love hewitt while he was with Rebecca so nothing strange there

2. Who want Olivia? She is a liar. Nobody want she. Shaggy was f*****g under the quiet for 3 years maybe but deh wid she.. nuh suh…. She ah eediat

1. i watched it on the breakfast club
      she makes it seems as if shaggy in love wid har and she still a run him head
      ahm , isnt Shaggy a married man ?
      She says she is putting it all in her tell all book
      isnt she from Jamaica as well ?

2. Oh my my, my spirit just never click with that girl Olivia eno she was always putting down that other chick on the show but I figured she saw too much of herself in her that’s y she didn’t like her. But how mi n a man fi deh fi 3 yrs n we have never been photographed together once SMH Shaggy u sharp bad man lol

3. Bwoy olive stangant and trubbled yaa.. me hear she a talk bout career.. a must car repair she wan say! She too full of herself and lie.. she love tell lie bout she an di man dem deh when dem lef she longtime..

4. Den if him owe di man an him nuh waa pay up tek di money from him yes lol but how sumuch ppl in pon dis yah robbery yah an a such a likkle bit a money? Tweety bird food basket mussi a run empty lol

5. Stagnant me mean fi write.. but lawd a so shaggy bad? Me thing him was a nice loving husband man weh only give the thing to him wife.. me neva knew a so shaggy slppery like okra…

6. Clear mi back/throat.. a those are di stuff leana haffie does to tek care of basile a so bounty name spelleth? If I laugh teda

1. met the teefin georgia people dem know bout im..any weh this punganot shape head bwoy smell money him deh deh front and center so ano lie the sender and dem link a tell

2. met all the dots soon connect man. dem bwoy deh have criminal written all over them face. who nuh si dat blind worse dan mi granny. all the dots soon connect and it ago drop right ya suh pon jmg like hot plate

3. the man weh dem robbed go killed, a weh yuh nah chet and Fowl really nuh learn and would be a rass wicked, look how God speared his life last month and a so him would repay God fi go get involved inna robbery.

7. See why ppl nuffi grudge ppl, Lean British is no Lady. None di whole a dem inna danceha;ll sad hungry.

1. I think the proper word would be :lapar :lapar lmaoooooooooo
      So Olivia meck Missy work it n that eben a desant album whey we coulda use n memba u whether a mainee r wumainee fuxx fi mount up to something maineeeeeeeee cho

8. Roy Fowl nuh fraid him guh back prison, if him ah gangster fi life how him name start ring up all over di place like him ah fool!!

1. Prison might be the least of his problems. He might end up dead like many gangsters before him. Maybe he wants to go the way like Willie Haggart.