IT TAME OOOOOOO

Can i get an opinions on this because i am trying to understand if the jungle get tame or the gays getting “BOLD”. Back in the days these things could never live in a CONCRETE JUNGLE.

12 thoughts on “IT TAME OOOOOOO

1. Seriously im f**kin done
    Dis nwe world order agenda
    Weh babylon ah deal wid fe
    Stop.
    Batty mon did de yes but de pussy dem did haffi hide back inna de days
    Boom bye bye cos ah straight
    Gunshot man nuh look like man again.
    An all when dem look like man
    Dem batty a bum dem whole ah dancehall man dem.
    Tun circus freaks bout dem ah gyalist an dem as ah manist it
    Bun mi star gawd know an it seems Jamaica has become desensitized.
    To de whole issue an it really is ah serious problem cause nuff man hide it.
    An ah walk an spread de ninja
    Dem ting yah nuh right rasta
    Gone are de days when man use
    Too look like man de whole ah
    Dem .
    Ah bisexual,metrosexual,homosexual,trysexual dem batty ah leak dem ah disease carrier batty follwer.
    Yow ah wan kill two ah dem i swear batty bwoy pack up an run

2. Him look like him related to de Sprat dem…if so menu think nobody ago even say feh to him.
    Morning, Met O 😀

3. TOP MAN DEM SECRET LEAKED OUT and the rest of man dem start to be bold with it ….example ZEEKS back in the days it was hidden now BATTY MAN BOLD AND OUT …AS SOMEBODY SAID BIG UP THE MAN DEM WITH NO GUILTY LIPS OR NO GUILTY BOTTOM ….dem rare now it seem like …SAVE THE STRAIGHT RACE ….#STRAIGHTLIVESMATTER

4. I’ve seen it all, why not shave the damn sh*t you have on your face if your going to dress up as a women then play the part… SMDH what is this world coming too… But to each it’s own these men are no longer going to hide they are going to come out as you can see… JA has bigger fish to fry…

5. Boi times a change summer weh gone mi go a jungle fi visit a relative and I can say I saw gays joking and co-existing with regular straight people mind you these people were both male and female of various age. Di spratas dem ago get special treat of course because of who they are, but fi a love up suh inna public? I don’t know rasta

6. Kmt every inner city community have a fe resident batty man weh can move freely cause people either like dem or dem family can defend dem, jungle is no different. Sender get a life.

7. unnu too BBC jealous the oman and har man look gud. A gud pussi mek shi leff, international pussi weh say. Sunday a cum and unnu hungry nuh BBC. leave the chile alone, a unnu sad BBC jungle look alike pussy unnu fi worry bout, man a complain bout unnu suddy sad ole pussi. Man wants har OBVIOUSLY!!! Man needs her. a dem pussi def buy plain ticket